In Eleven Madison Park in New York, het 'beste restaurant ter wereld', kun je enkel een tafel reserveren als je vooraf betaalt. Maar wat er precies op tafel komt, blijft voor de gasten een verrassing. [naar artikel]
1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]
Erhan Demirci groeide op in Ham, maar trok na zijn studies naar Brussel en vond zijn weg in de comedy- en tv-wereld. Al blijft de band met Limburg onuitwisbaar. “Back to the roots, dat is Limburg voor mij, zeker op het vlak van eten. Daar vind je de echte kebab én de beste frieten.” [naar artikel]
De liefde van een man gaat door de maag. Ook bij Dziubi Steenbergen die dankzij ‘Blind Getrouwd’ de grote liefde vond bij Brecht. De Herkenaar woont in Antwerpen, maar komt nog graag naar Limburg om de innerlijke mens te versterken. Dit zijn favoriete foodspots. [naar artikel]
Een glühwein in Oostenrijk, een ijsje in Firenze. Er zijn meer mogelijkheden dan ooit om op reis te betalen. Maar wat zijn de veiligste en hoeveel kosten ze? “Neem naar exotische oorden altijd cash dollars mee, daarmee kom je overal”, adviseert onze reisexpert Johan Lambrechts. Hij zet enkele betaalmiddelen op een rij en geeft nuttige tips om je kredietkaart veilig te gebruiken. [naar artikel]
Spaghetti bolognese: iedereen lust hem en heeft iedereen er ook een uitgesproken mening over. Sommigen willen de pasta het liefst met zo veel... [naar artikel]
Een fris pintje of een lekkere maaltijd kan niet ontbreken op de festivalwei, maar wat staat er allemaal op het menu van Rock Werchter? Hoeveel kost een maaltijd? En waar vind je het goedkoopste pintje? Onze journaliste zoekt de prijzen en het aanbod uit op de wei voor de traditionele fastfood-liefhebbers en de rasechte foodies. Ontdek de volledige menukaart in het artikel: van frietjes met stoofvlees voor 10,50 euro tot mosselen voor 17,50 euro. [naar artikel]
“Met die kleine kinderen van mij is uit eten gaan een uitzondering geworden”, bekent ‘Een nacht in het museum’-presentator Thomas Vanderveken. “De keren dát het gebeurt, genieten mijn vrouw Veronique en ik er er des te harder van.” Waar schuift hij dan het liefst zijn voeten onder tafel? Hij deelt zijn 7 favoriete eetadressenin Antwerpen, Bonheiden, Mechelen en Brussel. [naar artikel]
Gestegen energieprijzen, duurdere winkelkarren, hoge huurprijzen? Daar heeft Peter Clerckx (58) geen last van. Al tien jaar leeft hij zowat zonder inkomsten en zonder uitgaven. Kortom: zonder geld. “Mijn identiteitskaart is geblokkeerd, ik kán zelfs geen bankrekening meer openen. Maar eerlijk: ik voel me rijker dan ooit.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.