Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

In deze brasserie kiest de klant zelf hoeveel hij betaalt

17/01/2020 - 06:06
"In het najaar wil brouwerij Het Anker in de schaduw van de Mechelse Sint-Romboutstoren een sociaal vernieuwende brasserie openen. Klanten mogen er zelf kiezen hoeveel ze betalen voor een restaurantbezoek. “Iedereen moet op restaurant kunnen. Ik wil geen rode kaken omdat mensen hun rekening niet kunnen betalen”, zegt brouwer Charles Leclef. Hij wil zo het fairisme uitrollen in onze samenleving. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Klant kiest zelf hoeveel hij betaalt in Mechelse brasserie: “Iedereen moet op restaurant kunnen” (16/01/2020 - Gazet van Antwerpen)

In het najaar wil brouwerij Het Anker in de schaduw van de Mechelse Sint-Romboutstoren een sociaal vernieuwende brasserie openen. Klanten mogen er zelf kiezen hoeveel ze betalen voor een restaurantbezoek. “Iedereen moet op restaurant kunnen. Ik wil geen rode kaken omdat mensen hun rekening niet kunnen betalen”, zegt brouwer Charles Leclef. Hij wil zo het fairisme uitrollen in onze samenleving. [naar artikel]


2. Eén gerecht, vier prijzen: in dit Belgische restaurant kiest klant zélf hoeveel hij betaalt (25/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

Eén gerecht, vier prijzen. En de klant kiest na de maaltijd zelf hoeveel hij wil neertellen. Dat is het concept achter Fresh and Joy, een... [naar artikel]


3. Klant duwt op gaspedaal en rijdt Lummense brasserie binnen (15/02/2017 - Het Belang van Limburg)

Een klant heeft dinsdagavond voor een grote ravage gezorgd in brasserie Afrit 26 op de Ringlaan in Lummen. De man vergiste zich vermoedelijk van pedaal en vlamde recht de zaak binnen. Daar raakte niemand gewond. [naar artikel]


4. Anouk (35) en Jan (39) kochten voor een prikje een brasserie en bouwden ze om tot woon- en werkruimte: hoeveel is hun woning nu waard? (05/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Hoeveel is jouw woning waard? Onze woonexpert Björn Cocquyt neemt de proef op de som. Deze week bezoekt hij samen met Steven Plompen van Copandi een woning in de schaduw van de Mechelse Sint-Romboutstoren. De eigenaars kochten het gebouw met een brasserie en een flat voor 309.000 euro en verbouwden het tot een kantoor op de benedenverdieping en een duplex van 220 m² met prachtig dakterras. Hoeveel krijgen ze bij een eventuele verkoop? [naar artikel]


5. Gents boekencafé lanceert prijslijst waarbij je zelf kiest of je minder betaalt: “Wij verwachten geen enkele verantwoording” (11/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een plek waar iedereen zich welkom voelt, dat is waar Rokko voor staat. Daarom lanceert de Gentse boekenwinkel met café een nieuwe menukaart met twee prijzen op. Je kiest zelf of je het standaard- of verminderd bedrag betaalt. [naar artikel]


6. Antwerpse brasserie verontschuldigt zich na beledigen klant, kelner ontslagen: ‘Dikzak aan tafel 1’ (18/12/2019 - De Standaard)

In Antwerpen ligt een brasserie onder vuur nadat een klant er beledigd werd. Bij het afrekenen stond op het kassaticket te lezen ‘extra pannenkoek voor de dikzak aan tafel 1’. De jonge vrouw plaatste een foto van het bonnetje op Facebook waarna het massaal gedeeld werd. De zaakvoerder verontschuldigt zich: ‘Ik wil het graag goedmaken.’ [naar artikel]


7. Nieuw Mechels restaurant wil klanten laten kiezen hoeveel ze betalen (17/01/2020 - Het Nieuwsblad)

In Mechelen broedt brouwerij Het Anker op een nieuw brasserie- of restaurantconcept waarbij de klanten zelf kunnen kiezen hoeveel ze betalen voor een maaltijd. Het concept zou dit najaar een kans krijgen in het pand van de voormalige brasserie “Thien Gheboden” aan de voet van de Sint-Romboutstoren. Het Anker benadrukt dat het initiatief zelfbedruipend moet zijn, het succes zal dus afhangen van klanten die bereid zijn om meer te geven, om te compenseren voor wie het minder breed heeft. [naar artikel]


8. “Extra pannenkoek voor dikzak aan tafel 1”: Antwerpse brasserie beledigt klant (18/12/2019 - Het Belang van Limburg)

In Antwerpen ligt een brasserie onder vuur nadat een klant er beledigd werd. Bij het afrekenen stond op het kassaticket te lezen “extra pannenkoek voor de dikzak aan tafel 1”. De jonge vrouw plaatste een foto van het bonnetje op Facebook waarna het massaal gedeeld werd. De zaakvoerder verontschuldigt zich: “Ik wil het graag goedmaken.” [naar artikel]


9. Maximumprijs voor offline bankverrichtingen: hoeveel betaalt de niet-digitale klant vandaag? (30/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

De banken trekken voluit de kaart van de digitalisering. Daar tegenover staat dat hogere kosten de traditionele verrichtingen, zoals geldstortingen aan een loket, ontmoedigen. Om de niet-digitale klant niet in de kou te laten, leggen de regering en bankenkoepel Febelfin de laatste hand aan een universele bankdienst met maximumprijzen. Spaargids.be ging na hoe hoog de kosten de afgelopen jaren voor de traditionele, analoge klant zijn opgelopen. [naar artikel]


10. H&M laat je betalen wanneer jij dat wil (11/10/2018 - Het Belang van Limburg)

H&M gaat in de nabije toekomst samenwerken met het Zweedse betaalbedrijf Klarna. Dat doet het modemerk om de winkelervaring van de klant slimmer, persoonlijker en gemakkelijker te laten verlopen. De klant zal hierdoor zelf kunnen bepalen wanneer hij voor zijn aankoop betaalt. [naar artikel]


11. Van Antwerpen tot Hasselt: waar bestel je de lekkerste spaghetti in een brasserie? Luc Bellings test er 5: “Deze verdient een dikke 10/10" (23/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

De kans is groot dat je zelf regelmatig in een brasserie belandt voor een snelle hap, maar welke is nu écht de beste? Sterrenchef Luc Bellings trekt elke maand op pad om één gerecht in vijf brasserieën te proeven en te beoordelen. Deze maand bestelt hij spaghetti bolognese in Gent, Brugge, Antwerpen, Hasselt en Brussel. “Uitzonderlijke kwaliteit op deze locatie!” [naar artikel]


12. “Extra pannenkoek voor dikzak aan tafel 1”: Antwerpse brasserie onder vuur na beledigen klant, kelner ontslagen (18/12/2019 - Het Nieuwsblad)

In Antwerpen ligt een brasserie onder vuur nadat een klant er beledigd werd. Bij het afrekenen stond op het kassaticket te lezen “extra pannenkoek voor de dikzak aan tafel 1”. De jonge vrouw plaatste een foto van het bonnetje op Facebook waarna het massaal gedeeld werd. De zaakvoerder verontschuldigt zich: “Ik wil het graag goedmaken.” [naar artikel]


13. In dit Gentse boekencafé kies je zelf of je minder betaalt: “En je hoeft je niet te verantwoorden hiervoor” (11/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een plek waar iedereen zich welkom voelt, dat is waar Rokko voor staat. Daarom lanceert de Gentse boekenwinkel met café een nieuwe menukaart met twee prijzen op. Je kiest zelf of je het standaard- of verminderde bedrag betaalt. [naar artikel]


14. Kelner die jonge klant in Antwerpse brasserie beledigde op staande voet ontslagen: “Een gepaste reactie” (18/12/2019 - Het Nieuwsblad)

Nadat een jonge vrouw beledigd werd in een brasserie in Antwerpen, heeft de eigenaar van de zaak kordaat ingegrepen: de kelner die in de fout is gegaan, is op staande voet ontslagen. “Een gepaste manier om te reageren op deze grove fout”, zegt Horeca Vlaanderen. [naar artikel]


15. Brasserie krijgt nieuwe uitbaters én opvallend concept: “Wie bord niet leeg eet, betaalt 2 euro extra” (12/04/2024 - Het Nieuwsblad)

Brasserie Royal in Begijnendijk krijgt nieuwe eigenaars, die het restaurant zullen omvormen tot Anders. Daar kunnen klanten voor een vaste prijs zo veel eten bestellen als ze willen, maar ze moeten hun bord wel leegeten. “Want wie dat niet doet, betaalt 2 euro extra.” [naar artikel]


16. Deze tien punten bepalen de prijs van uw autoverzekering (12/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Hoeveel u voor uw autoverzekering betaalt, hangt van een pak factoren af. De kans is reëel dat u meer of minder betaalt dan uw buurman die met... [naar artikel]


17. Welke van deze 5 brasserieën serveert de lekkerste tomaat-garnaal? Luc Bellings test uit en deelt een 9,5/10 uit (24/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

De kans is groot dat je zelf regelmatig in een brasserie belandt voor een snelle hap, maar welke is nu écht de beste? Sterrenchef Luc Bellings trekt elke maand voor HLN Eten op pad om één gerecht in vijf brasserieën doorheen heel Vlaanderen te gaan proeven en beoordelen. Deze week bestelt hij de seizoensklassieker tomaat-garnaal in Hasselt, Antwerpen, Leuven, Gent en Brugge. “Met zelfgemaakte mayonaise en kropsla erbij was dit zelfs een 10/10 geweest.” [naar artikel]


18. Hoeveel betaalt de gemiddelde Belg jaarlijks aan de staat? (07/09/2021 - Express)

Lees dit artikel: Hoeveel betaalt de gemiddelde Belg jaarlijks aan de staat? Uit cijfers van de Nationale Bank van België (NBB) blijkt dat de Vlaming het meeste bijdraagt aan de financiën van de staat. Maar hoeveel draagt de gemiddelde Belg bij aan de federale begroting? En hoe groot zijn de verschillen per gewest? De cijfers van de NBB tonen aan dat de federale overheid en de sociale […] Lees dit artikel: Hoeveel betaalt de gemiddelde Belg jaarlijks aan de staat? [naar artikel]


19. Betaalt u als klant voor de digitalisering van de banken? (04/11/2016 - Knack)

De banken trekken volop de kaart van de digitalisering om beter in te spelen op de behoeften van de klanten. Maar er is een keerzijde aan die medaille. Vanaf 2017 trekken veel banken de tarieven van hun klassieke diensten op. "De zwakkere klant betaalt het gelag", reageert Test-Aankoop. [naar artikel]


20. Welke van deze 5 brasserieën serveert de lekkerste Brusselse wafel? Luc Bellings deelt één 10/10 uit: “Deze wafel is voor mij 3 Michelinsterren waard” (22/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

De kans is groot dat je zelf regelmatig in een brasserie belandt voor een snelle hap, maar welke is nu echt de beste? Sterrenchef Luc Bellings trekt elke maand voor HLN Eten op pad om één gerecht in vijf brasserieën doorheen heel Vlaanderen te gaan proeven en beoordelen. Deze week bestelt hij een Brusselse wafel in Brugge, Gent, Leuven, Hasselt en Antwerpen. “Dit is een toeristenval die ik alleen maar met een nul kan belonen.” [naar artikel]


21. “Dit verdient een absolute dikke negen”: welke brasserie serveert de lekkerste caesarsalade volgens Luc Bellings? (02/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

De kans is groot dat je zelf regelmatig in een brasserie belandt voor een snelle hap, maar welke is nu écht de beste? Sterrenchef Luc Bellings trekt elke maand op pad om één gerecht in verschillende brasserieën te proeven en beoordelen. Deze week bestelt hij een caesarsalade in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent en Tongeren: “Mooi gekleurde kip met perfecte cuisson.” [naar artikel]


22. Zelf een 17de-eeuwse brasserie uitbaten? Alden Biesen is op zoek naar horecauitbater (25/01/2023 - Het Belang van Limburg)

De landcommanderij Alden Biesen zoekt een uitbater voor de brasserie in het 17de-eeuwse Gasthuis. Gemotiveerde ondernemers krijgen op deze manier de mogelijkheid te werken binnen het prachtige landgoed in Bilzen. [naar artikel]


23. Van Ciro’s in Antwerpen tot Kosmopol in Leuven: welke van deze 5 brasserieën serveert de lekkerste tomaat-garnaal? Luc Bellings test uit (24/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

De kans is groot dat je zelf regelmatig in een brasserie belandt voor een snelle hap, maar welke is nu écht de beste? Sterrenchef Luc Bellings trekt elke maand voor HLN Eten op pad om één gerecht in vijf brasserieën doorheen heel Vlaanderen te gaan proeven en beoordelen. Deze week bestelt hij de seizoensklassieker tomaat-garnaal in Hasselt, Antwerpen, Leuven, Gent en Brugge. “Met zelfgemaakte mayonaise en kropsla erbij was dit zelfs een 10/10 geweest.” [naar artikel]


24. VIDEO. Dit koffiehuisje laat de klant bepalen hoe veel een koffie kost (25/09/2016 - Het Nieuwsblad)

In een koffiehuisje in Geraardsbergen mocht je dit weekend zelf kiezen hoeveel je betaalde voor je kofiie of thee. Gewoon, omdat het de Dag Van de Klant was. Dat is de dag dat handelaars hun klanten bedanken voor het vertrouwen. In de meeste gevallen krijgt u een cadeautje, maar in Geraardsbergen kwamen ze dus extra origineel uit de hoek. [naar artikel]


25. Luc Bellings proeft stoofvlees in 5 Vlaamse brasserieën en deelt zowel 10/10 als 0/10 uit: “Hiermee kan je behangpapier aan de muur lijmen” (26/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

De kans is groot dat je zelf regelmatig in een brasserie belandt voor een snelle hap, maar welke is nu écht de beste? Sterrenchef Luc Bellings trekt elke maand op pad om één gerecht in vijf brasserieën te proeven en te beoordelen. Deze week bestelt hij stoofvlees in Hasselt, Gent, Brugge, Leuven en Antwerpen: “Het zal niet makkelijk zijn om ergens in Vlaanderen beter stoofvlees te vinden dan hier.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!