Charles Michel (MR) mag dan met Wouter Beke (CD&V) zoete broodjes bakken, zijn échte partner is en blijft Open VLD, zegt voorzitster Gwendolyn Rutten. Om de ‘blauwe mayonaise’ kracht bij te zetten, werden de huwelijksbeloften vernieuwd aan een Brussels frietkot. ‘Nu nog een doener kebab’, lachten de liberalen. [naar artikel]
Mayonaise is zonder de twijfel de saus die in ons land het meest gegeten wordt, of het nu bij frietjes is of iets anders. De productie ervan wordt vandaag daarentegen bedreigd door een tekort aan koolzaadolie en varianten met soja en zonnebloempitten. Zelf maar maken dan? Chef Piet Huysentruyt tipt hoe je verse mayonaise thuis bereidt op minder dan 15 minuten. [naar artikel]
De Provinciale wijkschool voor kleuters in Moelingen kreeg zondagavond vandalen over de vloer. [naar artikel]
Tussen de kleding- en schoenenwinkels heb je sinds kort in de Langemunt in Gent frituur ‘De Lange Friet’. Een tweede zaak voor de ‘frietverslaafde’ Gurbet Cetinkaya (39) - die ernaast schoenenwinkel Zeli uitbaat - samen met haar man Birol Yuksel (43). Een trekpleister is het terras met zicht op de Kraanlei. [naar artikel]
De Genkse frituur Withofs bestaat dit jaar vijftig jaar. Al een halve eeuw serveren ze hun befaamde zelfbereide goulash, maar je kan er ook terecht voor een frietje met blauwe mayonaise, dé kleur van Racing Genk. [naar artikel]
De Genkse frituur Withofs bestaat dit jaar vijftig jaar. Al een halve eeuw serveren ze hun befaamde zelfbereide goulash, maar je kan er ook terecht voor een frietje met blauwe mayonaise, dé kleur van Racing Genk. [naar artikel]
De Genkse frituur Withofs bestaat dit jaar vijftig jaar. Al een halve eeuw serveren de uitbaters hun befaamde zelfbereide goulash, maar je kan er ook terecht voor een frietje met blauwe mayonaise, dé kleur van Racing Genk. [naar artikel]
“Ik heb al redelijk wat gereisd in mijn leven, maar Toronto is de schoonste, fijnste en boeiendste stad die ik ooit bezocht heb.” Mocht Christophe Dewaele zijn job ooit beu worden, kan de Zonhovenaar altijd nog op de promotiedienst van zijn nieuwe thuisstad aan de slag. Een jaar na zijn verhuizing voelt hij zich al behoorlijk Canadees. “Maar om de twee maanden laat ik mijn ouders wel een overlevingspakket met Belgische mayonaise en chocolade opsturen.” [naar artikel]
Vergeet rosé of wit: het Italiaanse bedrijf Fratelli Saraceni brengt een blauwe prosecco op de markt. En de zogenaamde Blumond is bijzonder fotogeniek. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.