Studio Zuid, de opvolger van De Zuiderkroon, beleefde woensdagavond zijn spectaculaire opening. Tal van BV’s kwamen met plezier genieten van de topgerechten van sterrenchef Dominique Persoone en de hits van Whitney Houston in The Bodyguard. [naar artikel]
Njam!-chef en chocolatier Dominique Persoone (50) gaat een chocoladefabriek in Congo oprichten. Hij ging er een paar maanden geleden op verkenning.... [naar artikel]
45 tot 55 euro voor een driegangenmenu van een topchef. Een aanlokkelijk voorstel dat dankzij de jongerenactie van ‘Jong Keukengeweld’ heel wat jeugd laat proeven van de culinaire Vlaamse top. Maar liefst 27.000 klanten onder de 30 jaar schreven zich vorig jaar in. Vanaf maandagavond kan je opnieuw een plekje reserveren bij de 56 jonge topchefs. [naar artikel]
45 tot 55 euro voor een driegangenmenu van een topchef. Een aanlokkelijk voorstel dat dankzij de jongerenactie van ‘Jong Keukengeweld’ de jeugd laat proeven van de culinaire Vlaamse top. Maar liefst 27.000 klanten onder de 30 jaar schreven zich vorig jaar in. Vanaf maandagavond kan je opnieuw een plekje reserveren bij de 56 jonge topchefs. [naar artikel]
Op hun vele verre reizen als foodadviseurs en cateraars ontdekten de Zeeuwse broers Hendrik en Kamiel Buysse tal van creatieve visbereidingen. De lokale exemplaren vervingen ze door vis uit onze Noordzee. Het resultaat zijn 70 eenvoudige en creatieve vis-, schaal- en schelpdierbereidingen. Van gestoomde tarbot met courgette en basilicum tot zeebaars vierge: met deze 3 gerechten til je lokaal lekkers uit de zee naar het hoogste (en meest smaakvolle) niveau. [naar artikel]
De nieuwe show van Cirque Du Soleil heet 'Amaluna' en is volgens de creator een ode aan de vrouw. Een eerbetoon dat vanaf nu ook eetbaar is, want chocolatier Dominique Persoone creëerde een jurk uit 36 kilo Belgische chocolade, geïnspireerd op de kostuums van de Valkyries die in de voorstelling in een razend tempo over het publiek vliegen. Drie personen werkten drie dagen aan de jurk en hij is nog tot en met 19 augustus te bewonderen in de ontvangsttent van Cirque Du Soleil in Knokke-Heist. [naar artikel]
Chocolatier Dominique Persoone promoot mee Amaluna, de nieuwste productie van Cirque du Soleil. Hij maakte een chocolade kleed voor een van de actrices. Ook Tanja Dexters droeg al een van zijn creaties. [naar artikel]
Chef Sergio Herman en chocolatier Dominique Persoone zijn op culinaire expeditie in Mexico, en vandaag eten ze in topchef René Redzepi’s pop-uprestaurant Noma op het strand van Tulum. Kers op de taart: een babbel met Redzepi zelf en een rondleiding in de keuken. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.