Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 August 2022
03:50 uur

8 elektrische auto’s die in het najaar van 2022 in de showroom staan

Express

05/08/2022 - 10:07

De markt voor elektrische auto’s is booming. Elke maand komen er nieuwe modellen uit. Welke auto’s vallen op? Dit zijn de 8 volledig elektrische auto’s om dit najaar naar uit te kijken. 1. Volkswagen ID. Buzz De Volkswagen T1, het busje dat onlosmakelijk is verbonden aan flowerpower, hippies en vrij kamperen, maakt een elektrische comeback. De […]


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. 8 elektrische auto’s die in het najaar van 2022 in de showroom staan (05/08/2022 - Express)
  De markt voor elektrische auto’s is booming. Elke maand komen er nieuwe modellen uit. Welke auto’s vallen op? Dit zijn de 8 volledig elektrische auto’s om dit najaar naar uit te kijken. 1. Volkswagen ID. Buzz De Volkswagen T1, het busje dat onlosmakelijk is verbonden aan flowerpower, hippies en vrij kamperen, maakt een elektrische comeback. De […]
  [naar artikel]
 2. Er staan bijna 200 elektrische auto's weg te roesten op dit subtropische eiland (21/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Nadat in 2020 een verhuurbedrijf failliet ging, werden 200 BMW i3's achtergelaten op verschillende plaatsen op het Zuid-Koreaanse eiland Jeju. Twee jaar later staan ze er nog altijd en de staat van de elektrische auto’s holt achteruit, zo blijkt uit een video.
  [naar artikel]
 3. Elektrische auto stort van derde verdieping tijdens testrit in Shanghai, twee mensen laten het leven (24/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Chinese fabrikant van elektrische auto’s Nio heeft laten weten dat bij een testrit in hun hoofdkwartier in Shanghai twee medewerkers zijn omgekomen. De twee slachtoffers zouden een nieuwe elektrische wagen uittesten op de derde verdieping van het gebouw, maar maakten om vooralsnog onduidelijke reden een doodsmak op de straat. De derde verdieping, waar het ongeluk plaatsvond, zou gebruikt worden als testruimte, maar ook als showroom en parking.
  [naar artikel]
 4. Elektrische auto nog altijd 10.000 euro duurder: prijsverschil zal niet snel verdwijnen, zeggen experts (13/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De verkoop van elektrische auto’s zit al langer in de lift, en elektrisch rijden zou steeds haalbaarder worden. Elektrische auto’s worden immers...
  [naar artikel]
 5. Tesla onder vuur in VS door opening showroom in Xinjiang (05/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De maker van elektrische auto's Tesla heeft kritiek gekregen van Amerikaanse mensenrechtenorganisaties en handelsgroepen op de opening van een showroom in de Chinese regio Xinjiang. Het concern van miljardair Elon Musk lijkt daarmee verstrikt te raken in de politieke spanningen tussen Washington en Peking.
  [naar artikel]
 6. Auto ramt glas showroom VW-garage Jaspers: nieuwe auto’s beschadigd (21/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de Bruglaan in Bree is vanmiddag een auto de showroom van VW garage Jaspers binnengereden. De bestuurder is in shock. De schade is enorm.
  [naar artikel]
 7. Verrassing: de best verkochte tweedehands elektrische auto in de VS is geen Tesla (29/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Verrassing: de best verkochte tweedehands elektrische auto in de VS is geen Tesla Tesla mag dan de Amerikaanse markt voor nieuwe elektrische auto’s domineren, maar niet die voor tweedehandswagens. Het bedrijf van Elon Musk heeft maar één product in de top vijf. Op het podium van de best verkochte nieuwe elektrische auto’s in de afgelopen drie jaar in de Verenigde Staten staan uitsluitend Tesla-voertuigen. In volgorde: Model 3, […] Lees dit artikel: Verrassing: de best verkochte tweedehands elektrische auto in de VS is geen Tesla
  [naar artikel]
 8. Elektrische auto's die onterecht bij een laadpaal blijven staan, worden niet beboet (08/02/2019 - VRT NWS)
  De Vereniging van Steden en Gemeenten wil dat bestuurders van een elektrische auto die onterecht op een parkeerplaats bij laadpalen staan, beboet worden. Dat meldt Radio 2 West-Vlaanderen. Het gaat dan om auto's die niet aan het opladen zijn of die urenlang aan het opladen zijn. Gewone auto's die er geparkeerd staan, krijgen nu al een boete, maar elektrische niet. 
  [naar artikel]
 9. In Rusland mogen elektrische auto’s gratis op tolwegen (24/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: In Rusland mogen elektrische auto’s gratis op tolwegen De Russische overheid laat vanaf volgend jaar elektrische auto’s gratis rijden op tolwegen in het land. Daardoor moet het gebruik van elektrische auto’s gestimuleerd worden. Nu maken elektrisch aangedreven voertuigen nog maar een fractie uit van het wagenpark in Rusland. De stap maakt deel uit van een reeks maatregelen om elektrisch rijden in Rusland aan […] Lees dit artikel: In Rusland mogen elektrische auto’s gratis op tolwegen
  [naar artikel]
 10. Onze auto-expert test de goedkoopste elektrische wagen op de markt: hoe rijdt de Dacia Spring? (30/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Dacia blijft trouw aan de filosofie van het huis: het is nu ook de goedkoopste voor wie een elektrische auto wil. In september staat de Dacia Spring in de showroom, onze auto-expert Joost Bolle maakte al een proefrit. “In dit geval is ‘goedkoopste’ geen synoniem met ‘brol’.”
  [naar artikel]
 11. Snellaadbedrijf Fastned groeit door toename elektrische auto’s (10/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Snellaadbedrijf Fastned groeit door toename elektrische auto’s Het Nederlandse snellaadbedrijf Fastned, dat ook actief is in België, is in het tweede kwartaal verder gegroeid. De uitbater van snellaadstations voor elektrische auto’s boekte meer omzet dan ooit met het opladen van accu’s. Dat komt doordat er steeds meer elektrische auto’s rondrijden. Ook breidde het bedrijf zijn netwerk verder uit. Tegelijkertijd wijst Fastned erop […] Lees dit artikel: Snellaadbedrijf Fastned groeit door toename elektrische auto’s
  [naar artikel]
 12. Autosalon: constructeurs hopen op doorbraak van de elektrische auto (09/01/2020 - VRT NWS)
  Op de Heizel, in Brussel, gaat het 98e Autosalon van start. Vandaag is voorbehouden voor mensen uit het vak, vanaf morgen mag iedereen binnen. Wat opvalt is dat er alsmaar meer elektrische en hybridemodellen voorgesteld worden, ook kleinere elektrische auto's. Voor het eerst staan er ook twee Chinese elektrische merken op het Salon. De sector hoopt op de doorbraak van de elektrische auto.
  [naar artikel]
 13. Onze auto-expert test de goedkoopste elektrische wagen: “De Dacia Spring is dé geknipte auto voor wie de sprong naar elektrisch wil wagen” (30/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Dacia blijft trouw aan de filosofie van het huis: het is nu ook de goedkoopste voor wie een elektrische auto wil. In september staat de Dacia Spring in de showroom, onze auto-expert Joost Bolle maakte al een proefrit. “In dit geval is ‘goedkoopste’ geen synoniem met ‘brol’.”
  [naar artikel]
 14. ‘Elektrische auto pas na 700.000 kilometer groener dan auto op benzine’ (08/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Elektrische auto’s zijn beter voor het milieu dan auto’s op benzine, maar ze moeten wel heel veel kilometers rijden voordat het zover is. Het...
  [naar artikel]
 15. Merk van elektrische wagens Polestar opent showroom in Antwerpen (13/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Op het Autosalon in Brussel, staat een opmerkelijke nieuwkomer te pronken, de Polestar. Het merk van elektrische wagens, dat voor 50% in handen is van Volvo Car Group, maakt zo zijn intrede op de Belgische markt. Binnenkort opent er ook een showroom in Antwerpen.
  [naar artikel]
 16. Zo ziet uw elektrische auto in 2030 eruit: sturen wordt een optie (18/12/2021 - Knack)
  Zowel de federale als de Vlaamse overheid koestert grootse plannen voor het elektrificeren van het wagenpark. In 2030 zal er alleen nog full electric in de Vlaamse showroom staan. Duizend kilometer actieradius? Zelfrijdend? Het zit er allemaal aan te komen.
  [naar artikel]
 17. U koopt een elektrische auto: waarmee moet u rekening houden? (17/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Iedereen heeft tegenwoordig de mond vol van elektrische auto’s. Als u overweegt om een elektrische auto te kopen, dan weet u allicht dat een elektrische auto duur is, dat de keuze beperkt is en dat u er niet ver mee geraakt. Maar wat u wellicht niet beseft, is dat een elektrische auto een enorme impact heeft op uw mobiliteit. Wij zetten op een rij waar u moet aan denken vooraleer u elektrificeert. Want in de wereld van de elektrische auto is niets wat het lijkt.Guido CLOOSTERMANS
  [naar artikel]
 18. Hoe snel raakt je accu leeg als je een uur in de file staat met een elektrische auto? (10/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een uur in de file staan terwijl je airco, stoelverwarming, verlichting en muziek aan staan: kan je elektrische auto dat aan? De Britse consumentenorganisatie Which? nam de proef op de som.
  [naar artikel]
 19. Elektrische auto's mogen gratis op tolwegen in Rusland (24/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Russische overheid laat vanaf volgend jaar elektrische auto’s gratis rijden op tolwegen in het land. Daardoor moet het gebruik van elektrische auto’s gestimuleerd worden. Nu maken elektrisch aangedreven voertuigen nog maar een fractie uit van het wagenpark in Rusland.
  [naar artikel]
 20. Netflix van de autosector opent hippe garage met koffiebar, hangende tuin en slechts één auto in de showroom (11/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Klassieke garages met een showroom vol blinkende auto’s en gladde verkopers verdwijnen. In de plaats komen er ‘Clubs’ waar slechts één auto in de etalage staat. Je kan er iets drinken, kleding of koffie kopen en uitrusten in de hangende tuin. De Lynk & Co Club vlakbij de Vrijdagmarkt in Antwerpen is de eerste hippe garage in ons land. Pronkstuk van de club is de Chinese wagen 01, te huur aan 500 euro per maand of te koop voor 39.000 euro.
  [naar artikel]
 21. Hoe het ‘witste wit ter wereld’ de actieradius van elektrische auto’s vergroot (11/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het witste wit ter wereld komt uit de VS. Als laklaag voor elektrische auto’s zou de kleur het milieu ten goede kunnen komen én de actieradius van elektrische voertuigen vergroten.
  [naar artikel]
 22. Wagen rijdt in showroom BMW na ongeval (02/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Na een ongeval met twee wagens op de Boomsesteenweg in Aartselaar, is één van de auto’s tegen de showroom van garage Jorssen beland. De chauffeur kwam er zelf vanaf met lichte verwondingen. Aan de garage is heel wat materiële schade.
  [naar artikel]
 23. Te veel Chinese fabrikanten van elektrische auto’s – media (13/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Te veel Chinese fabrikanten van elektrische auto’s – media (ABM FN-Dow Jones) China heeft te veel producenten van elektrische auto’s en daarom zal een consolidatieslag worden aangemoedigd. Dit zei minister van Industrie, technologie en informatie Xiao Yaqing maandag, aldus persbureau Reuters. Daarnaast zei hij dat het oplaadnetwerk in China zal worden verbeterd. Ook moet de verkoop van elektrisch auto’s buiten de steden worden aangemoedigd, […] Lees dit artikel: Te veel Chinese fabrikanten van elektrische auto’s – media
  [naar artikel]
 24. Quiz: Herken jij alle elektrische auto’s? (17/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een elektrische wagen was vroeger een vreemd beestje. Soms wat futuristisch qua vorm, af en toe onconventioneel. Hij viel meteen op tussen de ‘gewone’ auto’s met een verbrandingsmotor. Vandaag lijkt dat veel minder het geval. Herken jij alle elektrische wagens in de quiz van HLN Drive?
  [naar artikel]
 25. Daar komt de Chinese elektrische auto: BYD stoot Tesla van de troon en wil nu ook ons land veroveren (06/07/2022 - Het Nieuwsblad)
  Nog dit jaar komen de elektrische auto’s van het Chinese BYD naar ons land. De invoerder van Toyota en Lexus zet zijn schouders onder het merk. Geen kleintje, want de autobouwer heeft net Tesla van de troon gestoten als grootste producent van elektrische auto’s.
  [naar artikel]
 26. Daar komt de Chinese elektrische auto: BYD stoot Tesla van de troon en wil nu ook ons land veroveren (07/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Nog dit jaar komen de elektrische auto’s van het Chinese BYD naar ons land. De invoerder van Toyota en Lexus zet zijn schouders onder het merk. Geen kleintje, want de autobouwer heeft net Tesla van de troon gestoten als grootste producent van elektrische auto’s.
  [naar artikel]
 27. ‘Elektrische jerrycan’ moet laadstress wegnemen (06/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nog niet op de plaats van bestemming, de batterij van je elektrische auto bijna leeg en geen laadpaal in de buurt? Geen probleem. Althans, niet als het aan ZipCharge ligt. Het bedrijf komt met een soort powerbank, of ‘jerrycan’, voor elektrische auto’s.
  [naar artikel]
 28. Volvo verkoopt vanaf 2030 nog uitsluitend online: betekent dit het einde van de klassieke autodealer? (03/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Volvo wil tegen 2030 enkel nog elektrische auto’s maken, en gaat deze uitsluitend online verkopen; de door Tesla en Polestar beproefde strategie die eerder ook Volkswagen voor haar elektrische voertuigen aankondigde. Is dit de doodsteek voor de klassieke autohandelaar met showroom? Hoe zullen we in de toekomst onze auto kiezen en kopen?
  [naar artikel]
 29. Onze auto-expert blikt vooruit: 10 wagens om naar uit te kijken in 2022 (18/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Omdat het grote feest op de Heizel geannuleerd is wegens COVID-19, vindt het Autosalon dit jaar bij de dealers plaats. Alleen zie je in de showroom lang niet alles wat je op het Autosalon had kunnen bewonderen, gewoon omdat ze er nog niet zijn. Daarom blikken we even vooruit: 10 auto’s waar onze auto-expert Joost Bolle dit jaar naar uitkijkt, en waarom.
  [naar artikel]
 30. Amerikaans verhuurbedrijf koopt 65.000 elektrische auto’s in één keer (06/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De elektrische autofabrikant Polestar heeft een enorme order binnengehaald van het Amerikaanse autoverhuurbedrijf Hertz. Polestar zal tot 65.000 elektrische auto’s leveren voor de verhuurvloten van Hertz.
  [naar artikel]
 31. iPhone-fabrikant Foxconn presenteert elektrische auto's (18/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Taiwanese techconcern Foxconn, dat iPhones in elkaar zet voor Apple, heeft op een evenement de eerste elektrische auto’s van het bedrijf gepresenteerd. Het gaat om conceptauto’s voor SUV- en sedanmodellen. Foxconn wil de auto’s gaan bouwen voor klanten, in plaats van te verkopen als eigen merk.
  [naar artikel]
 32. Nu ook elektrische bakfietsen om te delen: 155 exemplaren beschikbaar via app (11/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerpen heeft er een nieuwe vorm van deelmobiliteit bij. Na onder meer auto’s, fietsen, steps en brommers kunnen inwoners van de stad vanaf 2022 ook elektrische bakfietsen delen als duurzaam alternatief voor het vervoer van kinderen, inkopen of kleine vrachtjes.
  [naar artikel]
 33. VIDEO: Zo ‘blust’ de brandweer een elektrische BMW i8 (26/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een elektrische BMW i8 is maandag in brand gevlogen in een showroom in de Nederlandse stad Breda (Noord-Brabant). Doordat de wagen elektrisch is,...
  [naar artikel]
 34. iPhone-fabrikant Foxconn stelt eerste elektrische auto’s voor (18/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: iPhone-fabrikant Foxconn stelt eerste elektrische auto’s voor Het Taiwanese technologieconcern Foxconn, dat iPhones assembleert voor Apple, heeft op een evenement zijn eerste elektrische auto’s gepresenteerd. Het gaat om conceptauto’s voor SUV- en sedanmodellen. Foxconn wil de wagens gaan bouwen voor klanten, in plaats van te verkopen als eigen merk. Foxconn is de grootste fabrikant van iPhones en wordt regelmatig genoemd als mogelijke […] Lees dit artikel: iPhone-fabrikant Foxconn stelt eerste elektrische auto’s voor
  [naar artikel]
 35. Volvo Car werft 500 personeelsleden extra aan om elektrische auto’s te bouwen in Gent (14/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Volvo Car werft 500 personeelsleden extra aan om elektrische auto’s te bouwen in Gent Autobouwer Volvo Car werft 500 extra personeelsleden aan om elektrische auto’s te bouwen in zijn productievestiging in Gent. Dat meldt de directie dinsdag. Na de aanwerving zal het bedrijf, dat nu al de grootste industriële werkgever is van Oost-Vlaanderen, ruim 7.000 mensen tewerkstellen. In Gent wordt succesmodel XC40 geassembleerd en vanaf oktober rolt er ook […] Lees dit artikel: Volvo Car werft 500 personeelsleden extra aan om elektrische auto’s te bouwen in Gent
  [naar artikel]
 36. Namen wil EK cyclocross in najaar 2022 naar Wallonië halen (16/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Krijgen we in 2022 een eerste internationaal kampioenschap cyclocross op Waalse bodem? Volgens de krant La Dernière Heure heeft Namen zich kandidaat gesteld voor het EK cyclocross in het najaar van 2022.
  [naar artikel]
 37. Elektrische botenbouwers strijden om Tesla op het water te worden (05/03/2021 - Express)
  Na elektrische auto’s maken nu ook elektrische boten hun opmars. Heel wat fabrikanten proberen het maritieme equivalent te worden van Tesla, het Californische bedrijf dat enkele van de meest modieuze en snelste elektrische auto’s bouwt. Elektrische boten zijn, net als elektrische auto’s, geen nieuw idee. Begin 1900 reed Clara Ford liever met haar elektrische auto […] The post Elektrische botenbouwers strijden om Tesla op het water te worden appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 38. Ook Sony wil elektrische auto’s gaan verkopen (05/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Sony wil ook elektrische auto’s gaan verkopen. Het Japanse elektronicaconcern heeft voor de grote techbeurs CES, die deze week wordt gehouden in Las Vegas, een nieuw prototype van zijn Vision S-elektrische auto gepresenteerd. Ook kondigde Sony de oprichting aan van een nieuw bedrijfsonderdeel, Sony Mobility, dat deze snelgroeiende markt gaat verkennen.
  [naar artikel]
 39. Elektrische fiets overtuigt pendelaars om auto te laten staan (25/02/2017 - De Redactie)
  Bijna een op de vijf mensen die wel eens naar het werk fietsen, doet dat elektrisch. Veruit de meesten van hen gingen vroeger met de auto werken. De elektrische fiets haal dus mensen uit hun auto.
  [naar artikel]
 40. Elektrische auto opladen zal aan Sportpaleis en Nekkerhal op volledige parking kunnen (14/04/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Vanaf dit najaar kun je vanop bijna alle parkeerplaatsen aan het Sportpaleis in Antwerpen en de Nekkerhal in Mechelen je elektrische auto opladen. Op tientallen andere plaatsen komen er ook supersnelle laders voor elektrische wagens. “Elektrisch laden moet even makkelijk worden als water uit de kraan laten komen”, zegt Wim Destrijker, spreekbuis van het bedrijf Yeet, dat de laders installeert en uitbaat.
  [naar artikel]
 41. Ministers laadden elektrische auto’s tijdens EU-top met dieselgeneratoren (23/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een recente EU-top in Lyon arriveerden de ministers van Buitenlandse Zaken en Volksgezondheid van de Europese Unie keurig met emissievrije elektrische auto’s. De voertuigen werden om de hoek echter opgeladen met vervuilende dieselgenerators.
  [naar artikel]
 42. Elektrische en hybride auto’s zijn voor het eerst populairder dan diesel (22/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Elektrische en hybride auto’s winnen in Europa steeds meer aan populariteit, ten koste van diesel- en benzinewagens. De verkoop van nieuwe hybride elektrische wagens zonder stekker lag in het derde kwartaal zelfs voor het eerst hoger dan de verkoop van dieselauto’s, zo blijkt vrijdag uit cijfers van de Europese autosectororganisatie ACEA.
  [naar artikel]
 43. Tesla onder vuur voor showroom in Chinese provincie Xinjiang (04/01/2022 - De Tijd)
  10:17 Dat de elektrische autobouwer Tesla een showroom opent in de omstreden Chinese provincie Xinjiang, waar een islamitische bevolkingsminderheid onderdrukt wordt, valt slecht in de Verenigde Staten.
  [naar artikel]
 44. Te stil, die elektrische auto? Dan levert de fabrikant er toch gewoon motorgeluiden bij (16/01/2022 - De Morgen)
  Eigenaren van elektrische auto’s missen soms het motorgeluid. Fabrikanten laten dat daarom maken, soms zelfs door een filmcomponist. Hoe moet een e-auto klinken?
  [naar artikel]
 45. Iedereen een elektrische auto, maar kan het stroomnet dat wel aan? (23/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het is u misschien al opgevallen: automerken lanceren nu in sneltempo hybride en elektrische auto’s. Ze proberen daarmee te voldoen aan de altijd...
  [naar artikel]
 46. Experts verwachten nog chiptekorten in autosector tot 2024 (28/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De tekorten aan computerchips voor auto’s blijven waarschijnlijk tot 2024 voortduren. Dat zegt consultantsbureau Alix Partners in een nieuw onderzoek. Door de sterke toename van het aantal elektrische auto’s gaan de huidige plannen voor het uitbouwen van de capaciteit waarschijnlijk niet ver genoeg. Een elektrische auto bevat tien keer zoveel chips als een auto met een verbrandingsmotor.
  [naar artikel]
 47. Erdogan onthult eerste Turkse elektrische auto (27/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft vrijdag de prototypes van de eerste in Turkije ontwikkelde elektrische auto’s voorgesteld. De productie zou in 2022 moeten starten. Er is een investering van zowat 3,3 miljard euro mee gemoeid.
  [naar artikel]
 48. “Al van 2019 spreken ze erover en éindelijk krijgen we hem te zien”: de 10 nieuwe wagens waar onze auto-expert naar uitkijkt in 2022 (18/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Omdat het grote feest op de Heizel geannuleerd is wegens COVID-19, vindt het Autosalon dit jaar bij de dealers plaats. Alleen zie je in de showroom lang niet alles wat je op het Autosalon had kunnen bewonderen, gewoon omdat ze er nog niet zijn. Daarom blikken we even vooruit: 10 auto’s waar onze auto-expert Joost Bolle dit jaar naar uitkijkt, en waarom.
  [naar artikel]
 49. Volvo ziet te weinig investeringen om klimaatwinst van elektrische auto's te realiseren (02/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er gebeuren nog onvoldoende investeringen om de klimaatwinst die elektrische auto's kunnen betekenen, effectief te boeken. Dat zegt Volvo-CEO Håkan Samuelsson. De autobouwer wil op korte termijn enkel nog elektrische voertuigen produceren, omdat de CO2-afdruk van die auto’s ruim de helft lager ligt dan de variant met een klassieke verbrandingsmotor. Onder meer in Gent, waar het een batterijfabriek heeft gebouwd en haar eerste elektrische modellen assembleert.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy