Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 January 2022
00:00 uur

Infrax installeerde eerste laadpaal voor auto's

Het Belang van Limburg

15/01/2018 - 10:46

Omdat Infrax ondertussen in de Karmellaan de eerste Kampse laadpaal voor elektrische voertuigen installeerde, moest door de gemeenteraad een aanvullend verkeersreglement gestemd worden. Dit was nodig om de 2 aanpalende parkeerplaatsen voortaan enkel te laten gebruiken door elektrische voertuigen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Borgloon heeft eerste publieke laadpaal voor elektrische wagens (11/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  De eerste publieke laadpaal voor elektrische wagens in Limburg staat in Borgloon. De voorzitter van Infrax Limburg, Eric Awouters, heeft de laadpaal vandaag ingehuldigd samen met de burgemeester van Borgloon.
  [naar artikel]
 2. Elektrische laadpaal op parking gemeentehuis (22/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  De gemeente Kortessem heeft Infrax de opdracht gegeven om een elektrische laadpaal te installeren op de parking achter het gemeentehuis.
  [naar artikel]
 3. Laadpaal voor elektrische auto’s (13/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de parking achter de Sint Martinuskerk in Meeuwen is de eerste openbare elektrische laadpaal geïnstalleerd. Iedereen met een elektrische wagen kan zijn batterij aansluiten en via een betaalsysteem met een kaart stroom tappen. Hoe snel je een wagen kan opladen, is afhankelijk van de batterij.
  [naar artikel]
 4. Een elektrische auto maar geen oprit of garage? Vraag een elektrische laadpaal aan binnen 250 meter van je thuis (20/12/2021 - VRT NWS)
  Als je met een elektrische auto rijdt, maar thuis geen laadpaal kan zetten, dan zal je er bij je gemeente één kunnen aanvragen binnen een straal van 250 meter van je woning. Dat schrijven de kranten van het Mediahuis. Het is aan de gemeente om dan goed te keuren of en waar er een laadpaal kan komen.
  [naar artikel]
 5. Regels voor elektrische auto’s allesbehalve logisch: “Laadpaal aanvragen? Eerst moest ik auto kopen” (31/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Vlaanderen wil tegen 2020 vijfduizend publieke laadpalen voor elektrische wagens installeren. Het Antwerpse aandeel bedraagt 272 laadpalen. Maar het is allesbehalve simpel om zelf een laadpaal aan te vragen, zo klaagt Frederik Saen van Antwerpen-Linkeroever aan.
  [naar artikel]
 6. Slimme laadpaal van Bosch maakt zelf herlaadafspraak met je elektrische wagen (15/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Duitse autotoeleverancier Bosch heeft vandaag een prototype voorgesteld van een intelligente laadpaal voor elektrische auto's. Het bedrijf wil...
  [naar artikel]
 7. Een laadpaal thuis: dit is het volledige kostenplaatje (05/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een elektrische auto kan je thuis aan het stopcontact opladen. Een laadpaal of wallbox is echter veel veiliger. Een laadpaal heeft immers een eigen zekering, wat het risico op overbelasting van je elektriciteitsnet verkleint. Bovendien gaat het opladen natuurlijk sneller. Afhankelijk van de technische specificaties van je elektrische wagen en van de beperkingen van je thuisinstallatie, gaat laden via een thuislaadpaal tot 10 keer sneller.
  [naar artikel]
 8. Vlaanderen wil laadpaal voor elektrische auto binnen 250 meter van woonplaats (20/12/2021 - Express)
  Vlaanderen wil tegen 2025 een laadpaal voor bestuurders van elektrische wagens binnen de 250 meter van de woonst. Wie geen mogelijkheid heeft om op privaat terrein een laadpaal te plaatsen zal er een kunnen aanvragen binnen die perimeter. Dat maakt Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) vandaag bekend. Minister Peeters zet op het […]
  [naar artikel]
 9. Laadpaal op maximum 250 meter van uw voordeur (20/12/2021 - De Tijd)
  10:00 Wie een elektrische auto heeft, maar geen plaats om te laden, kan een laadpaal aanvragen bij de gemeente. Nu wordt die geplaatst in een straal van een halve kilometer rond de woning, maar Vlaams minis...
  [naar artikel]
 10. Laat die elektrische auto maar komen: dit bedrijf geeft elke werknemer een laadpaal (30/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  Iedereen een elektrische laadpaal thuis? Bij Planet Group op The Loop is het binnenkort geen sciencefiction meer, maar realiteit. Het ICT-bedrijf heeft al het grootste elektrische wagenpark van het land en wil tegen 2024 alléén nog elektrische bedrijfswagens. En dus krijgen werknemers die niet in de stad wonen, een eigen laadpaal thuis. “Op kosten van de firma.”
  [naar artikel]
 11. De auto die ook het licht doet branden: staat de slimste laadpaal in Bonheiden? (24/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De regering wil het bedrijfswagenpark de komende jaren drastisch vergroenen. Elektrisch rijden en de bijbehorende laadpalen worden daarbij erg belangrijk. Experts dringen erop aan om zo veel mogelijk voor slimme laadpalen te kiezen. In Bonheiden gaan ze -na een processie van Echternach- nog een stapje verder en hebben ze het neusje van de zalm staan: de eerste bidirectionele laadpaal.
  [naar artikel]
 12. Volstaat stopcontact voor elektrische auto? Kan je overal laadpaal installeren? En hoe zit het in de stad? (18/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Met het Belgische wetsvoorstel om vanaf 2026 alleen nog maar emissievrije bedrijfswagens fiscaal interessant te maken, zijn elektrische wagens mogelijk aan een opmars bezig. Maar wat heb je thuis nodig voor een elektrische auto? Kan je overal een laadpaal installeren? En hoe zit het in de stad? Wij geven een praktisch overzicht.
  [naar artikel]
 13. Wie elektrische laadpaal aanvraagt bij de gemeente, krijgt die straks dichter bij huis (20/12/2021 - Het Nieuwsblad)
  Wie een elektrische auto heeft, maar geen plaats om te laden, kan een laadpaal aanvragen bij de gemeente. Nu wordt die geplaatst in een straal van een halve ­kilometer rond de woning, mobiliteitsminister Lydia Peeters (Open VLD) verkleint die tot 250 meter.
  [naar artikel]
 14. Wie elektrische laadpaal aanvraagt bij de gemeente, krijgt die straks dichter bij huis (20/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Wie een elektrische auto heeft, maar geen plaats om te laden, kan een laadpaal aanvragen bij de gemeente. Nu wordt die geplaatst in een straal van een halve ­kilometer rond de woning, mobiliteitsminister Lydia Peeters (Open VLD) verkleint die tot 250 meter.
  [naar artikel]
 15. 750 nieuwe laadpalen voor elektrische wagens in 2017 (16/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Eerder dit jaar werd aangekondigd dat tegen 2020 er 2.500 nieuwe publieke laadpalen voor elektrische wagens worden geplaatst. Eandis en Infrax, die in heel Vlaanderen behalve Sint-Truiden, Antwerpen en Leuven instaan voor de palen, hebben nu aangekondigd dat 750 van die laadpalen volgend jaar al worden geplaatst. In elke gemeente, zelfs in Herstappe, komt volgend jaar minstens één laadpaal. "We werken volgens het principe 'laadpaal volgt wagen'", legt minister van Energie Bart Tommelein uit.
  [naar artikel]
 16. Geen oprit? Burgers kunnen laadpaal vragen op maximaal 250 meter van hun deur (20/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Wie een elektrische auto heeft, maar geen plaats om te laden, zal binnenkort dichterbij huis een laadpaal kunnen aanvragen. Nu is die straal nog 500 meter, minister Peeters verkleint dat tot 250 meter.
  [naar artikel]
 17. “Moeten betalen voor wat we nooit wilden” (19/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  PEEROmdat de huurder van een appartement in Peer niet betaalde, zette de eigenaar hem buiten. Waarna Infrax alsnog een budgetmeter installeerde. Nu moet de eigenaar betalen voor het verwijderen van die meter...
  [naar artikel]
 18. Elektrische auto's die te lang bij laadpaal staan, worden niet beboet (08/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Laadpaalklevers, bestuurders van elektrische wagens die bij een laadpaal parkeren maar hun wagen niet of veel te lang laten opladen, worden niet...
  [naar artikel]
 19. STANDPUNT. Komt in de stad parkeermeter terug in gedaante van laadpaal? (19/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Vanaf 2026 geldt alleen nog een fiscale aftrek voor geheel groene bedrijfswagens. Dat zal een forse stroomstoot geven voor de elektrische auto, maar gaan we die dan nog allemaal opgeladen krijgen? Komt in de stad de parkeermeter terug in de gedaante van de laadpaal?
  [naar artikel]
 20. Straal wordt verkleind: “Laadpaal op maximaal 250 meter van uw woning” (20/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wie een elektrische auto heeft, maar geen plaats om te laden, kan een laadpaal aanvragen bij de gemeente. Nu wordt die geplaatst in een straal van een halve kilometer rond de woning, mobiliteitsminister Lydia Peeters (Open Vld) verkleint die tot 250 meter. Dat schrijven de kranten van Mediahuis maandag.
  [naar artikel]
 21. Mechelen experimenteert met nieuw type laadpaal in de hoogte op voorgevels (06/12/2021 - VRT NWS)
  De stad Mechelen wil een nieuw type laadpaal voor elektrische wagens uitproberen: de Lupys. Het gaat om een laadpaal die in de hoogte, tegen de voorgevel van een huis wordt gemonteerd. Op die manier heb je geen oplaadkabel op de rijbaan of op het voetpad. De stad zoekt nu Mechelaars die willen meewerken.
  [naar artikel]
 22. Elektrische auto’s die te lang bij laadpaal staan, worden niet beboet (08/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Laadpaalklevers, bestuurders van elektrische wagens die bij een laadpaal parkeren maar hun wagen niet of veel te lang laten opladen, worden niet beboet. De Vereniging van Steden en Gemeenten (VVSG) wil dat dat verandert, zo meldt Radio 2.
  [naar artikel]
 23. Minister Somers verwacht van gemeenten "laadpaalplan" voor elektrische auto's, lokale besturen bezorgd over uitvoering  (25/05/2021 - VRT NWS)
  Een kabel over de stoep leggen, laadpalen op parkings van supermarkten of een laadpaal nabij je huis zodra je een elektrische auto hebt gekocht. Het zijn enkele voorbeelden die Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers (Open VLD) op tafel legt om tegen 2030 66.000 laadpunten in Vlaanderen te realiseren. Somers verwacht nu van elke gemeente een laadpaal-plan om dat doel te bereiken. De Vlaamse regering zal de lokale besturen daarin ondersteunen.
  [naar artikel]
 24. Vluchtmisdrijf na omverrijden van laadpaal in Landen (17/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Aan het Stationsplein heeft een (vracht)wagen een laadpaal voor elektrische voertuigen omvergereden. De bestuurder pleegde vluchtmisdrijf.
  [naar artikel]
 25. Bestuurder pleegt vluchtmisdrijf nadat hij tegen verdeelkast Infrax knalt (28/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Houbbenstraat in Vreren is vanochtend om 05u30 een auto tegen een verdeelkast van Infrax geknald. De bestuurder pleegde vluchtmisdrijf.
  [naar artikel]
 26. Hasseltse ondernemer ontwikkelt laadpaal voor rijhuisbewoners (23/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Hasseltse ondernemer ontwikkelt laadpaal voor rijhuisbewoners De Hasseltse ondernemer Danny Vaes heeft een slimme laadpaal voor elektrische wagens ontwikkeld die een oplossing voor mensen zonder oprit of garage moet bieden. Het nieuwe systeem is maandag in Hasselt voorgesteld, in aanwezigheid van de Vlaamse ministers Bart Somers en Lydia Peeters (Open Vld). Het nieuwe LUPYS-systeem (Line UP Your Street) ziet er in […] Lees dit artikel: Hasseltse ondernemer ontwikkelt laadpaal voor rijhuisbewoners
  [naar artikel]
 27. Kortrijks bedrijf wint "Henry van de Velde"-award met laadpaal voor elektrische auto's (19/11/2020 - VRT NWS)
  Het Kortrijks bedrijf Smappee valt in de prijzen: haar laadpaal voor elektrische auto's wint de "Henry van de Velde"-award, in de categorie "business innovation award". Die categorie bekroont vernieuwingen in het bedrijfsleven. Smappee is erg blij met de prijs. "Het is een bekroning voor het hele team", zegt C.E.O. Stefan Grosjean.
  [naar artikel]
 28. Infrax wil geheime deal met Angelo Bruno over betaling van 4,6 miljoen (24/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een week voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober staat een rechtszaak gepland tussen de Genkse schepen Angelo Bruno (sp.a) enerzijds en Infrax en de VREG anderzijds. Het gaat over een conflict rond de uitbetaling van groenestroomcertificaten. Netbeheerder Infrax wil deze zaak via een dading in stilte regelen. Waarom?
  [naar artikel]
 29. Tesla brandt uit aan laadpaal (02/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In Luithagen-Haven is een Tesla zaterdagavond volledig uitgebrand. Het voertuig stond was aangesloten aan een laadpaal en daarbij ontstond rookontwikkeling.
  [naar artikel]
 30. Tesla brandt uit aan laadpaal (02/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  In Luithagen-Haven in Antwerpen is een Tesla zaterdagavond volledig uitgebrand. Het voertuig was aangesloten aan een laadpaal en daarbij ontstond rookontwikkeling.
  [naar artikel]
 31. Tesla brandt uit aan laadpaal (02/06/2019 - De Standaard)
  In Luithagen-Haven in Antwerpen is een Tesla zaterdagavond volledig uitgebrand. Het voertuig was aangesloten aan een laadpaal en daarbij ontstond rookontwikkeling.
  [naar artikel]
 32. Eerste werk: 4,6 miljoen digitale meters plaatsen (29/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  HASSELTWat vijf jaar geleden nog onmogelijk leek, is vanaf zondag 1 juli een feit: Infrax en Eandis fuseren tot Fluvius, het nieuwe nutsbedrijf voor heel Vlaanderen. Lommelaar Frank Vanbrabant (55), tot nu baas van Infrax, wordt de eerste CEO van Fluvius. Hij pendelt voortaan naar Brussel en Melle. “Lommel is voor mijn job zowat de slechtst denkbare woonplaats”, lacht hij.
  [naar artikel]
 33. Bonheiden creëert met bidirectionele laadpaal eigen stroombiotoop: “Wagen dient als accu wanneer zon minder schijnt” (16/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Woensdag werd aan het gemeentehuis in Bonheiden de eerste bidirectionele laadpaal in gebruik genomen. De paal levert niet alleen stroom aan elektrische voertuigen maar geeft via de voertuigen ook stroom terug aan het gekoppelde gebouw. Voor ons land is dit een primeur.
  [naar artikel]
 34. Smappee introduceert laadpaal voor zakelijk gebruik (22/09/2020 - Knack)
  Het Belgische cleantechbedrijf Smappee heeft dinsdag zijn EV Base voorgesteld, een slimme laadpaal voor elektrische wagens die voornamelijk gericht is naar bedrijven.
  [naar artikel]
 35. Thuis je elektrische wagen laden? Zoveel kost het (05/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een elektrische auto kan je thuis aan het stopcontact opladen. Een laadpaal of wallbox is echter veel veiliger. Een laadpaal heeft immers een eigen zekering, wat het risico op overbelasting van je elektriciteitsnet verkleint. Bovendien gaat het opladen natuurlijk sneller. Afhankelijk van de technische specificaties van je elektrische wagen en van de beperkingen van je thuisinstallatie, gaat laden via een thuislaadpaal tot 10 keer sneller.
  [naar artikel]
 36. OVERZICHT. Zoveel laadpalen krijgt uw gemeente (06/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Alle Limburgse gemeenten krijgen tegen eind 2017 minstens één laadpaal voor elektrische voertuigen. Tegen eind 2020 zullen er in de hele provincie 302 geplaatst zijn, goed voor telkens minsten twee laadpunten per gemeente. Dat gebeurt door netbeheerder Infrax, behalve in Sint-Truiden, dat zelf de palen gaat plaatsen.
  [naar artikel]
 37. Laadpaal in Koersel (16/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Recent werd op het Kerkplein in Koersel een laadpaal voor elektrische voertuigen geïnstalleerd. Die bevindt zich naast de mindervalidenparkeerplaats vlak bij de rotonde in het centrum en kan gelijktijdig twee voertuigen laden.
  [naar artikel]
 38. Over drie jaar laden auto's hier de gebouwen op (12/09/2017 - Het Nieuwsblad)
  Vanaf nu doet bode Jan Van Herreweghe zijn dagelijkse ronde in een nieuwe elektrische auto. Die kan nu ook worden opgeladen aan een slimme laadpaal. Op termijn wil Kortrijk ook dat de e-wagens energie aan de stadsgebouwen geeft.
  [naar artikel]
 39. Automobilist pleegt vluchtmisdrijf (14/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie spoort de bestuurder op van een auto die donderdagmorgen tegen een boom belandde in de Hoevenstraat in Dilsen. De auto ramde ook een brievenbus en een box van Infrax. De auto stond op naam van een vrouw uit As. Die was er niet meer. De politie liet de wagen takelen en doet verder onderzoek.
  [naar artikel]
 40. Laadpaal voor elektrische wagen op 700 meter? Te ver (04/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Omdat de 68-jarige Greta Van Hoeck uit Wilrijk een elektrische wagen wilde kopen, deed ze een aanvraag om een publieke laadpaal in de buurt van haar woning te laten installeren. De vrouw heeft zelf immers geen oprit of garage. Na maanden wachten op een antwoord van de bevoegde diensten blijkt de enige geschikte locatie voor een laadpaal zich nu op een afstand van 700 meter van Greta's huis te bevinden. "Te ver", vinden Greta en haar dochter. Bovendien is de carpoolparking 's avonds ook slecht verlicht.
  [naar artikel]
 41. Dieven stelen laadpaal voor elektrische wagens (24/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  In een parking in de Parijsstraat hebben onbekenden in het paasweekend een laadpaal voor elektrische wagens gestolen. Ze konden de parking betreden en koppelden het laadstation los.
  [naar artikel]
 42. VIDEO. Frontale botsing tussen bestelwagen en auto in Beringen (19/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de Stalse Molenstraat in Beringen zijn vrijdag omstreeks 16.30 uur twee voertuigen frontaal tegen elkaar gereden. Het betreft een auto en een bestelwagen van Infrax. De bestuurder van de auto, een 31-jarige Beringenaar, is gewond naar het ziekenhuis overgebracht. Hij zat samen met zijn 9-jarige zoon, die hij juist van school was gaan halen, in de auto.
  [naar artikel]
 43. Eandis en Infrax fuseren tot Fluvius (05/05/2017 - Knack)
  De Vlaamse regering heeft een akkoord bereikt over de fusie van de energie-intercommunales Eandis en Infrax.
  [naar artikel]
 44. Elektrische laadpaal achter gemeentehuis (10/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Achter het gemeentehuis staat een publieke elektrische laadpaal. Stabroek breidde zijn wagenpark ook uit met twee plug-in-hybridewagens.
  [naar artikel]
 45. SP.A verzet zich tegen monopolie Eandis/Infrax (18/05/2017 - De Standaard)
  De SP.A vraagt zijn lokale mandatarissen om de beheersafstand van de warmtenetten aan Eandis en Infrax níét goed te keuren.
  [naar artikel]
 46. Tot 15% besparen op een laadpaal thuis? Dat is mogelijk (19/08/2020 - Metro)
  Elektrisch rijden wordt nog steeds iedere dag populairder. Dit komt door het groeiende aantal nieuwe volledig elektrische modellen met een actieradius van 250km of hoger, maar ook de voordelen die het elektrisch rijden met zich meebrengt en de support van de overheid. De groei in populariteit betekent automatisch dus ook meer elektrische auto’s op de weg. Heb jij een elektrische auto? Dan ervaar je al dat het soms druk kan zijn bij de publieke laadstations. Dit weet de overheid ook en ze zijn druk bezig met het plaatsen van meer openbare laadpalen. Jammer genoeg hangen er niet enkel voordeel aan een publieke laadpaal, denk bijvoorbeeld aan hogere laadtarieven en het moeten wachten op een locatie buitenshuis. Een laadpaal thuis zou dus ideaal zijn. Wist je echter dat je door een bepaalde btw-regeling 15% bespaart op de installatie van zo’n laadstation? De btw-regeling Deze zogenoemde ‘korting’ is een belastingvermindering die alles te maken heeft met de wettelijke regels voor de renovatie van woningen. Zo geldt in Vlaanderen de mogelijkheid om een belastingververmindering van 15% te krijgen indien je je huis omvormt, renoveert, rehabiliteert, verbetert, herstelt of onderhoudt. De btw wordt hiermee verlaagd van 21% naar 6%. Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Om in aanmerking te komen voor deze belastingvermindering moet je aan de volgende voorwaarden voldoen: De woning moet ouder zijn dan 10 jaar Laadpaal moet aan het huis worden bevestigd Laadpaal moet inclusief installatie worden aangeschaft Laadpaal moet geheel direct aan de eindgebruiker worden gefactureerd  Omdat het om renovatie gaat is het van belang dat het huis minimaal 10 jaar oud is. Om dezelfde reden moet de laadpaal aan het huis worden bevestigd, op deze manier valt het onder een renovatie van het huis zelf. Let op: De btw-vermindering moet door de afnemer op basis van een duidelijk en nauwkeurig attest worden vermeld op de factuur. Ook moet de factuur van de laadpaal installatie dubbel bewaard worden. Daarnaast moet de dienstverrichter melden dat de laadpaal is geplaatst om het verlaagde btw-tarief te rechtvaardigen. Wil je de laadpaal zakelijk laten plaatsen? Dan zal het btw-tarief gewoon 21% zijn. Het is echter wel mogelijk om ook zakelijk in aanmerking te komen voor de belastingvermindering. Je zult dan moeten afspreken met je werkgever dat de factuur op jouw naam komt. Na de plaatsing kun je de factuur alsnog declareren bij je werkgever. Een laadpaal thuis laten installeren Het kan zijn dat deze mogelijkheid je over de streep heeft getrokken. Zo is 15% korting op een laadpaal installatie heel wat geld. Bij de keuze voor een laadpaal installateur is het van belang dat de installateurs gecertificeerd zijn, zodat het laadstation deskundig wordt opgehangen. Groenopladen is bijvoorbeeld zo’n gecertificeerde installateur. Het bericht Tot 15% besparen op een laadpaal thuis? Dat is mogelijk verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. Elektrische auto opladen aan rijhuis? Vlaams bedrijf bedenkt nieuw soort laadpaal (23/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Dankzij een Vlaamse innovatie kunnen ook bewoners van een rijwoning straks hun elektrische auto opladen. “En dat zonder hinderlijke kabel over de stoep”, aldus Danny Vaes van het bureau S-Droom.
  [naar artikel]
 48. Je elektrische auto opladen in garage van appartementsgebouw? “Laadpaal plaatsen is een recht, maar...” (12/01/2022 - Het Nieuwsblad)
  Je elektrische auto opladen in de parkeergarage van een appartementsgebouw: het lijkt makkelijker dan het is. Geeft het geen probleem met de brandveiligheid? Wie zal de installatie betalen? En wat als de medebewoners niet akkoord gaan?
  [naar artikel]
 49. Eandis-Infrax uit op controle over warmtenet (17/05/2017 - De Standaard)
  De Vlaamse gemeenten mogen het beheer van hun warmtenetten uit handen geven, vinden CD&V en N-VA. Netbeheerders Eandis en Infrax kunnen die taak erbij nemen. Maar de vrees voor een nieuw monopolie blijft.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.