Verse tonijn is een delicatesse maar met tonijn in blik kan je net zo goed culinair toveren, zeker in combinatie met pasta. Het klinkt [naar artikel]
Voedselfraude om vette winsten op te strijken. Het is een nieuwe vorm van criminaliteit die de jongste jaren fors de kop heeft opgestoken. Dat daarbij de volksgezondheid in gevaar wordt gebracht, kan de organisaties duidelijk niets schelen. Want zelfs met babyvoeding wordt er gesjoemeld. [naar artikel]
De Amerikaanse fastfoodketen Subway - eveneens ‘s werelds grootste broodjeszaak - is verwikkeld geraakt in een rechtszaak nadat twee klanten in Californië beweerden dat er helemaal geen tonijn in hun tonijnbroodjes zit. Subway ontkende dat. Toch slaagde een recente laboratoriumtest er niet in om tonijn terug te vinden in de broodjes. Dat schrijft The New York Times. [naar artikel]
Macaroni met savooi mag je gerust mijn Italiaanse versie van stoemp met savooi noemen. Natuurlijk hoort daar gehakt bij; kool en gehakt vormen [naar artikel]
Elke dag maken chocolatier Dominique Persoone en stylist Jani Kazaltzis een nieuw recept klaar in het programma ‘Cook ensemble’. Deze keer op het menu: witloof met hesp in kaassaus. [naar artikel]
Op vakantie, tijdens een daguitstap naar de kust of de Ardennen of op een terrasje om de hoek: wat je ook gepland hebt deze zomer, eten doet een mens sowieso. En om je te helpen kiezen uit al die rijkelijk gevulde menukaarten stellen we Michaël Sels, hoofddiëtist van het UZA, wekelijks voor een dilemma: welk van de twee vakantiegerechten is nu eigenlijk het gezondst? Vandaag: nacho’s met kaassaus of Bugles met geitenkaas. [naar artikel]
Ooit stond ze achterin de keuken van haar mans kebabzaak te zwoegen, maar vandaag is de Maasmechelse hobbykokkin Beyhan Agirdag bekender dan Jeroen Meus op de sociale netwerksite mutfaktayim_b. Deze week maakt ze een overheerlijk gerecht klaar: gevulde courgette met kip en champignons. Smakelijk! [naar artikel]
Toegegeven, de gelijkenis is treffend. Maar de politie van het stadje Bretten bij Karlsruhe kon een 81-jarige Duitser gisteren al snel... [naar artikel]
Ooit stond ze achterin de keuken van haar mans kebabzaak te zwoegen, maar vandaag is de Maasmechelse hobbykokkin Beyhan Agirdag bekender dan Jeroen Meus op de sociale netwerksite mutfaktayim_b. Deze week maakt ze overheerlijke Hunkar Bergend, klaar. Smakelijk! [naar artikel]
Het gaat hard voor de West-Vlaamse Delphine Steelandt. Had je enkele maanden geleden nog nooit van haar gehoord, dan staat ze nu bekend als de... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.