Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

▶ ‘Je kan de meest voorspelbare politieke crisis in lange tijd nu al zien aankomen’

20/05/2022 - 16:27
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Yari Verschaeren, van de crisis bij Anderlecht naar de Rode Duivels: “Dit had ik niet zien aankomen” (30/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

Crisis bij Anderlecht? Yari Verschaeren, adept van ‘Het Plan’ van Kompany, wordt op z’n 18de gewoon Rode Duivel. “Dit had ik niet zien aankomen.” [naar artikel]


2. ▶ ‘N-VA wordt nerveus over de plannen van cd&v’: een nieuwe politieke crisis staat voor de deur (20/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. ▶ Het lijkt een kwestie van tijd voor kersvers premier Liz Truss al mag opstappen: ‘Het is gewoon zielig om te zien’ (20/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. ▶ ‘Lopende zaken’ beantwoordt jouw politieke vragen: ‘Stem in geen geval blanco’ (16/04/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


5. ▶ Hoe de Vlaamse regering zichzelf in crisis stortte: ‘De relaties zijn nu echt wel kapotgemaakt’ (09/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. ▶ Live - Regering bereikt energieakkoord: ‘Gerichte steun voor wie de crisis het hardst voelt’ (16/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. ▶ De crisis in ons onderwijs zal nog groter worden: ‘Een scenario zoals in Nederland willen we echt niet meemaken’ (03/06/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. 'We bestrijden nog steeds de vorige crisis' (28/03/2019 - De Morgen)

Psycholoog Daniël Kahneman onthult in 'Ons feilbare denken' het beperkte vermogen van de mens om met risico's om te gaan. 'We denken dat we de volgende crisis zien aankomen. Onzin.' [naar artikel]


9. ▶ Reddingswerkers zijn ‘tachtig centimeter’ verwijderd van Rayan (5): ‘Dit is de meest delicate fase’ (05/02/2022 - De Morgen)

Marokkaanse reddingswerkers zijn zaterdagnamiddag afgedaald in de tunnel die hen zou moeten leiden naar de plaats waar de 5-jarige Rayan vastzit in een put. Er zitten nog enkele tientallen centimeters tussen de kleuter en zijn redders. De grote hulpoperatie is al dagenlang aan de gang en is momenteel in de ‘meest delicate’ fase beland. [naar artikel]


10. ▶ ‘Bij Zuhal Demir is de grens tussen politieke berekening en impulsiviteit niet altijd duidelijk’ (28/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


11. ▶ Live. De Croo verwijt oppositie ‘politieke spelletjes’ over gelekt Whatsapp-verkeer over begroting (14/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


12. ▶ De Morgen brengt De Afgehaakten in beeld: ‘Politieke partijen zijn vooral met zichzelf bezig’ (12/04/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


13. ▶ Zo voelt het om voortdurend met schaamte door het leven te gaan: ‘Je denkt de hele tijd: ‘er is iets mis met mij’’ (17/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


14. ▶ Reddingswerkers zijn ‘80 centimeter’ verwijderd van Rayan (5): ‘Dit is de meest delicate fase’ (05/02/2022 - De Morgen)

Marokkaanse reddingswerkers zijn zaterdagnamiddag afgedaald in de tunnel die hen zou moeten leiden naar de plaats waar de 5-jarige Rayan vastzit in een put. Er zit nog tachtig centimeter tussen de kleuter en zijn redders. De grote hulpoperatie is al dagenlang aan de gang en is momenteel in de ‘meest delicate’ fase beland. [naar artikel]


15. Jambon (N-VA) ‘geschrokken’ van uithaal Hilde Crevits tijdens stikstofdebat: ‘Die had ik niet zien aankomen’ (12/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


16. ▶ ‘Zuhal Demir maakt weinig politieke vrienden, maar het publiek denkt er misschien anders over’ (28/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


17. Professor arbeidsgeneeskunde Lode Godderis: ‘De echte impact van corona zien we pas na de crisis’ (04/08/2021 - De Morgen)

Zien bedrijven nu al het aantal voorspelde burn-outs toenemen? Neen, stelt Lode Godderis, professor arbeidsgeneeskunde en lid van de GEMS die de overheid adviseert. ‘Maar het is vooral na de crisis dat je meer uitval kan verwachten.’ [naar artikel]


18. Na zijn transfer is Bart Appeltans te zien in drie VTM-programma’s: “Ik had de heisa rond mijn overstap niet zien aankomen” (08/09/2023 - Gazet van Antwerpen)

Gewezen Play4-gezicht Bart Appeltans (41) staat na zijn toptransfer meteen in de spits bij VTM. Vanavond zoekt hij uit welke BV’s in drag queens transformeren in ‘Make up your mind’, later zien we de interieurarchitect ook in ‘De verraders’ en ‘Huis gemaakt’. “Toch is tv nog altijd maar 40 procent van mijn werk.” [naar artikel]


19. ‘De suïcide van mama hadden we echt niet zien aankomen. Zij was degene die altijd zei: ‘Er is een oplossing voor alles’’ (01/02/2023 - Humo)

[naar artikel]


20. ▶ Waarom het Reuzegom-proces nog een lange rit kan worden: ‘Denk niet dat ze binnen enkele weken alle 18 in de cel zitten’ (26/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


21. Netflix leert u nu een sekskamer bouwen: dit zijn de meest bizarre realityprogramma’s ooit (08/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Bent u ook al lange tijd hopeloos op zoek naar tips om een sekskamer te bouwen? Netflix helpt u uit de brand met een nieuwe tv-reeks die simpelweg ‘How To Build A Sex Room’ werd gedoopt. Een ietwat bizar realityconcept, en zo kregen we er de voorbije jaren al veel op ons bord. Van de zoektocht naar de beste spermadonor tot ‘The Hunger Games’ voor kinderen: wij zetten de meest merkwaardige programma’s op een rijtje. [naar artikel]


22. Charlie Dewulf: ‘De suïcide van mama hadden we echt niet zien aankomen. Zij was degene die altijd zei: ‘Er is een oplossing voor alles’’ (05/12/2023 - Humo)

[naar artikel]


23. ▶ “Ik had verwacht dat Kasper Schmeichel een blessure ging veinzen”: beluister voetbalpodcast ‘vier-nul’ met Aster Nzeyimana (23/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Van 0-2 naar 3-2 in negen minuten tijd: de spectaculaire Standard - Anderlecht is een dankbaar thema in de derde aflevering van de VTM-voetbalpodcast ‘vier-nul’. Host Aster Nzeyimana heeft het samen met analisten Marc Degryse en Frank Boeckx en VTM NIEUWS-journalist Jarno Bertho ook over de crisis bij Club Brugge en de hoogconjunctuur van Union die maar blijft aanhouden. [naar artikel]


24. Duncan James niet verbaasd na opmerkingen over z'n uiterlijk in ‘MasterChef’: “Ik had het wel verwacht” (10/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

Afgelopen maandag was voormalig boyband-lid Duncan James (43) te zien in het programma ‘Celebrity MasterChef’. Kijkers verbaasden zich over z'n nieuwe look, maar dat had de zanger wel zien aankomen. Dat vertelde hij voor de uitzending in ‘Good Morning Britain’. “Ik ben wat aangekomen en had vlak voor ik begon wat Botox gebruikt. Daarom zien m’n wenkbrauwen er zo raar uit.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!