Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Hits van Whitney Houston en topgerechten van Dominique Persoone: Studio Zuid opent met dinnershow ‘The Bodyguard’

30/09/2021 - 05:31
"Studio Zuid, de opvolger van De Zuiderkroon, beleefde woensdagavond zijn spectaculaire opening. Tal van BV’s kwamen met plezier genieten van de topgerechten van sterrenchef Dominique Persoone en de hits van Whitney Houston in The Bodyguard."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Hits van Whitney Houston en topgerechten van Dominique Persoone: Studio Zuid opent met dinnershow ‘The Bodyguard’ (30/09/2021 - Gazet van Antwerpen)

Studio Zuid, de opvolger van De Zuiderkroon, beleefde woensdagavond zijn spectaculaire opening. Tal van BV’s kwamen met plezier genieten van de topgerechten van sterrenchef Dominique Persoone en de hits van Whitney Houston in The Bodyguard. [naar artikel]


2. De bodyguard van Dominique Persoone werd in Congo doodgeschoten: “Het is echt erg” (26/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Njam!-chef en chocolatier Dominique Persoone (50) gaat een chocoladefabriek in Congo oprichten. Hij ging er een paar maanden geleden op verkenning.... [naar artikel]


3. Het is weer zover: jongeren kunnen opnieuw reserveren om voor een spotprijsje te proeven van culinaire Vlaamse topgerechten (18/09/2017 - Het Belang van Limburg)

45 tot 55 euro voor een driegangenmenu van een topchef. Een aanlokkelijk voorstel dat dankzij de jongerenactie van ‘Jong Keukengeweld’ heel wat jeugd laat proeven van de culinaire Vlaamse top. Maar liefst 27.000 klanten onder de 30 jaar schreven zich vorig jaar in. Vanaf maandagavond kan je opnieuw een plekje reserveren bij de 56 jonge topchefs. [naar artikel]


4. Het is weer zover: voor een spotprijsje proeven van Vlaamse culinaire topgerechten (18/09/2017 - Gazet van Antwerpen)

45 tot 55 euro voor een driegangenmenu van een topchef. Een aanlokkelijk voorstel dat dankzij de jongerenactie van ‘Jong Keukengeweld’ de jeugd laat proeven van de culinaire Vlaamse top. Maar liefst 27.000 klanten onder de 30 jaar schreven zich vorig jaar in. Vanaf maandagavond kan je opnieuw een plekje reserveren bij de 56 jonge topchefs. [naar artikel]


5. “De zee is onze achtertuin.” 3 topgerechten uit het nieuwe kookboek van de Zeeuwse BlendBrothers (15/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Op hun vele verre reizen als foodadviseurs en cateraars ontdekten de Zeeuwse broers Hendrik en Kamiel Buysse tal van creatieve visbereidingen. De lokale exemplaren vervingen ze door vis uit onze Noordzee. Het resultaat zijn 70 eenvoudige en creatieve vis-, schaal- en schelpdierbereidingen. Van gestoomde tarbot met courgette en basilicum tot zeebaars vierge: met deze 3 gerechten til je lokaal lekkers uit de zee naar het hoogste (en meest smaakvolle) niveau. [naar artikel]


6. Dominique Persoone maakt jurk van chocolade voor Cirque Du Soleil (28/07/2016 - Het Belang van Limburg)

De nieuwe show van Cirque Du Soleil heet 'Amaluna' en is volgens de creator een ode aan de vrouw. Een eerbetoon dat vanaf nu ook eetbaar is, want chocolatier Dominique Persoone creëerde een jurk uit 36 kilo Belgische chocolade, geïnspireerd op de kostuums van de Valkyries die in de voorstelling in een razend tempo over het publiek vliegen. Drie personen werkten drie dagen aan de jurk en hij is nog tot en met 19 augustus te bewonderen in de ontvangsttent van Cirque Du Soleil in Knokke-Heist. [naar artikel]


7. Ook Tanja Dexters droeg al chocolade jurk van Dominique Persoone (29/07/2016 - Gazet van Antwerpen)

Chocolatier Dominique Persoone promoot mee Amaluna, de nieuwste productie van Cirque du Soleil. Hij maakte een chocolade kleed voor een van de actrices. Ook Tanja Dexters droeg al een van zijn creaties. [naar artikel]


8. We gingen eten met Sergio Herman en Dominique Persoone in de pop-up van Noma, waar 9.000 mensen op de wachtlijst staan (19/05/2017 - De Morgen)

Chef Sergio Herman en chocolatier Dominique Persoone zijn op culinaire expeditie in Mexico, en vandaag eten ze in topchef René Redzepi’s pop-uprestaurant Noma op het strand van Tulum. Kers op de taart: een babbel met Redzepi zelf en een rondleiding in de keuken. [naar artikel]


9. DOMINIQUE PERSOONE (28/10/2017 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!