In het najaar wil brouwerij Het Anker in de schaduw van de Mechelse Sint-Romboutstoren een sociaal vernieuwende brasserie openen. Klanten mogen er zelf kiezen hoeveel ze betalen voor een restaurantbezoek. “Iedereen moet op restaurant kunnen. Ik wil geen rode kaken omdat mensen hun rekening niet kunnen betalen”, zegt brouwer Charles Leclef. Hij wil zo het fairisme uitrollen in onze samenleving. [naar artikel]
Eén gerecht, vier prijzen. En de klant kiest na de maaltijd zelf hoeveel hij wil neertellen. Dat is het concept achter Fresh and Joy, een... [naar artikel]
Een klant heeft dinsdagavond voor een grote ravage gezorgd in brasserie Afrit 26 op de Ringlaan in Lummen. De man vergiste zich vermoedelijk van pedaal en vlamde recht de zaak binnen. Daar raakte niemand gewond. [naar artikel]
Hoeveel is jouw woning waard? Onze woonexpert Björn Cocquyt neemt de proef op de som. Deze week bezoekt hij samen met Steven Plompen van Copandi een woning in de schaduw van de Mechelse Sint-Romboutstoren. De eigenaars kochten het gebouw met een brasserie en een flat voor 309.000 euro en verbouwden het tot een kantoor op de benedenverdieping en een duplex van 220 m² met prachtig dakterras. Hoeveel krijgen ze bij een eventuele verkoop? [naar artikel]
Een plek waar iedereen zich welkom voelt, dat is waar Rokko voor staat. Daarom lanceert de Gentse boekenwinkel met café een nieuwe menukaart met twee prijzen op. Je kiest zelf of je het standaard- of verminderd bedrag betaalt. [naar artikel]
In Antwerpen ligt een brasserie onder vuur nadat een klant er beledigd werd. Bij het afrekenen stond op het kassaticket te lezen ‘extra pannenkoek voor de dikzak aan tafel 1’. De jonge vrouw plaatste een foto van het bonnetje op Facebook waarna het massaal gedeeld werd. De zaakvoerder verontschuldigt zich: ‘Ik wil het graag goedmaken.’ [naar artikel]
In Mechelen broedt brouwerij Het Anker op een nieuw brasserie- of restaurantconcept waarbij de klanten zelf kunnen kiezen hoeveel ze betalen voor een maaltijd. Het concept zou dit najaar een kans krijgen in het pand van de voormalige brasserie “Thien Gheboden” aan de voet van de Sint-Romboutstoren. Het Anker benadrukt dat het initiatief zelfbedruipend moet zijn, het succes zal dus afhangen van klanten die bereid zijn om meer te geven, om te compenseren voor wie het minder breed heeft. [naar artikel]
In Antwerpen ligt een brasserie onder vuur nadat een klant er beledigd werd. Bij het afrekenen stond op het kassaticket te lezen “extra pannenkoek voor de dikzak aan tafel 1”. De jonge vrouw plaatste een foto van het bonnetje op Facebook waarna het massaal gedeeld werd. De zaakvoerder verontschuldigt zich: “Ik wil het graag goedmaken.” [naar artikel]
De banken trekken voluit de kaart van de digitalisering. Daar tegenover staat dat hogere kosten de traditionele verrichtingen, zoals geldstortingen aan een loket, ontmoedigen. Om de niet-digitale klant niet in de kou te laten, leggen de regering en bankenkoepel Febelfin de laatste hand aan een universele bankdienst met maximumprijzen. Spaargids.be ging na hoe hoog de kosten de afgelopen jaren voor de traditionele, analoge klant zijn opgelopen. [naar artikel]
H&M gaat in de nabije toekomst samenwerken met het Zweedse betaalbedrijf Klarna. Dat doet het modemerk om de winkelervaring van de klant slimmer, persoonlijker en gemakkelijker te laten verlopen. De klant zal hierdoor zelf kunnen bepalen wanneer hij voor zijn aankoop betaalt. [naar artikel]
De kans is groot dat je zelf regelmatig in een brasserie belandt voor een snelle hap, maar welke is nu écht de beste? Sterrenchef Luc Bellings trekt elke maand op pad om één gerecht in vijf brasserieën te proeven en te beoordelen. Deze maand bestelt hij spaghetti bolognese in Gent, Brugge, Antwerpen, Hasselt en Brussel. “Uitzonderlijke kwaliteit op deze locatie!” [naar artikel]
In Antwerpen ligt een brasserie onder vuur nadat een klant er beledigd werd. Bij het afrekenen stond op het kassaticket te lezen “extra pannenkoek voor de dikzak aan tafel 1”. De jonge vrouw plaatste een foto van het bonnetje op Facebook waarna het massaal gedeeld werd. De zaakvoerder verontschuldigt zich: “Ik wil het graag goedmaken.” [naar artikel]
Een plek waar iedereen zich welkom voelt, dat is waar Rokko voor staat. Daarom lanceert de Gentse boekenwinkel met café een nieuwe menukaart met twee prijzen op. Je kiest zelf of je het standaard- of verminderde bedrag betaalt. [naar artikel]
Nadat een jonge vrouw beledigd werd in een brasserie in Antwerpen, heeft de eigenaar van de zaak kordaat ingegrepen: de kelner die in de fout is gegaan, is op staande voet ontslagen. “Een gepaste manier om te reageren op deze grove fout”, zegt Horeca Vlaanderen. [naar artikel]
Brasserie Royal in Begijnendijk krijgt nieuwe eigenaars, die het restaurant zullen omvormen tot Anders. Daar kunnen klanten voor een vaste prijs zo veel eten bestellen als ze willen, maar ze moeten hun bord wel leegeten. “Want wie dat niet doet, betaalt 2 euro extra.” [naar artikel]
Hoeveel u voor uw autoverzekering betaalt, hangt van een pak factoren af. De kans is reëel dat u meer of minder betaalt dan uw buurman die met... [naar artikel]
De kans is groot dat je zelf regelmatig in een brasserie belandt voor een snelle hap, maar welke is nu écht de beste? Sterrenchef Luc Bellings trekt elke maand voor HLN Eten op pad om één gerecht in vijf brasserieën doorheen heel Vlaanderen te gaan proeven en beoordelen. Deze week bestelt hij de seizoensklassieker tomaat-garnaal in Hasselt, Antwerpen, Leuven, Gent en Brugge. “Met zelfgemaakte mayonaise en kropsla erbij was dit zelfs een 10/10 geweest.” [naar artikel]
Lees dit artikel: Hoeveel betaalt de gemiddelde Belg jaarlijks aan de staat? Uit cijfers van de Nationale Bank van België (NBB) blijkt dat de Vlaming het meeste bijdraagt aan de financiën van de staat. Maar hoeveel draagt de gemiddelde Belg bij aan de federale begroting? En hoe groot zijn de verschillen per gewest? De cijfers van de NBB tonen aan dat de federale overheid en de sociale […] Lees dit artikel: Hoeveel betaalt de gemiddelde Belg jaarlijks aan de staat? [naar artikel]
De banken trekken volop de kaart van de digitalisering om beter in te spelen op de behoeften van de klanten. Maar er is een keerzijde aan die medaille. Vanaf 2017 trekken veel banken de tarieven van hun klassieke diensten op. "De zwakkere klant betaalt het gelag", reageert Test-Aankoop. [naar artikel]
De kans is groot dat je zelf regelmatig in een brasserie belandt voor een snelle hap, maar welke is nu echt de beste? Sterrenchef Luc Bellings trekt elke maand voor HLN Eten op pad om één gerecht in vijf brasserieën doorheen heel Vlaanderen te gaan proeven en beoordelen. Deze week bestelt hij een Brusselse wafel in Brugge, Gent, Leuven, Hasselt en Antwerpen. “Dit is een toeristenval die ik alleen maar met een nul kan belonen.” [naar artikel]
De kans is groot dat je zelf regelmatig in een brasserie belandt voor een snelle hap, maar welke is nu écht de beste? Sterrenchef Luc Bellings trekt elke maand op pad om één gerecht in verschillende brasserieën te proeven en beoordelen. Deze week bestelt hij een caesarsalade in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent en Tongeren: “Mooi gekleurde kip met perfecte cuisson.” [naar artikel]
De landcommanderij Alden Biesen zoekt een uitbater voor de brasserie in het 17de-eeuwse Gasthuis. Gemotiveerde ondernemers krijgen op deze manier de mogelijkheid te werken binnen het prachtige landgoed in Bilzen. [naar artikel]
De kans is groot dat je zelf regelmatig in een brasserie belandt voor een snelle hap, maar welke is nu écht de beste? Sterrenchef Luc Bellings trekt elke maand voor HLN Eten op pad om één gerecht in vijf brasserieën doorheen heel Vlaanderen te gaan proeven en beoordelen. Deze week bestelt hij de seizoensklassieker tomaat-garnaal in Hasselt, Antwerpen, Leuven, Gent en Brugge. “Met zelfgemaakte mayonaise en kropsla erbij was dit zelfs een 10/10 geweest.” [naar artikel]
In een koffiehuisje in Geraardsbergen mocht je dit weekend zelf kiezen hoeveel je betaalde voor je kofiie of thee. Gewoon, omdat het de Dag Van de Klant was. Dat is de dag dat handelaars hun klanten bedanken voor het vertrouwen. In de meeste gevallen krijgt u een cadeautje, maar in Geraardsbergen kwamen ze dus extra origineel uit de hoek. [naar artikel]
De kans is groot dat je zelf regelmatig in een brasserie belandt voor een snelle hap, maar welke is nu écht de beste? Sterrenchef Luc Bellings trekt elke maand op pad om één gerecht in vijf brasserieën te proeven en te beoordelen. Deze week bestelt hij stoofvlees in Hasselt, Gent, Brugge, Leuven en Antwerpen: “Het zal niet makkelijk zijn om ergens in Vlaanderen beter stoofvlees te vinden dan hier.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.