Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Ondernemen met ballen: 6 tips van Wim Ballieu

16/05/2019 - 11:22
"Zijn missie voor Balls & Glory is duidelijk: Wim Ballieu wil de spirit en de boerderij van zijn ‘metje’ naar de stadsjungle brengen. Met eerlijke..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Ondernemen met ballen: 6 tips van Wim Ballieu (16/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Zijn missie voor Balls & Glory is duidelijk: Wim Ballieu wil de spirit en de boerderij van zijn ‘metje’ naar de stadsjungle brengen. Met eerlijke... [naar artikel]


2. Wim Ballieu lanceert boxershorts met ballen op én plaats voor condoom (25/12/2019 - Metro)

Tijdens de kerstperiode kan je in de winkelketen ZEB speciale boxershorts kopen. De onderbroeken zijn het resultaat van een samenwerking tussen La Fabuleux Marcel de Bruxelles en Balls and Glory, de restaurantketen van kok Wim Ballieu. Opvallend is dat de boxershorts een geheim compartiment hebben waarin je een condoom kan opbergen. Wie houdt van ballen […] Het bericht Wim Ballieu lanceert boxershorts met ballen op én plaats voor condoom verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


3. Steeds meer studentondernemers: “Zelf ondernemen en zien ondernemen doet ondernemen” (15/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Het voorbije academiejaar 2021-2022 is het aantal studenten aan de UHasselt dat een eigen zaak (wil) opstarten, nog gestegen tot 107. Ook corona heeft het stijgend ondernemerschap dus niet weten terugdringen. Professor Jelle Schepers (34) van de UHasselt weet waarom. [naar artikel]


4. Mogen restjes gourmet, crème au beurre en wijn de diepvriezer in? Tips van kenners Wim Ballieu, Regula Ysewijn en Sepideh Sedaghatnia (31/12/2018 - VRT NWS)

Vanavond en wellicht ook de komende dagen is het gezellig tafelen met familie en vrienden. Dat betekent vaak het ene na het andere gerecht waar de gastheer of -vrouw veel te veel van heeft voorzien. Maar welke restjes kunnen gerust nog een maand in de diepvriezer en welke kiepert u het best regelrecht in de vuilnisbak? Wat met dat sappige gourmetvlees, die halve fles wijn en die taart met crème au beurre? We vroegen het aan kok Wim Ballieu, culinair auteur (met een passie voor patisserie) Regula Ysewijn en wijnkenner Sepideh Sedaghatnia. [naar artikel]


5. Tips van de chef: zo maak je de perfecte gehaktballen volgens Wim Ballieu. “Rol het vlees met natte handen voor een egalere korst” (30/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Iedereen heeft wel een herinnering aan gehaktballetjes in tomatensaus. Het restaurant Balls & Glory van Wim Ballieu draait zelfs al tien jaar lang volledig rond de vleesklassieker. Naast die gewone balletjes vind je ook opvallende versies met everzwijnvlees terug op de kaart. Kan je dan zowat alles van vlees succesvol in balletjes draaien? En hoe maak je zélf de perfecte gehaktbal? Wim Ballieu leert het ons en deelt twee exclusieve recepten. [naar artikel]


6. "Waar blijft de witte kassa?", vraagt Wim Ballieu zich af (20/12/2016 - De Redactie)

Al is ze dit jaar echt verplicht ingevoerd, toch loopt het met de witte kassa in de horeca nog niet naar behoren. "Ik begin me stilletjes aan de "stomme aap" in plaats van een van de dappere ridders te voelen", Ballieu van Balls & Glory op zijn blog. [naar artikel]


7. VIDEO. Wim Ballieu bakt gehaktballen in Antwerpen-Centraal (20/02/2017 - Gazet van Antwerpen)

Wie maandagmiddag in het station Antwerpen-Centraal passeert, krijgt daar mogelijk een heerlijke gehaktbal voorgeschoteld. Wim Ballieu, kok van Balls & Glory, staat de hele dag achter zijn fornuis in de hal op het gelijkvloers. Ballieu bakt zoveel mogelijk gehaktballetjes voor de voorbijgangers, of toch zoveel als mogelijk is met 700kWh aan groene energie. De gehaktballen worden vanaf 15.00 uur uitgedeeld. [naar artikel]


8. Wim Ballieu opent ‘Balls & Glory’ in Hasselt: “Via Limburg richting New York” (02/03/2018 - Het Belang van Limburg)

‘Balls & Glory’, het pop-uprestaurantconcept dat TV-kok Wim Balliau (35) zes jaar geleden in Gent lanceerde, blijft uitbreiden. Na vestigingen in Gent, Antwerpen, Brussel en Leuven en drie foodtrucks die de festivals aandoen, wil Balliau nu ook Hasselt veroveren. “Dat klopt en daarvoor zoeken we echt een pand op een A-locatie, in de binnenstad dus. We zoeken niet alleen een geschikt pand, maar ook een geschikte uitbater die dit op franchisebasis wil runnen.” Einddoel is binnen dit en twee jaar tot zes vestigingen te komen. [naar artikel]


9. Wim Ballieu: "Over 20 jaar eten we geen vlees meer" (15/03/2018 - VRT NWS)

Het vleesschandaal bij het Waalse slachthuis Veviba hakt er in bij Wim Ballieu.  De chef-kok zegt zelfs wakker te hebben gelegen van dit zoveelste schandaal met vlees. Het doet hem in "De wereld vandaag" op Radio 1 besluiten: "Over 20 jaar eten we geen vlees meer". [naar artikel]


10. Slagerszoon Wim Ballieu: "Over 20 jaar eten we geen vlees meer" (16/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Wim Ballieu heeft als slagerzoon de liefde voor vlees van jongs af aan meegekregen. Vandaag baat hij het restaurant Balls & Glory uit, waarin hij... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!