Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

23 October 2021
23:41 uur

Verdachte opgepakt na carjacking in Veurne

Het Nieuwsblad

17/06/2019 - 11:57

In Veurne is maandagochtend een vrouw met geweld van haar wagen beroofd. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Veurne. De carjacker kon even later al ingerekend worden.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. VIDEO. Gewelddadige carjacking in Veurne: achtervolging eindigt in crash met 5 wagens, dader opgepakt (17/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In het centrum van Veurne vond even voor 10 uur een gewelddadige carjacking plaats. Een oudere vrouw werd er uit haar wagen gesleurd door een...
  [naar artikel]
 2. VIDEO. Gewelddadige carjacking in Veurne: achtervolging eindigt in crash met 5 wagens, dader met getrokken wapens opgepakt (17/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In het centrum van Veurne ontstond even voor 10 uur een gewelddadige carjacking. Een oudere vrouw werd er uit haar wagen gesleurd door een...
  [naar artikel]
 3. Verdachte opgepakt voor vluchtmisdrijf en carjacking in Rijkevorsel (14/12/2020 - De Standaard)
  De lokale politie van de zone Noorderkempen heeft een 29-jarige man uit Antwerpen opgepakt als verdachte in het onderzoek naar de twee zware ongevallen met vluchtmisdrijf én een carjacking in Rijkevorsel zaterdagavond. Dat meldt het Antwerpse parket.
  [naar artikel]
 4. Verdachte opgepakt voor twee ongevallen met vluchtmisdrijf en carjacking (14/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De lokale politie van de zone Noorderkempen heeft een 29-jarige Antwerpenaar opgepakt in het onderzoek naar het dubbele vluchtmisdrijf en de carjacking in Rijkevorsel afgelopen zaterdagavond. De man had de auto geleend van een vriend die in het buitenland woont.
  [naar artikel]
 5. Verdachte opgepakt voor twee ongevallen met vluchtmisdrijf en carjacking in Rijkevorsel (14/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De lokale recherche van de politiezone Noorderkempen heeft een 29-jarige Antwerpenaar opgepakt in het onderzoek naar het dubbele vluchtmisdrijf en de carjacking in Rijkevorsel afgelopen zaterdagavond. De man had de auto geleend van een vriend die in het buitenland woont.
  [naar artikel]
 6. Politie pakt 29-jarige man op die gezocht werd voor vluchtmisdrijven én carjacking in Rijkevorsel (14/12/2020 - VRT NWS)
  De lokale politie van de zone Noorderkempen heeft een 29-jarige man uit Antwerpen opgepakt als verdachte in het onderzoek naar de twee zware ongevallen met vluchtmisdrijf én een carjacking in Rijkevorsel zaterdagavond. Dat meldt het parket van Antwerpen.
  [naar artikel]
 7. Carjacking mislukt: dader gevat na zoekactie in Bilzen (21/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Bilzen rekende woensdagochtend een verdachte in na een zoekactie in Meershoven. De man had een uur eerder zonder succes geprobeerd een carjacking te plegen.
  [naar artikel]
 8. Grote groep transmigranten opgepakt in Veurne (15/02/2018 - VRT NWS)
  In Veurne, West-Vlaanderen, heeft de politie vanmorgen achttien transmigranten opgepakt. Het gaat om tien mannen en acht vrouwen, waaronder één zwangere vrouw en drie minderjarigen. 
  [naar artikel]
 9. Vrienden gaan achter auto aan na carjacking, daders opgepakt (21/05/2017 - Het Nieuwsblad)
  Drie personen hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een carjacking gepleegd in het West-Vlaamse Gullegem. De vrienden van het slachtoffer zetten meteen de achtervolging in.
  [naar artikel]
 10. Gedetineerde met penitentiair verlof pleegt carjacking (29/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een gedetineerde van de gevangenis van Lantin heeft dinsdag een carjacking gepleegd in March-en-Famenne, terwijl hij op penitentiair verlof was. Dat zegt het parket van Luxemburg zaterdag. De man is vrijdagavond opgepakt.
  [naar artikel]
 11. Verdachte van twee vluchtmisdrijven en carjacking in Rijkevorsel blijft aangehouden, maar wel met enkelband (15/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De onderzoeksrechter in Turnhout heeft de 29-jarige man die verdacht wordt van de ongevallen met vluchtmisdrijf en de carjacking in Rijkevorsel aangehouden. Hij krijgt wel een enkelband. De man verschijnt vrijdag voor de onderzoeksrechter.
  [naar artikel]
 12. Gedetineerde met penitentiair verlof pleegt carjacking in Marche (29/07/2018 - VRT NWS)
  Een gedetineerde van de gevangenis van Lantin heeft dinsdag een carjacking gepleegd in March-en-Famenne, terwijl hij op penitentiair verlof was. Dat zei het parket van Luxemburg zaterdag. De man is volgens de magistraat van wacht vrijdagavond opgepakt.
  [naar artikel]
 13. Doodrijder uit Veurne die sinds 2011 spoorloos is, opgepakt in Nederland (13/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een 31-jarige man uit Veurne die in 2012 veroordeeld werd tot vijf jaar effectieve celstraf voor een dodelijk verkeersongeval, is in het
  [naar artikel]
 14. Politie op zoek naar verdachte van gewelddadige poging tot carjacking (26/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In het VTM-programma Faroek deed de politie dinsdagavond een oproep naar getuigen naar aanleiding van een poging tot carjacking op de Borsbeeksebrug in Berchem. Een onbekende man duwde er een vrouw met geweld uit haar auto maar slaagde er niet om de auto te starten. Hij ging ervandoor, maar het slachtoffer bleef getraumatiseerd achter.
  [naar artikel]
 15. Verdachte dodelijke steekpartij Evere weer vrijgelaten, maar meteen nieuwe verdachte opgepakt (09/06/2021 - VRT NWS)
  De verdachte die was opgepakt voor de dodelijke steekpartij in de Brusselse gemeente Evere, is weer vrijgelaten. Intussen is er wel al een andere verdachte opgepakt. Dat meldt het Brusselse parket. Zo'n anderhalve week geleden werd een vrouw van 36, die met haar baby in een buggy aan het wandelen was, doodgestoken op straat.
  [naar artikel]
 16. Opnieuw verdachte opgepakt in zaak vermoorde Bulgaarse journaliste (10/10/2018 - Metro)
  In Duitsland is een nieuwe verdachte opgepakt in verband met de moord op de Bulgaarse onderzoeksjournaliste Viktoria Marinova. Dat meldt de Bulgaarse krant 168 Chasa. De verdachte zou een man tussen 20 en 30 jaar oud zijn. Hij zou Bulgarije zondag hebben verlaten en is opgepakt in Duitsland, waar zijn moeder woont. Volgens televisiezender TVN kende hij de journaliste niet. Een Roemeen die eerder al was opgepakt, is inmiddels weer vrijgelaten wegens gebrek aan bewijzen. Bron: Belga   Het bericht Opnieuw verdachte opgepakt in zaak vermoorde Bulgaarse journaliste verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. 14 transmigranten opgepakt op treinen in Veurne en Koksijde (14/09/2021 - VRT NWS)
  Bij een actie van verschillende politiediensten en de Dienst Vreemdelingenzaken zijn gisteravond 14 transmigranten opgepakt op treinen in de stations van Veurne en Koksijde. De politie wilde met de actie voorkomen dat de transmigranten afzakten naar het industrieterrein van Koksijde. Daar proberen ze vaak in vrachtwagens te klimmen, die naar Groot-Brittanië rijden.
  [naar artikel]
 18. Verdachte opgepakt voor bompakketten in VS (26/10/2018 - VRT NWS)
  In de Verenigde Staten is een verdachte opgepakt in de zaak van de bompakketten die verstuurd zijn naar prominente critici van president Trump. Eerder op de dag waren opnieuw twee verdachte bompakketten gevonden. 
  [naar artikel]
 19. Vermoedelijke aanrander uit ‘Faroek’ is opgepakt (09/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  In Roeselare is zondagavond een man opgepakt die gezocht werd in een aanrandingszaak van afgelopen zomer. In de laatste week van september werden camerabeelden van de verdachte getoond in het opsporingsprogramma ‘Faroek’ op VTM. Nu is een verdachte opgepakt, zo bevestigt het parket van Kortrijk.
  [naar artikel]
 20. Acht huiszoekingen in onderzoek naar Syrië-strijders: één verdachte opgepakt (25/09/2017 - Het Nieuwsblad)
  Bij de huiszoekingen die maandagochtend zijn uitgevoerd in het kader van een terrorisme-dossier, is één verdachte opgepakt. Volgens de krant La Dernière Heure gaat het om de teruggekeerde Syrië-strijder Samir El Yaakoubi en het nieuws wordt in gerechtelijke kringen bevestigd. Het federaal parket bevestigt dat er een verdachte is opgepakt, maar geeft voorlopig geen identiteit van de betrokkene mee.
  [naar artikel]
 21. De slechtste carjacking ooit? (28/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Twee mannen hebben vanochtend een carjacking gepleegd aan de Maaseikersteenweg in Lanaken die enkele seconden later al in mineur eindigde. De
  [naar artikel]
 22. Is dit de slechtste carjacking ooit? (28/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Twee mannen hebben vanochtend een carjacking gepleegd aan de Maaseikersteenweg in Lanaken die enkele seconden later al in mineur eindigde. De
  [naar artikel]
 23. Verdachte dodelijke schietpartij Spa opgepakt (26/08/2018 - De Tijd)
  13:20 Een politieagent is in de nacht van zaterdag op zondag in Spa doodgeschoten. Een verdachte, een Nederlander, is opgepakt.
  [naar artikel]
 24. Jongetje (8) redt zus van carjacking (29/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Middletown, in de Amerikaanse staat Ohio, heeft een 8-jarige jongen zijn zus (10) gered van een carjacking. De twee zaten in de auto van hun...
  [naar artikel]
 25. Eerste verdachte van moord op moeder (36) met baby vrijgelaten, nieuwe verdachte in de cel (09/06/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In het onderzoek naar de dodelijke steekpartij die op zondag 30 mei plaatsvond in Evere, heeft de onderzoeksrechter de man vrijgelaten die als verdachte was opgepakt en onder aanhoudingsbevel was geplaatst, meldt het Brusselse parket. “De eerste aanwijzingen in zijn richting werden door het onderzoek niet bevestigd”, klinkt het. “Intussen is een andere verdachte opgepakt.”
  [naar artikel]
 26. Tweede verdachte opgepakt naar aanleiding van bankroof in Antwerpen (07/02/2019 - VRT NWS)
  Er is een tweede verdachte opgepakt in verband met de bankroof bij een Antwerps bankkantoor dit weekend. Dat verneemt VRT NWS uit goede bron. Het zou opnieuw gaan om een Antwerpenaar van Georgische afkomst. Maandag werd al een eerste verdachte aangehouden. 
  [naar artikel]
 27. Verdachte van vechtpartij bij concert Dimitri Vegas & Like Mike opgepakt (03/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een verdachte (52) van een vechtpartij in het Sportpaleis op 15 december vorig jaar is woensdagavond opgepakt door de politie van Rotterdam. Het slachtoffer van de vechtpartij raakte toen zwaargewond. De rechtbank in Amsterdam moet nu beslissen of de verdachte wordt uitgeleverd aan ons land.
  [naar artikel]
 28. Verdachte van vechtpartij bij concert Dimitri Vegas & Like Mike opgepakt (03/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een verdachte (52) van een vechtpartij in het Sportpaleis op 15 december vorig jaar is woensdagavond opgepakt door de politie van Rotterdam. Het slachtoffer van de vechtpartij raakte toen zwaargewond. De rechtbank in Amsterdam moet nu beslissen of de verdachte wordt uitgeleverd aan ons land.
  [naar artikel]
 29. Gedetineerde met penitentiair verlof pleegt carjacking in Marche (29/07/2018 - Metro)
  Een gedetineerde van de gevangenis van Lantin heeft dinsdag een carjacking gepleegd in March-en-Famenne, terwijl hij op penitentiair verlof was. Dat zegt het parket van Luxemburg zaterdag. De man is vrijdagavond opgepakt, zegt de magistraat van wacht. De gedetineerde pleegde de feiten overdag. “Hij trok een persoon uit zijn voertuig en gooide hem op grond”, zegt het parket. De dader liet uiteindelijk het voertuig achter om een ander te stelen. Hij zat in dat tweede voertuig toen de politie hem vrijdagavond tegenhield tijdens een controle op de weg. bron: Belga Het bericht Gedetineerde met penitentiair verlof pleegt carjacking in Marche verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. Verdachte opgepakt voor moord op 70-jarige Bonheidense vrouw (08/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie heeft een verdachte opgepakt voor het gewelddadige overlijden van de 70-jarige Christine Verbeiren in haar villa in Bonheiden, eerder deze week. De verdachte is vrijdagavond door de Mechelse onderzoeksrechter aangehouden.
  [naar artikel]
 31. Tweede verdachte opgepakt voor kluizenkraak in Antwerpen (07/02/2019 - De Standaard)
  Speurders van de federale politie van Antwerpen hebben gisterenmiddag een tweede verdachte opgepakt wegens betrokkenheid bij de bankroof in het filiaal van de BNP Paribas Fortis aan de Belgiëlei. Het gaat om Giorgi K. (28), net als verdachte Koba M. een Antwerpenaar van Georgische origine.
  [naar artikel]
 32. Verdachte opgepakt voor moord op 70-jarige Bonheidense vrouw (08/05/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De politie heeft een verdachte opgepakt voor het gewelddadige overlijden van de 70-jarige Christine Verbeiren in haar villa in Bonheiden, eerder deze week. De verdachte is vrijdagavond door de Mechelse onderzoeksrechter aangehouden.
  [naar artikel]
 33. Eerste verdachte van moord op Mounia vrijgelaten, andere verdachte in de cel (09/06/2021 - De Standaard)
  In het onderzoek naar de dodelijke steekpartij die op zondag 30 mei plaatsvond in Evere, heeft de onderzoeksrechter de man vrijgelaten die als verdachte was opgepakt en onder aanhoudingsbevel was geplaatst. Dat meldt het Brusselse parket. ‘De eerste aanwijzingen in zijn richting werden door het onderzoek niet bevestigd’, klinkt het. ‘Intussen is een andere verdachte opgepakt.’
  [naar artikel]
 34. Man gedood in Brussels hotel, verdachte opgepakt (25/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  In een hotel op de Adolphe Maxlaan in Brussel is dinsdag kort na de middag een man dood aangetroffen in verdachte omstandigheden. Dat meldt de krant La Dernière Heure en het nieuws wordt bevestigd door het Brusselse parket. Een verdachte werd opgepakt, aldus nog het parket.
  [naar artikel]
 35. Vierde verdachte opgepakt na vondst van 39 doden in vrachtwagen (25/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse politie heeft nog een verdachte opgepakt in verband met het drama waarbij woensdag 39 levenloze lichamen werden ontdekt in een oplegger...
  [naar artikel]
 36. Derde verdachte opgepakt in verband met aanslag in Nice (31/10/2020 - VRT NWS)
  In Nice is een derde verdachte opgepakt in verband met de aanslag daar donderdagochtend. Een Tunesische man ging toen een basiliek binnen en doodde drie mensen met een mes. Gisteravond was ook al een tweede verdachte opgepakt, donderdag al een eerste. Ze zouden allemaal contact hebben gehad met de jonge Tunesische dader, kort voor de aanslag.
  [naar artikel]
 37. Verdachte opgepakt van aanrijding met vluchtmisdrijf te Lanaken (19/03/2018 - VRT NWS)
  De lokale politie Lanaken-Maasmechelen heeft een verdachte opgepakt voor het verkeersongeval met vluchtmisdrijf in Lanaken. Daarbij raakte een supporter van KRC Genk zwaargewond. De opgepakte verdachte is een 33-jarige man uit Lanaken.
  [naar artikel]
 38. Nakende Brexit zorgt voor meer mensensmokkel in Veurne (04/12/2020 - VRT NWS)
  In Veurne heeft de politie heeft 3 mensensmokkelaars opgepakt in de industriezone. Nu De Brexit dichtbij komt, proberen daar steeds meer transmigranten in vrachtwagens te klimmen in de hoop zo in Groot-Brittannië te geraken.
  [naar artikel]
 39. Deense (24) en Noorse (28) gruwelijk vermoord in Marokko, verdachte opgepakt (18/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Marokkaanse politie heeft een verdachte van de moord op twee jonge vrouwen uit Denemarken en Noorwegen opgepakt. Plaatselijke media meldden dat...
  [naar artikel]
 40. Premier League – Özil en Kolasinac ongedeerd bij poging tot carjacking (26/07/2019 - Metro)
  Arsenal-vedettes Mesut Özil en Sead Kolasinac zijn donderdagavond het slachtoffer geworden van een poging tot carjacking, zo maakte de Britse openbare omroep BBC bekend. Daarbij liep het tweetal geen verwondingen op, zo liet Arsenal aan de BBC weten. Özil en Kolasinac waren donderdag in de straten van Noord-Londen het doelwit van carjackers. In een video die de ronde doet op sociale media is te zien hoe Kolasinac een gewapende carjacker te lijf gaat, waarna de criminelen op hun motoren moeten vluchten. Verdachten zijn er momenteel nog niet opgepakt. bron: Belga Het bericht Premier League – Özil en Kolasinac ongedeerd bij poging tot carjacking verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 41. 2 doden na dubbele carjacking Deerlijk (29/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In Harelbeke en in Deerlijk zijn vannacht een carjacker en het slachtoffer van een carjacking omgekomen bij verschillende ongevallen.
  [naar artikel]
 42. Twee doden na carjacking Deerlijk (29/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In Harelbeke en in Deerlijk zijn vannacht een carjacker en het slachtoffer van een carjacking omgekomen bij verschillende ongevallen.
  [naar artikel]
 43. Explosieven gevonden aan spoor Jette: verdachte opgepakt (20/06/2019 - De Morgen)
  Het spoorverkeer op de lijn tussen Jette en Asse was langdurig onderbroken omdat er kort na de middag op de sporen meerdere verdachte pakketten zijn gevonden, waarvan één lichte explosieven bevatte. De politie heeft een verdachte opgepakt, zo meldt VTM Nieuws.
  [naar artikel]
 44. Vrouw doodgestoken aan gerechtsgebouw in Veurne (07/03/2018 - VRT NWS)
  Een vrouw werd vanochtend neergestoken aan het gerechtsgebouw in Veurne. De hulpdiensten probeerden haar nog te reanimeren, maar ze is overleden. De dader zou haar ex-man zijn. Die was kort op de vlucht, maar kon intussen opgepakt worden.
  [naar artikel]
 45. Jongeman in coma na zwaar geweld in Veurne (23/04/2019 - De Standaard)
  In Veurne is zondagochtend een jongeman levensgevaarlijk gewond geraakt toen hij in elkaar werd geslagen aan de Appelmarkt in Veurne. Twee verdachten werden ondertussen aangehouden.
  [naar artikel]
 46. Carjacking op klaarlichte dag in drukke winkelstraat (24/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In de Bergstraat gebeurde maandag omstreeks 14u een carjacking. Het voertuig van het slachtoffer geraakte niet veel later betrokken bij een frontale botsing met een terreinwagen. Twee verdachten werden later ingerekend.
  [naar artikel]
 47. Verdachte voor mislukte home invasion opgepakt (25/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een gemaskerde man probeerde een week geleden een bewoonster van de Prijstraat in Tielen (Kasterlee) te overvallen, maar moest de benen nemen. De politie heeft als verdachte een jongeman opgepakt.
  [naar artikel]
 48. Derde verdachte schietincident Brugse taxichauffeurs opgepakt (19/09/2018 - VRT NWS)
  De derde verdachte van de schietpartij op een taxichauffeur in Brugge afgelopen weekend is opgepakt. De man werd gearresteerd in Antwerpen. 
  [naar artikel]
 49. Manchester: nieuwe verdachte opgepakt (26/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse politie heeft opnieuw een verdachte opgepakt die gelinkt zou zijn aan de zelfmoordaanslag van maandag in Manchester, waarbij 22 doden
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.