Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Sinds deze week leven we in een nieuw Europa

11/04/2019 - 21:12
"Moeten we blij zijn met het eerste kopstukkendebat in de geschiedenis van de EU?"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Sinds deze week leven we in een nieuw Europa (11/04/2019 - De Morgen)

Moeten we blij zijn met het eerste kopstukkendebat in de geschiedenis van de EU? [naar artikel]


2. Een intensivist over de patiënt die zijn leven veranderde: ‘‘Nieuw leven komt waar oud leven gaat’, zei hij toen hij de echo zag’ (24/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Deze drie Belgen vertrokken naar Québec voor een nieuw leven: ‘De mensen profiteren hier sneller van het leven’ (13/04/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Nieuw te streamen deze week: ‘Alter Ego’ is nieuw, ‘Reservation Dogs’ en ‘Slow Horses’ hebben een nieuw seizoen, ‘Candy Cane Lane’ is een nieuwe kerstfilm, ook ‘Zeevonk’ en ‘Blue Jean’ (01/12/2023 - Newsmonkey)

En zo zijn we de laatste maand van het jaar binnen gestapt! Een jaar waarin nog best veel te gebeuren en te verschijnen staat. Deze week is er bijvoorbeeld de ambitieuze reeks van eigen boden, Alter Ego (Streamz), nieuwe seizoenen van Reservation Dogs en American Horror Stories (Disney+) en de start van een nieuw seizoen […] The post Nieuw te streamen deze week: ‘Alter Ego’ is nieuw, ‘Reservation Dogs’ en ‘Slow Horses’ hebben een nieuw seizoen, ‘Candy Cane Lane’ is een nieuwe kerstfilm, ook ‘Zeevonk’ en ‘Blue Jean’ zijn te streamen en ‘American Symphony’ is een knappe docu over liefde en muziek appeared first on Newsmonkey. [naar artikel]


5. ‘De droom is weg, alle leven in Gaza is dood’: miljoenen inwoners van Gaza leven op de vlucht sinds de oorlog (09/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Voor het eerst sinds start epidemie geen nieuw overlijden in China, Wuhan herneemt normale leven na lockdown van bijna drie maanden (07/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

Voor de eerste keer sinds de uitbraak van het nieuwe coronavirus in China, maakte dat virus de jongste 24 uur geen doden in het land. Dat melden de... [naar artikel]


7. Voor het eerst sinds start corona-epidemie geen nieuw overlijden in China, Wuhan herneemt normale leven na lockdown van bijna drie maanden (07/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

Voor de eerste keer sinds de uitbraak van het nieuwe coronavirus in China, maakte dat virus de jongste 24 uur geen doden in het land. Dat melden de... [naar artikel]


8. Stijn Steels geeft zoektocht naar nieuw team niet op, ondanks gebroken ribben en rugwervels: “Koers is mijn leven, al sinds ik geboren ben” (16/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Stijn Steels (33) wou op de Gentse Zesdaagse laten zien dat hij nog een plaats verdient in het profpeloton, maar na een zware val op de openingsdag brak hij drie ribben, twee ruggenwervels en liep een gekneusde long op. Een streep door de rekening voor Steels, op zoek naar een nieuwe ploeg nadat zijn contract bij Quick-Step niet werd verlengd. “Ik geef niet op, de koers is mijn leven.” [naar artikel]


9. Soe Nsuki zocht naar nieuw evenwicht in haar leven sinds het moederschap: “De impact van een baby op mijn brein was intens” (26/04/2024 - Gazet van Antwerpen)

De lach is nooit ver weg in het leven van Soe Nsuki (36), het gaat haar dan ook voor de wind met een bloeiende carrière, een fantastische partner en sinds een jaar is er hun zoontje Miles. Maar sinds het moederschap werd haar leven veel heftiger. “Me-time werd plots een heilige graal”, zegt ze. “Een stadswandeling of in bad liggen met een goed boek, ineens is dat de hemel.” [naar artikel]


10. NAVO-baas Stoltenberg: “Rusland mag deze oorlog niet winnen, dit is gevaarlijkste situatie in Europa sinds Tweede Wereldoorlog” (05/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Rusland mag de oorlog in Oekraïne niet winnen. Dat heeft NAVO-baas Jens Stoltenberg donderdag gezegd. De Noor vreest dat Vladimir Poetin in dat geval ook zou kunnen overwegen om andere landen binnen te vallen. “Dit is de gevaarlijkste situatie in Europa sinds de Tweede Wereldoorlog”, aldus Stoltenberg. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!