Njam!-chef en chocolatier Dominique Persoone (50) gaat een chocoladefabriek in Congo oprichten. Hij ging er een paar maanden geleden op verkenning.... [naar artikel]
Studio Zuid, de opvolger van De Zuiderkroon, beleefde woensdagavond zijn spectaculaire opening. Tal van BV’s kwamen met plezier genieten van de topgerechten van sterrenchef Dominique Persoone en de hits van Whitney Houston in The Bodyguard. [naar artikel]
De Brugse topchocolatier Dominique Persoone gaat in Congo een chocoladefabriek bouwen. In het nationale park "Virunga" wil Persoone de lokale bevolking hun eigen cacaobonen laten bewerken tot volwaardige chocolade. Het is vooral de bedoeling om werk te creëren en de armoede te doen dalen. [naar artikel]
Als het van de befaamde Brugse chocolatier Dominique Persoone afhangt, eten we straks massaal (melk)chocolade uit het Congolese Virunga National Park. Niet om hem rijk te maken, wel om de mensen daar een leven te bieden. [naar artikel]
Chocolatier Dominique Persoone is in Congo, waar hij samen met prins Emmanuel de Merode een chocoladefabriek uit de grond stampt. De eerste repen chocolade kwamen er vanmiddag uit de mallen. De helft van de opbrengst van de chocoladefabriek wordt gebruikt voor de bescherming van de bedreigde dieren in het Virungapark, de andere helft gaat naar de mensen in de regio. [naar artikel]
De Vlaamse hoop in één grote hoop miserie: ruim drie jaar nadat hij zijn chocoladefabriek opstartte aan de rand van het Congolese Virungapark, kon Dominique Persoone voor het eerst terug naar de plek. “Ik zag en voelde nog nooit zoveel angst bij mensen.” [naar artikel]
De nieuwe show van Cirque Du Soleil heet 'Amaluna' en is volgens de creator een ode aan de vrouw. Een eerbetoon dat vanaf nu ook eetbaar is, want chocolatier Dominique Persoone creëerde een jurk uit 36 kilo Belgische chocolade, geïnspireerd op de kostuums van de Valkyries die in de voorstelling in een razend tempo over het publiek vliegen. Drie personen werkten drie dagen aan de jurk en hij is nog tot en met 19 augustus te bewonderen in de ontvangsttent van Cirque Du Soleil in Knokke-Heist. [naar artikel]
Chocolatier Dominique Persoone promoot mee Amaluna, de nieuwste productie van Cirque du Soleil. Hij maakte een chocolade kleed voor een van de actrices. Ook Tanja Dexters droeg al een van zijn creaties. [naar artikel]
Chef Sergio Herman en chocolatier Dominique Persoone zijn op culinaire expeditie in Mexico, en vandaag eten ze in topchef René Redzepi’s pop-uprestaurant Noma op het strand van Tulum. Kers op de taart: een babbel met Redzepi zelf en een rondleiding in de keuken. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.