Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

In dit restaurant kan je een ‘mijn vriendin heeft geen honger’-supplement bestellen

04/07/2019 - 14:31
"Je hebt het misschien ook al meegemaakt. Je gaat uit eten en je date zegt geen trek te hebben. Tot het eten op tafel komt en hij of zij de frietjes..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. In dit restaurant kan je een ‘mijn vriendin heeft geen honger’-supplement bestellen (04/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

Je hebt het misschien ook al meegemaakt. Je gaat uit eten en je date zegt geen trek te hebben. Tot het eten op tafel komt en hij of zij de frietjes... [naar artikel]


2. Wat bestellen we deze zomer op het terras? "Dankzij deze trend hoef je geen cola meer te bestellen als je geen alcohol drinkt” (27/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wat schenkt de barman ons dit jaar op het zomerterras in? En welke ingrediënten kunnen niet ontbreken in onze maaltijden? Culinair journaliste en foodblogger Manon Van Aerschot en trendwatcher Saskia Neirinckx delen de smakelijkste trends van zomer 2023. “Deze keuken is vooral bekend van ceviche en volledig in opmars.” [naar artikel]


3. Oost-Vlaanderen blijft culinair aan de top! Restaurant Hof Van Cleve van chef Peter Goossens is nu al 20 jaar het beste restaurant van Vlaanderen. Jonge chef van het jaar is Davy Devlieghere van restaurant Julien uit Lievegem. (08/11/2022 - VRT NWS)

1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]


4. Waarom je je niet moet schamen om huiswijn te bestellen op restaurant (16/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

We moeten het jullie niet vertellen: een fles wijn op restaurant is behoorlijk prijzig, dus de keuze voor de huiswijn is dan een [naar artikel]


5. Bestellen we straks een stukje labovlees op restaurant? (27/04/2018 - VRT NWS)

Kweekvlees uit het lab: hoe dichtbij komt het? De techniek wordt momenteel verfijnd en de kostprijs gedrukt. Labovlees is een alternatieve eiwitbron, is duurzaam en bevordert het dierenwelzijn. Niet alleen in Nederland maar ook in Israël en Amerika is er een "race naar kweekvlees" aan de gang. Maar hoe zal het smaken? En wat met de textuur? En is de consument er al klaar voor? In deze derde aflevering van "Het bord van morgen", een samenwerking van VRT NWS en De Tijd, kom je meer te weten. Bekijk de docu hierboven. [naar artikel]


6. BIZAR. In dit restaurant kan je pizzakorsten bestellen (17/09/2020 - Metro)

Iedereen heeft zo zijn eigen manier om een pizza te verorberen. Sommigen beginnen in het midden en laten de korstjes liggen, anderen eten de korst op puur omdat ze nog honger hebben en nog anderen beginnen net met de korsten omdat ze dat het lekkerste gedeelte van de pizza vinden. Toegegeven, beetje raar, maar je […] Het bericht BIZAR. In dit restaurant kan je pizzakorsten bestellen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


7. Een derde van millennials en gen Z’ers durft zelf geen eten te bestellen op restaurant (13/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Je bent met vrienden op restaurant, werpt een blik op de kaart en wordt overvallen door nervositeit. Want je weet niet wat je wil of hoe je het gerecht in kwestie uitspreekt. Klinkt herkenbaar? Maar liefst een derde van de millennials en gen Z’ers lijden aan bestelschaamte. [naar artikel]


8. Ook last van ‘bestelschaamte’? Zo durf je wél weer te bestellen op restaurant (27/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Schrik om een fancy gerecht verkeerd uit te spreken, te veel keuze op de menukaart of een poepchique restaurant: het zijn enkele redenen waarom Gen Z’ers en millennials geen zin hebben om een ober aan te spreken. Ook Julie (22) en Charlotte (27) herkennen zich in het fenomeen ‘bestelschaamte’. Gelukkig bestaat er een oplossing om die angst te overwinnen. [naar artikel]


9. Gen Z durft niet te bestellen op restaurant. “Geen zin om met vreemde te babbelen” (27/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Schrik om een fancy gerecht verkeerd uit te spreken, te veel keuze op de menukaart of een poepchique restaurant: het zijn enkele redenen waarom Gen Z’ers en millennials geen zin hebben om een ober aan te spreken. Ook Julie (22) en Charlotte (27) herkennen zich in het fenomeen ‘bestelschaamte’. Gelukkig bestaat er een oplossing om die angst te overwinnen. [naar artikel]


10. Gert Verheyen over beroofd worden, zijn vriendin en burn-outs: “Wanneer je op restaurant met je vriendin aan je rechtsback denkt, is het tijd om in te grijpen” (10/05/2023 - Het Belang van Limburg)

In ‘Not so frequently asked questions’ vuurt Dave Peters 10 ongewone levensvragen af op een sporter. Vandaag: Gert Verheyen, ex-voetballer, ex-trainer en voetbalanalist. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!