Dominant Westerlo laat na om KV Oostende kopje onder te duwen

20/04/2019 - 21:56
"KV Oostende bleef op het veld van Westerlo steken op het scoreloos gelijkspel. De kustploeg kwam met een punt nog goed weg, want de Kemphanen..."

1. Dominant Westerlo laat na om KV Oostende kopje onder te duwen (20/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende bleef op het veld van Westerlo steken op het scoreloos gelijkspel. De kustploeg kwam met een punt nog goed weg, want de Kemphanen... [naar artikel]

2. VIDEO. Dominant Westerlo laat na om KV Oostende kopje onder te duwen (20/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

3. Westerlo meteen kopje onder in Beker: “We overstijgen niveau van 1B niet” (22/09/2016 - Gazet van Antwerpen)

Kon het nog erger? Ja dus. De rode lantaarn uit de JPL Westerlo (1 op 21) verdween roemloos uit de beker. Tubeke (1B) had genoeg aan een doelpunt van de ingevallen Mamadou Diallo en zadelde Westerlo met een enorme kater op. [naar artikel]

4. Oostende duwt Aalstar kopje onder in vierde quarter (11/04/2019 - De Morgen)

5. Genk gaat kopje onder na penaltyfestival aan zee, KV Oostende duikt opnieuw top 4 in (17/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Drie keer penalty, drie keer prijs. En nog een knappe goal van Theate op de koop toe. De strafschopbeslissingen van scheidsrechter Wim vielen twee keer te betwisten. Het zal KVO worst wezen. Het wint van KRC Genk en komt op één puntje van de Limburgers. [naar artikel]

6. Zieltogend Standard gaat kopje onder aan zee bij Oostende (19/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

16 op 51. Standard is dit seizoen een schim van zichzelf. De Rouches illustreerden dat nog maar eens in de Diaz Arena tegen KV Oostende. De Kustboys wonnen vooral op basis van de eerste helft verdiend met 1-0 na een goal van Rocha Santos. Oostende wipt in de stand over Standard naar de 13de plaats. [naar artikel]

7. Charleroi gaat in eigen huis kopje-onder tegen KV Oostende (06/08/2022 - Het Belang van Limburg)

KV Oostende heeft met succes voortgebouwd op de winst tegen KV Mechelen vorige week. De ploeg van Yves Vanderhaeghe ging zaterdag met 1-3 winnen op het veld van Charleroi. De thuisploeg ging lang op zoek naar de gelijkmaker, maar in de 97ste (!) minuut kregen ze het deksel op de neus. Oostende komt met deze overwinning - voorlopig - mee aan de leiding van het klassement met zes punten, Charleroi blijft op drie punten steken. [naar artikel]

8. KV Oostende gaat in de tweede helft kopje onder na vederlichte strafschop: “Ref deed de wedstrijd dood” (26/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Eén helft hield KV Oostende gelijke tred met Union. Na een discutabele strafschop, omgezet door Teddy Teuma, brak de veer bij de kustploeg. “Ik heb de beelden gezien. Die strafschop was hallucinant en een duidelijke error van de scheidsrechter”, sakkerde Brecht Capon na afloop. [naar artikel]

9. Zulte Waregem gaat kopje onder bij ploeg in nood KV Oostende na doldwaze slotminuut (14/01/2024 - Sporza)

De crisis aan zee is even gaan liggen. KV Oostende heeft in een vermakelijke pot voetbal de punten thuisgehouden tegen Zulte Waregem. De Kustboys klommen nog voor rust op een 2-0-voorsprong, maar de bezoekers keerden terug tot 2-2. In de allerlaatste minuut kreeg KVO een discutabele strafschop. Van Daele knalde naast, maar een minuut later legde Berte de 3-2 alsnog binnen. [naar artikel]