Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Nieuwsblad

Frituur die blauwe mayonaise serveert, viert 50ste verjaardag: “Die maken, dat was toch makkelijker gezegd dan gedaan”

14/02/2024 - 19:50
"De Genkse frituur Withofs bestaat dit jaar vijftig jaar. Al een halve eeuw serveren ze hun befaamde zelfbereide goulash, maar je kan er ook terecht voor een frietje met blauwe mayonaise, dé kleur van Racing Genk."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Frituur die blauwe mayonaise serveert, viert 50ste verjaardag: “Die maken, dat was toch makkelijker gezegd dan gedaan” (14/02/2024 - Het Nieuwsblad)

De Genkse frituur Withofs bestaat dit jaar vijftig jaar. Al een halve eeuw serveren ze hun befaamde zelfbereide goulash, maar je kan er ook terecht voor een frietje met blauwe mayonaise, dé kleur van Racing Genk. [naar artikel]


2. Frituur dat blauwe mayonaise serveert, viert 50ste verjaardag: “Die maken, dat was toch makkelijker gezegd dan gedaan” (14/02/2024 - Gazet van Antwerpen)

De Genkse frituur Withofs bestaat dit jaar vijftig jaar. Al een halve eeuw serveren de uitbaters hun befaamde zelfbereide goulash, maar je kan er ook terecht voor een frietje met blauwe mayonaise, dé kleur van Racing Genk. [naar artikel]


3. Productie mayonaise bedreigd: zo maak je zelf mayonaise volgens chef Piet Huysentruyt (30/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Mayonaise is zonder de twijfel de saus die in ons land het meest gegeten wordt, of het nu bij frietjes is of iets anders. De productie ervan wordt vandaag daarentegen bedreigd door een tekort aan koolzaadolie en varianten met soja en zonnebloempitten. Zelf maar maken dan? Chef Piet Huysentruyt tipt hoe je verse mayonaise thuis bereidt op minder dan 15 minuten. [naar artikel]


4. Wout van Aert viert in Frituur De Bosrand in Brugge: “Hij koos voor friet met mayonaise, een frikandel special en een pintje” (10/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Wout van Aert heeft zijn vijfde Belgische titel veldrijden zondagavond smakelijk gevierd, met frietjes van Frituur De Bosrand in Brugge. [naar artikel]


5. Vettige pech: Mayonaise belandt (helaas) niet op de frietjes, maar op de stoep bij deze Roeselaarse frituur (23/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Bij een levering mayonaise is het vanochtend stevig misgelopen aan frituur ‘t Molentje in Roeselare. Enkele potten mayonaise spatten op het voetpad open. Met een vettige smurrie tot gevolg. [naar artikel]


6. Genkse frituur Withofs bestaat 50 jaar: “Onze blauwe mayonaise blijft legendarisch” (13/02/2024 - Het Belang van Limburg)

De Genkse frituur Withofs bestaat dit jaar vijftig jaar. Al een halve eeuw serveren ze hun befaamde zelfbereide goulash, maar je kan er ook terecht voor een frietje met blauwe mayonaise, dé kleur van Racing Genk. [naar artikel]


7. Frituur serveert hamburgers met speculoospasta en mandarijn (07/07/2018 - Metro)

Een frituur in Heist-op-den-Berg is niet aan zijn proefstuk toe. Na frietjes met chocoladesaus bieden de eigenaars nu volgens Gazet van Antwerpen ook hamburgers met speculoospasta en mandarijntjes aan. Niet samen, welteverstaan! Een hamburger met rundsvlees en speculoospasta, zou het iets voor jou zijn? Of een kipburger met mandarijntjes en andalousesaus. Voor friturist Giovanni is […] Het bericht Frituur serveert hamburgers met speculoospasta en mandarijn verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


8. Voor de durvers: Lanakense frituur serveert frieten met Nutella (13/01/2020 - Het Belang van Limburg)

In de Lanakense frituur Het Frit-Burgerke bestel je voortaan niet enkel meer frietjes met de traditionele sauzen, maar ook een ‘kleintje met Nutella’. Frietjes met de bekende chocopasta, dat lees je goed. [naar artikel]


9. Frituur Lily serveert eten voor kampioenen. Of was het toch Delhaize? (29/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Locatie is alles, zeker als het over reclame gaat. En dan is deze locatie - in combinatie met het thema - misschien niet zo goed gekozen. “Eet als een kampioen”, schreeuwt het bord boven Frituur Lily aan de Vlaamsekaai in Gent. Goed voor een glimlach bij de oplettende passanten. [naar artikel]


10. Frituur-café serveert vanaf nu ook bierbrood met friet: “Moesjke was koosnaam van oma” (09/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Overdag een frituur, ’s avonds een café en sinds kort ook brouwer. Uitbater Chris Claes van frituur-café ’t Frit Pintje op Het Herent zit niet stil. In de frituur kan je vanaf nu ook een belegd bierbrood bestellen, een creatie van bevriende bakker Thomas Hamblok met het bier Moesjke blond. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!