De Morgen

AA Gent loopt Portugese kater op

06/04/2019 - 18:02
"Zes minuten hield Gent stand in Portugal. En toen vlogen de ballen Jorgacevic om de oren. Vier keer scoorde Lissabon voor de rust, in de tweede helft volgde nog een vijfde. Van een pijnlijke avond gesproken."

1. AA Gent loopt Portugese kater op (06/04/2019 - De Morgen)

Zes minuten hield Gent stand in Portugal. En toen vlogen de ballen Jorgacevic om de oren. Vier keer scoorde Lissabon voor de rust, in de tweede helft volgde nog een vijfde. Van een pijnlijke avond gesproken. [naar artikel]

2. LIVE. Portugese sportkrant wil Duivels straks opeten als wafeltjes - Gewezen Portugese topspits blaast: “De Bruyne is anders” (27/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Hoogspanning in het bloedhete Sevilla. De Rode Duivels staan vanavond voor hun eerste échte test op dit EK. En wat voor één: een achtste finale tegen titelverdediger Portugal. Heel de dag zit u bij HLN op de eerste rij om de aanloop naar het duel te volgen. Om 21 uur wordt er afgetrapt. Wie plaatst zich voor de kwartfinales? Volg het hier in onze liveblog! [naar artikel]

3. Club Brugge spoelt Portugese kater door tegen KV Oostende, maar gemiste strafschoppen bezorgen Club toch kopzorgen (29/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge zweette vele liters om buur KV Oostende opzij te zetten. Zonder te overtuigen stapte Club Brugge met een 2-0-bonus halverwege de avond naar de kleedkamer. KVO stroopte de mouwen op en Hornby bracht de groenroodgelen in tien pittige minuten snel op gelijke hoogte. Dankzij een strafschop die Nielsen in twee tijden benutte, keerde de rust boven Jan Breydel terug. [naar artikel]

4. "Ik zal sowieso een kater hebben. Hopelijk is het een goeie kater" (31/05/2017 - Sporza)

Oostende-Racing Genk is vanavond de laatste wedstrijd van de competitie, met Europees voetbal als inzet. Marc Coucke: "Het moet niet, maar het is een unieke kans." [naar artikel]

5. Baasje gevonden voor verlamde Syrische kater: “We zagen de kater in de media en dachten: dat wordt de onze” (22/01/2020 - Het Nieuwsblad)

Boshar, een gedeeltelijk verlamde kater uit Syrië die werd opgevangen door Villa Vagebond in Maaseik, heeft een nieuwe thuis. Een koppel uit Mortsel heeft hem geadopteerd. [naar artikel]

6. Ook PSV loopt een Europese kater op na nederlaag tegen Osijek (03/08/2017 - Sporza)

Voor het eerst in 43 jaar heeft PSV zich niet kunnen plaatsen voor de hoofdtabel van een Europees toernooi. In Kroatië verloor PSV met 1-0 tegen Osijek. [naar artikel]

7. Waasland-Beveren loopt fikse kater op: Anderlecht buigt scheve situatie om (23/09/2017 - Gazet van Antwerpen)

Nicolas Frutos heeft in zijn competitiedebuut met Anderlecht meteen drie punten gepakt. Goed voetbal bracht Anderlecht niet en na de vroege openingstreffer van de uitgeleende Thelin leek paarswit lang op weg naar een nederlaag. Stanciu scoorde diep in de tweede helft de gelijkmaker na een onterechte hoekschop, even later kopte Spajic de Wase club knock-out op een nieuwe corner. [naar artikel]

8. Antwerp loopt fikse kater op: Club Brugge neemt stuntzege in dol slot uit handen van de Great Old (21/01/2018 - Gazet van Antwerpen)

Club Brugge heeft op de valreep een punt gepakt tegen Antwerp. De thuisploeg kwam voor rust op 2-0 voorsprong, maar in enkele turbulente slotminuten kwam de competitieleider alsnog terug. Tomecak en Vormer zorgden uiteindelijk voor de 2-2. [naar artikel]

9. 12 pinten bier, een auto in brand en een ‘kater’ van 1.600 euro : avondje café loopt faliekant af voor automobilist (18/10/2022 - Het Nieuwsblad)

Een man die ’s nachts tegen verschillende signalisatieborden reed en erna tegen een kraanwagen knalde, moest dinsdagvoormiddag in de Gentse rechtbank verschijnen. Hij had te diep in het glas gekeken. [naar artikel]

10. Tienkoppig Burnley loopt nu al een kater op bij (voorlopige) leider Aston Villa (30/12/2023 - Sporza)

Aston Villa trekt als coleider naar de laatste dag van 2023. De seizoensrevelatie had evenwel zijn handen vol met het Burnley van Vincent Kompany. De bezoekers haalden 2 keer een achterstand op, maar moesten toch het hoofd buigen na een late penalty. [naar artikel]