AA Gent laat zege nog uit handen glippen in blessuretijd: Mbayo snoept ex-club punten af

14/01/2022 - 22:44
"AA Gent liet thuis tegen KV Kortrijk twee kostbare punten liggen. De Buffalo’s leken lang af te stevenen op een verdiende overwinning, maar in blessuretijd bezorgde Dylan Mbayo zijn ex-club nog een kater met zijn tweede van de avond."

1. AA Gent laat verdiende overwinning tegen KV Kortrijk in extremis uit handen glippen (14/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Bijna een elftal aan zieken of ‘Afrika Cuppers’ maar vooral een gebrek aan scherpte voorin kostte AA Gent twee dure punten. KV Kortrijk, ook al kreunend onder afwezigen, pakte in het slot een punt in de Ghelamco Arena: 2-2. Getekend Dylan Mbayo, ex-AA Gent. [naar artikel]

2. Eksel laat eerste zege uit handen glippen in minuut 93: “Een enorme mokerslag” (24/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Eksel (derde afdeling VV B) kon de eerste zege van het seizoen al ruiken, maar diep in blessuretijd hing Betekom de bordjes alsnog gelijk. Droefnis troef bij de thuisploeg. [naar artikel]

3. KV Oostende geeft zege uit handen in blessuretijd en zit aan 3 op 30 (09/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende heeft de zege uit handen gegeven in blessuretijd. Moeskroen prikte in blessuretijd de 2-2 binnen. KVO behoudt daarmee een dramatische... [naar artikel]

4. Dylan Mbayo (KV Kortrijk) scoort twee schitterende doelpunten tegen ex-ploeg AA Gent: “Ik ben trots op mezelf” (15/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Na enkele hectische weken heeft KV Kortrijk vrijdagavond 2-2 gelijkgespeeld tegen AA Gent. De Buffalo’s leken lange tijd de drie punten thuis te houden, maar in extremis maakte Dylan Mbayo nog gelijk. Diezelfde Mbayo had na acht minuten spelen ook al de score geopend. Hij begon op zijn eigen helft en gaf de volledige defensie van AA Gent het nakijken. Het waren de eerste twee doelpunten dit seizoen voor de jonge flankaanvaller. [naar artikel]

5. STVV vergeet kansen af te maken en geeft zege in blessuretijd uit handen tegen Eupen (03/11/2023 - Het Belang van Limburg)

STVV gaf vrijdagavond diep in blessuretijd de zege uit handen. Een owngoal van Paeshuyse leek lange tijd voldoende te zullen worden voor de Kanaries. Tot Pantovic diep in blessuretijd de bal voorbij het pak én Suzuki krulde. Weg Truiense overwinning. [naar artikel]

6. AS Roma laat zege uit handen glippen (10/04/2019 - De Morgen)

7. Batshuayi laat zege met Besiktas in extremis uit handen glippen (14/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Michy Batshuayi heeft maandagavond met zijn Turkse club Besiktas 1-1 gelijkgespeeld op het veld van Demirspor. [naar artikel]

8. Anderlecht draait scheve situatie helemáál om en pakt in blessuretijd zege bij aartsrivaal Club Brugge (25/02/2024 - Het Belang van Limburg)

De implosie van Club Brugge is compleet: Anderlecht won zondagmiddag de topper op Jan Breydel nadat het tot een kwartier nog moest achtervolgen. Goals van Vazquez en Angulo - in de blessuretijd - zorgden voor een oorverdovende Brugse stilte. Club telt nu al twaalf punten achterstand op de aartsrivaal. [naar artikel]

9. Moeskroen hekelt VAR bij late gelijkmaker Beerschot: “Gevolgen zijn bijzonder zwaar voor de toekomst van de club” (01/03/2021 - Het Belang van Limburg)

Moeskroen zag zondag in blessuretijd een belangrijke zege uit handen glippen door een late gelijkmaker van Beerschot-verdediger Stipe Radic. Eindstand: 2-2. En daar waren ze niet blij mee. De Henegouwers hekelen via hun sociale media vooral de rol van de VAR die een duwfout van de mee opgerukte doelman Vanhamel niet had opgemerkt. [naar artikel]

10. Veel strijd, geen winnaar: tienkoppig Union laat zege pas absolute slotfase uit de handen glippen tegen Antwerp (17/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Union heeft niet optimaal kunnen profiteren van het verlies van eerste achtervolger Anderlecht. Tot tien herleid leek de competitieleider op weg naar de drie punten maar in een prangende slotfase moest het toch nog drie punten afgeven (1-1) in de Bosuil. De Brusselaars beginnen aan de play-offs met drie punten meer dan Anderlecht en hebben bij een gelijke eindstand het voordeel. [naar artikel]

11. Anderlecht laat zege in slotfase nog uit handen glippen en blijft achter met 1 op 9 (09/12/2018 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht heeft een thuiszege tegen Charleroi in de slotfase nog uit de handen laten glippen: 1-1. Paars-wit leek een helft lang op weg naar een logische overwinning dankzij een goal van Francis Amuzu, maar een ongelukkige handsbal van Sebastiaan Bornauw enkele minuten voor tijd gooide nog roet in het eten. Cristian Benavente trapte de gelijkmaker vanop de stip binnen, Anderlecht blijft achter met één op negen. [naar artikel]

12. Jupiler Pro League – AA Gent pakt derde plaats met 0-2 zege in Kortrijk (01/12/2019 - Metro)

AA Gent heeft zondag de zeventiende speeldag afgesloten met een 0-2 zege in Kortrijk. Bij de rust stond de Oost-Vlaamse club 0-1 voor. Roman Bezus opende de score in de 13e minuut, in de 62e minuut legde kapitein Vadis Odjidja vanop de penaltystip de eindstand vast. In de stand is Gent met 32 punten derde, […] Het bericht Jupiler Pro League – AA Gent pakt derde plaats met 0-2 zege in Kortrijk verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

13. Lommel SK laat zege en Promotion Play-offs-ticket uit handen glippen in toegevoegde tijd (03/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Lommel SK liet zich een Promotion Play-offs ticket door de vingers glippen. In de 93ste minuut zorgde Abdulrazaq van RSCA Futures met een fraaie volley voor een 2-2-eindstand. ? [naar artikel]

14. Game over voor Standard na onwaarschijnlijke slotfase: Rouches geven in blessuretijd dubbele voorsprong uit handen tegen Westerlo (13/05/2023 - Het Belang van Limburg)

De kaarten lijken geschud in de Europe Play-offs. Na de vlotte zege van AA Gent op Cercle morste Standard in eigen huis met punten tegen Westerlo na een dramatische slotfase, waarin het een 2-0 voorsprong nog uit handen gaf. Met nog drie wedstrijden te spelen telt Standard nu zeven achterstand op AA Gent, dat nog één overwinning nodig heeft voor groepswinst. Game over dus. [naar artikel]

15. Jonkies van Anderlecht leren 'Hel van Stayen' kennen: paars-wit laat zege en tweede plaats in vier dolle minuten uit handen glippen tegen STVV (25/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Na Club Brugge en Racing Genk heeft ook Anderlecht verloren op de zestiende speeldag in de Jupiler Pro League. Na twee goals van Ivan Santini leek... [naar artikel]

16. Proximus League – Westerlo laat zege tegen Lommel in het slot door de handen glippen (02/11/2019 - Metro)

Westerlo is er zaterdag op de dertiende speeldag in de Proximus League niet in geslaagd de drie punten thuis te houden. Tegen Lommel werd het dankzij een late gelijkmaker van bezoeker Abdoulie Sanyang 1-1. Westerlo was nochtans de hele partij de beste ploeg op het veld, maar Lommel zette een goede organisatie neer en daar […] Het bericht Proximus League – Westerlo laat zege tegen Lommel in het slot door de handen glippen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

17. Manchester United geeft belangrijke zege weg in blessuretijd, Champions League wordt spannende strijd (13/07/2020 - Het Belang van Limburg)

Manchester United heeft belangrijke punten laten liggen in de strijd om de Champions League. Het team van coach Solskjaer liet in blessuretijd de zege en twee bijkomende punten liggen tegen Southampton: 2-2. Door dit gelijkspel blijft de thuisploeg steken op de vijfde plaats, met evenveel punten als het vierde geklasseerde Leicester. [naar artikel]

18. Kippenvelmoment in Ghelamco Arena: uitgerekend Roman Bezus bezorgt AA Gent diep in blessuretijd kostbare zege (07/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Bezus! Bezus!. De naam van de Oekraïner galmde door de Ghelamco Arena, nadat uitgerekend hij in blessuretijd de drie punten over de streep trok voor de Buffalo’s. AA Gent blijft zo in de running voor een ticket voor de Champions’ play-offs. [naar artikel]

19. Tielemans en Monaco zien zege in blessuretijd door de vingers glippen (29/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

AS Monaco heeft in de slotfase van het thuisduel met Montpellier een zege verspeeld. Youri Tielemans stond de hele wedstrijd tussen de lijnen en... [naar artikel]

20. LIVE. Meteen de 2-2! Noubissi schiet onder Bolat binnen, Gent ziet zege uit handen glippen (01/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 2 • Aftrap: 18u30 • Ghelamco Arena • Zowel Gent als Beerschot ging onderuit op speeldag 1 [naar artikel]

21. Cercle laat zege uit handen glippen: Union van 2-0 naar 2-3 in slot (04/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Geen zege, zelfs geen punt voor de debuterende José Jeunechamps bij Cercle Brugge. In tien dolle slotminuten boog Union een 2-0-achterstand in 2-3... [naar artikel]

22. KV Oostende snoept Charleroi in het slot twee gouden punten af (27/04/2019 - Het Belang van Limburg)

Charleroi heeft twee gouden punten weggegeven in de strijd om de winst in groep A. De Zebra’s blijven druk zetten op STVV na een felbevochten draw aan zee, maar KVO kon wel pas gelijkmaken in de blessuretijd na een aangename tweede helft. [naar artikel]

23. Anderlecht geeft in match met twee gezichten zege in blessuretijd uit handen: Owusu dompelt Astridpark in rouw met rake knik (02/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht heeft in extremis de drie punten uit handen gegeven tegen Antwerp. In een prima eerste helft van de Brusselaars bleek een rake kopbal... [naar artikel]