De Morgen

Mourinho lijdt eerste thuisnederlaag in negen jaar

10/04/2019 - 09:20
"José Mourinho heeft er geen al te best weekend op zitten. The Special One leed voor het eerst sedert 23 februari 2002 een nederlaag voor eigen publiek."

1. Mourinho lijdt eerste thuisnederlaag in negen jaar (10/04/2019 - De Morgen)

José Mourinho heeft er geen al te best weekend op zitten. The Special One leed voor het eerst sedert 23 februari 2002 een nederlaag voor eigen publiek. [naar artikel]

2. Anderlecht wint op een diefje dankzij 'Teo' en parel Chipciu, Gent lijdt eerste thuisnederlaag (2-3) (22/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Bijna negentig minuten lang voetballes krijgen, maar wel met de drie punten aan de haal gaan. Het geluk van de kampioen? Anderlecht flikte het [naar artikel]

3. KV Oostende lijdt verrassende eerste thuisnederlaag tegen Eupen (26/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Eupen heeft KV Oostende verrassend zijn eerste thuisnederlaag (1-3) van het seizoen toegediend: de Oostkantonners kwamen al in de eerste minuut van de wedstrijd op voorsprong, en deden dat kunstje meteen na rust nog eens over. Dimata scoorde nog de aansluitingstreffer, maar uitblinker Onyekuru besliste de wedstrijd in de extra tijd. Bekijk de samenvatting hier vanaf 23u. [naar artikel]

4. Euromillions Basket League – Oostende lijdt eerste thuisnederlaag (31/03/2018 - Metro)

Willebroek heeft zaterdag voor een stunt gezorgd in de Euromillions Basket League. Het won met 81-86 bij landskampioen Oostende. De koploper leed zijn eerste thuisnederlaag dit seizoen. Oostende keek na tien minuten al tegen een 21-27 achterstand aan. De kustploeg reageerde in het tweede kwart, maar bij de rust leidden de bezoekers nog steeds: 48-52. […] Het bericht Euromillions Basket League – Oostende lijdt eerste thuisnederlaag verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

5. Wat een verrassing! Invaller De Bruyne lijdt eerste thuisnederlaag met City tegen Crystal Palace (22/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City is op eigen veld verrassend onderuit gegaan in de Premier League. Crystal Palace ging met 2-3 winnen in Etihad. Kevin De Bruyne... [naar artikel]

6. Tienkoppig Man City lijdt eerste thuisnederlaag tegen Crystal Palace, bleke De Bruyne vroegtijdig gewisseld (30/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Verrassing in de Premier League. Manchester City leed zijn eerste thuisnederlaag van het seizoen. Crystal Palace pakte de volle buit in het Etihad Stadium: 0-2. Een bleke Kevin De Bruyne werd vroegtijdig gewisseld. [naar artikel]

7. Ze zijn dan toch te kloppen: leider Napoli lijdt tegen Lazio eerste thuisnederlaag van het seizoen (04/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Op de 25e speeldag in de Serie A heeft leider Napoli voor het eerst dit seizoen in eigen huis verloren. Tegen Lazio werd het 0-1. [naar artikel]

8. Kompany moet titelfeest uitstellen: Burnley lijdt eerste thuisnederlaag van seizoen tegen QPR (22/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Burnley heeft het nagelaten om vandaag de titel te pakken in eigen huis. Het ging met 1-2 onderuit tegen laagvlieger QPR. De ploeg van Kompany miste een hele resem kansen in de eerste helft en kregen het deksel op de neus in de tweede. Benson hing de bordjes nog gelijk met een schitterend schot, maar een goal van Martin in de 87ste minuut legde de wedstrijd in een definitieve plooi. [naar artikel]

9. Kompany moet titelfeest uitstellen: Burnley lijdt eerste thuisnederlaag van het seizoen tegen QPR (22/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Burnley heeft het nagelaten om vandaag de titel te pakken in eigen huis. Het ging met 1-2 onderuit tegen laagvlieger QPR. De ploeg van Vincent Kompany miste een hele resem kansen in de eerste helft en kreeg het deksel op de neus in de tweede periode. Benson hing de bordjes nog gelijk met een schitterend schot, maar een goal van Martin in de 87ste minuut legde de wedstrijd in een beslissende plooi. [naar artikel]

10. STBB lijdt eerste thuisnederlaag tegen Ieper B (10/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Sint-Truiden leed in eigen huis de eerste nederlaag van het seizoen. De gemiste start (22-36) werd nog voor de rust rechtgezet, maar in de slotfase ging de thuisploeg kopje-onder.  [naar artikel]