De Genkse frituur Withofs bestaat dit jaar vijftig jaar. Al een halve eeuw serveren ze hun befaamde zelfbereide goulash, maar je kan er ook terecht voor een frietje met blauwe mayonaise, dé kleur van Racing Genk. [naar artikel]
De Genkse frituur Withofs bestaat dit jaar vijftig jaar. Al een halve eeuw serveren de uitbaters hun befaamde zelfbereide goulash, maar je kan er ook terecht voor een frietje met blauwe mayonaise, dé kleur van Racing Genk. [naar artikel]
Mayonaise is zonder de twijfel de saus die in ons land het meest gegeten wordt, of het nu bij frietjes is of iets anders. De productie ervan wordt vandaag daarentegen bedreigd door een tekort aan koolzaadolie en varianten met soja en zonnebloempitten. Zelf maar maken dan? Chef Piet Huysentruyt tipt hoe je verse mayonaise thuis bereidt op minder dan 15 minuten. [naar artikel]
Wout van Aert heeft zijn vijfde Belgische titel veldrijden zondagavond smakelijk gevierd, met frietjes van Frituur De Bosrand in Brugge. [naar artikel]
Bij een levering mayonaise is het vanochtend stevig misgelopen aan frituur ‘t Molentje in Roeselare. Enkele potten mayonaise spatten op het voetpad open. Met een vettige smurrie tot gevolg. [naar artikel]
De Genkse frituur Withofs bestaat dit jaar vijftig jaar. Al een halve eeuw serveren ze hun befaamde zelfbereide goulash, maar je kan er ook terecht voor een frietje met blauwe mayonaise, dé kleur van Racing Genk. [naar artikel]
Een frituur in Heist-op-den-Berg is niet aan zijn proefstuk toe. Na frietjes met chocoladesaus bieden de eigenaars nu volgens Gazet van Antwerpen ook hamburgers met speculoospasta en mandarijntjes aan. Niet samen, welteverstaan! Een hamburger met rundsvlees en speculoospasta, zou het iets voor jou zijn? Of een kipburger met mandarijntjes en andalousesaus. Voor friturist Giovanni is […] Het bericht Frituur serveert hamburgers met speculoospasta en mandarijn verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
In de Lanakense frituur Het Frit-Burgerke bestel je voortaan niet enkel meer frietjes met de traditionele sauzen, maar ook een ‘kleintje met Nutella’. Frietjes met de bekende chocopasta, dat lees je goed. [naar artikel]
Locatie is alles, zeker als het over reclame gaat. En dan is deze locatie - in combinatie met het thema - misschien niet zo goed gekozen. “Eet als een kampioen”, schreeuwt het bord boven Frituur Lily aan de Vlaamsekaai in Gent. Goed voor een glimlach bij de oplettende passanten. [naar artikel]
Overdag een frituur, ’s avonds een café en sinds kort ook brouwer. Uitbater Chris Claes van frituur-café ’t Frit Pintje op Het Herent zit niet stil. In de frituur kan je vanaf nu ook een belegd bierbrood bestellen, een creatie van bevriende bakker Thomas Hamblok met het bier Moesjke blond. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.