LIVE. Rusland op voorsprong tegen Finland na fraaie plaatsbal van Miranchuk op slag van rust

16/06/2021 - 16:11
"• Groep B • Aftrap: 15u • Ref: Danny Makkelie (Ned) • Sint-Petersburg"

1. LIVE. GOAL! Rusland klimt op slag van rust op voorsprong na fraaie plaatsbal van Miranchuk (16/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Groep B • Aftrap: 15u • Ref: Danny Makkelie (Ned) • Sint-Petersburg [naar artikel]

2. LIVE. GOAL! Rusland klimt op slag van rust op voorsprong na knappe plaatsbal van Miranchuk (16/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

3. Finland laat kansen liggen tegen Rusland, dat dankzij fraaie goal van Miranchuk belangrijke driepunter pakt (16/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

4. Rusland klopt Finland met het kleinste verschil, klasseflits van Miranchuk volstaat (16/06/2021 - Het Belang van Limburg)

Rusland is nog niet uitgeteld. In een weinig spectaculaire wedstrijd maakte een klasseflits van Atalanta-aanvaller Aleksey Miranchuk het verschil: 1-0. De Finnen, met Genkie Jere Uronen de hele wedstrijd tussen de lijnen, konden geen vervolg breien aan hun verrassende overwinning in de openingswedstrijd. Als de Rode Duivels donderdag winnen van Denemarken worden ze alleen leider in groep B. [naar artikel]

5. Rusland pakt belangrijke driepunter tegen Finland dankzij klasseflits van Miranchuk (16/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

De Finse stuntzege vanop speeldag 1 tegen Denemarken kreeg vanmiddag geen gevolg. Rusland won verdiend met 0-1 na een povere wedstrijd, al had die score mits wat meer efficiëntie en luciditeit gerust hoger kunnen zijn. Voor Denemarken is verlies tegen de Rode Duivels morgen meteen helemaal uit den boze. [naar artikel]

6. LIVE KORTRIJK-ANDERLECHT. 0-1! Op slag van rust krult Dreyer de openingsgoal tegen de touwen (19/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Op slag van rust kwam Anderlecht op voorsprong via winteraanwinst Dreyer. De inzet voor de recordkampioen is niet min: bij winst is paars-wit zeker dat het na deze speeldag in de top acht staat. Volg het hier LIVE! [naar artikel]

7. LIVE GENT-WEST HAM. Londenaars komen op slag van rust op voorsprong tegen sterk Gent (13/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent neemt het vanavond in de heenwedstrijd van de kwartfinale van de Conference League op tegen West Ham United. De Londenaars vechten in de Premier League tegen de degradatie en starten niet met hun sterkste elftal. Gent domineert de wedstrijd en creëerde al verschillende kansen, maar ‘The Hammers’ klommen op slag van rust wel op voorsprong. Kunnen de Buffalo’s de scheve situatie nog rechtzetten? Volg het hier live! [naar artikel]

8. LIVE. Rusten geblazen! Ito leek Genk op slag van rust op fraaie wijze op voorsprong te brengen, maar VAR verpestte het Genkse feestje (27/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 6de speeldag play-off 1 • Aftrap: 20u30 • Ghelamco Arena • Racing Genk wil zespuntenkloof op Club Brugge behouden, de Buffalo’s willen op hun... [naar artikel]

9. LIVE NAPOLI-AC MILAN. Dan toch Giroud! Fransman zet Milanezen op slag van rust op rozen tegen Napoli (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Napoli neemt het in de terugmatch van de kwartfinale van de Champions League op tegen AC Milan. De Napolitanen moeten in eigen stadion een 0-1-achterstand zien op te halen tegen de ‘Rossoneri’. Op slag van rust zette Giroud de bezoekers op voorsprong, de thuisploeg staat voor een zware opdracht om alsnog de halve finales te bereiken. Volg alle actie in onderstaande liveblog! [naar artikel]

10. Finland sluit laatste grensovergang met Rusland om migratiestroom te stoppen (28/11/2023 - VRT NWS)

Komende nacht zal Finland de laatste grensovergang met Rusland sluiten. De Finse regering hoopt op die manier de toestroom van migranten zonder papieren uit Rusland tegen te gaan. Finland is er bovendien van overtuigd dat Rusland doelbewust grote aantallen migranten hun richting uit zendt om het land te destabiliseren. [naar artikel]

11. LIVE. Red Panthers duiken de rust in met 3-1-voorsprong tegen Rusland (19/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Red Panthers kijken vanavond Rusland in de ogen voor hun tweede wedstrijd op het EK hockey. Kunnen onze hockeyvrouwen winnen na de knappe 1-1... [naar artikel]

12. HIGHLIGHTS. Heerlijke kopbalgoal van Almeida, klasseflits Mounir bracht Basaksehir op voorsprong (18/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp speelde in de heenmatch van de laatste voorronde van de Conference League 1-1 gelijk op het veld van Basaksehir. Mounir bracht de thuisploeg met een fraaie plaatsbal op voorsprong, Almeida legde de eindstand vast met een geweldige kopbal. Bekijk hieronder de hoogtepunten van het duel. [naar artikel]

13. LIVE NAPOLI-AC MILAN. Milan op rozen na treffer Giroud op slag van rust, Osimhen in absolute slot met de gelijkmaker! (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

14. LIVE GRIEKENLAND-FRANKRIJK. Kolo Muani schiet Fransen op slag van rust snoeihard op voorsprong (21/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na de 14-0 tegen Gibraltar nu het perfect rapport tegen Griekenland? Frankrijk kan de EK-kwalificatiecampagne in groep B afsluiten met een 24 op 24, een overwinning in Athene is dan wel de voorwaarde. Volg de match live op deze pagina. [naar artikel]

15. LIVE. Gravenberch zet Ajax met knappe plaatsbal op voorsprong in Klassieker tegen Feyenoord (17/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Eredivisie • Aftrap: 16u45 • Johan Cruijff Arena • Ref: Danny Makkelie [naar artikel]

16. LIVE. Braithwaite kopt Denemarken van dichtbij op voorsprong! (06/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 18u • Brøndby Stadion • Denemarken sleepte woensdag een gelijkspel uit de brand tegen Duitsland • De Denen zitten samen met de Rode Duivels, Finland en Rusland in poule B op het EK [naar artikel]

17. KIJK LIVE. Kai Havertz zet Chelsea op slag van rust op voorsprong! (29/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Estádio de Dragão [naar artikel]

18. LIVE. Sensatie op slag van rust in Boedapest: Fiola trapt Hongaren op voorsprong tegen Frankrijk! (19/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 15u • Groep F • Ref: Michael Oliver (Engeland) • Boedapest [naar artikel]

19. LIVE. Rode kaart Tanghe doet KVO al voor rust de das om, Gassama maakt gelijk! (11/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende staat bij de rust gelijk op Eupen. Voor beide ploegen is het een levensbelangrijk duel in de degradatiestrijd. Ambrose bracht de bezoekers op voorsprong van de stip, maar Anton Tanghe pakte in de eerste helft al rood. Gassama knalde op slag van rust de 1-1 in de winkelhaak. Volg het hier LIVE! [naar artikel]

20. LIVE. Denen trekken met voorsprong richting kleedkamers na doelpunt Braithwaite (06/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

21. LIVE. Napoli slaat op slag van rust toe en duikt met voorsprong de kleedkamer in (22/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

* 17de speeldag Serie A [naar artikel]

22. LIVE. Kroos jast Real op slag van rust op voorsprong tegen Bilbao dat al vroeg met z’n tienen viel (15/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• La Liga • Aftrap: 22u • Estadio Alfredo Di Stéfano • Real bezig aan opmars [naar artikel]

23. David Goffin brengt België op voorsprong tegen Finland (04/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

David Goffin (ATP 68) heeft het Belgische Davis Cup-team vrijdag op een 1-0 voorsprong gezet in de confrontatie met Finland. [naar artikel]

24. LIVE. Hakimi verdubbelt voorsprong Inter op slag van rust (05/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Serie A • Speeldag 10 • Aftrap: 20u45 • San Siro [naar artikel]

25. Live - Erdogan morgen in gesprek met Finland over NAVO-lidmaatschap • Rusland draait gaskraan naar Finland dicht (20/05/2022 - De Morgen)