De Morgen

Club Brugge kruipt door het oog van de naald

1. Club Brugge kruipt door het oog van de naald (27/11/2017 - De Morgen)

Eind goed, al goed voor Club Brugge. Een draak van een eerste helft en een blunder van doelman Hubert na de rust brachten de leider in nauwe schoentjes, maar twee wereldgoals van Wesley en Limbombe zetten de scheve situatie recht. [naar artikel]

2. LIVE: Club kruipt door het oog van de naald, met dank aan Limbombe (15/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Scheidsrechter: Nicolas Laforge Stadion: Versluys Arena Club Brugge nog zonder Poulain en Clasie Laatste twee wedstrijden op Oostende kon Club niet... [naar artikel]

3. Lees hier nog eens hoe Club door het oog van de naald kruipt in Oostende (2-3) (15/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

4. Het zit erop! Club kruipt door het oog van de naald op de Bosuil, Vormer bezorgt leider in minuut 92 een puntje (2-2) (21/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Bosuil Ref: Delferière Bevestigt Club de indrukwekkende prestatie van tegen Charleroi? Topman Antwerp diende gisteren klacht in tegen het... [naar artikel]

5. Seraing kruipt door oog van de naald tegen Club NXT en wordt steviger tweede (14/03/2021 - Het Belang van Limburg)

Het kostte bloed, zweet en tranen maar Seraing kon zondagavond wel de slotmatch van het weekend in 1B winnen tegen een enthousiast Club NXT, dat zeker een puntje had verdiend. Seraing had aan een goal van Bernier echter genoeg voor de zege en wordt na de nederlaag van Westerlo steviger tweede. [naar artikel]

6. Antwerp kruipt door het oog van de naald in Beveren: Great Old haalt het na strafschoppen en vroege rode kaart, Mbokani scoort twee keer tegen ex-club (10/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Zestiende finales Croky Cup • Aftrap: 20u • SK Beveren-Antwerp • Mbokani tegen ex-club [naar artikel]

7. Genk kruipt door het oog van de naald tegen Waasland-Beveren (13/08/2016 - Gazet van Antwerpen)

Racing Genk is niet verder geraakt dan een 2-2 gelijkspel tegen Waasland-Beveren op de derde speeldag van de Jupiler Pro League. De bezoekers waren zelfs op een dubbele voorsprong geklommen, maar een mooi doelpunt van Nikos Karelis en een staaltje slapstick voor het Beverse doel zorgden voor de puntendeling. Bekijk de beelden vanaf 23u op Sportwereld.be. [naar artikel]

8. Chauffeur kruipt door het oog van de naald na zware klap (07/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

In Aalst is een chauffeur vanavond door het oog van de naald gekropen toen hij achterop een vrachtwagen knalde. Het ongeval gebeurde rond 20.45 [naar artikel]