Dat tv-kok en Balls & Glory-brein Wim Ballieu (36) op mannen valt, is al lang geen geheim meer. Maar toch heeft hij lang getwijfeld over zijn... [naar artikel]
Dat tv-kok en Balls & Glory-brein Wim Ballieu (36) op mannen valt, is al lang geen geheim meer. Maar toch heeft hij lang getwijfeld over zijn... [naar artikel]
Dat tv-kok en Balls & Glory-brein Wim Ballieu (36) op mannen valt, is al lang geen geheim meer. Maar toch heeft hij lang getwijfeld over zijn... [naar artikel]
Al is ze dit jaar echt verplicht ingevoerd, toch loopt het met de witte kassa in de horeca nog niet naar behoren. "Ik begin me stilletjes aan de "stomme aap" in plaats van een van de dappere ridders te voelen", Ballieu van Balls & Glory op zijn blog. [naar artikel]
Wie maandagmiddag in het station Antwerpen-Centraal passeert, krijgt daar mogelijk een heerlijke gehaktbal voorgeschoteld. Wim Ballieu, kok van Balls & Glory, staat de hele dag achter zijn fornuis in de hal op het gelijkvloers. Ballieu bakt zoveel mogelijk gehaktballetjes voor de voorbijgangers, of toch zoveel als mogelijk is met 700kWh aan groene energie. De gehaktballen worden vanaf 15.00 uur uitgedeeld. [naar artikel]
‘Balls & Glory’, het pop-uprestaurantconcept dat TV-kok Wim Balliau (35) zes jaar geleden in Gent lanceerde, blijft uitbreiden. Na vestigingen in Gent, Antwerpen, Brussel en Leuven en drie foodtrucks die de festivals aandoen, wil Balliau nu ook Hasselt veroveren. “Dat klopt en daarvoor zoeken we echt een pand op een A-locatie, in de binnenstad dus. We zoeken niet alleen een geschikt pand, maar ook een geschikte uitbater die dit op franchisebasis wil runnen.” Einddoel is binnen dit en twee jaar tot zes vestigingen te komen. [naar artikel]
Het vleesschandaal bij het Waalse slachthuis Veviba hakt er in bij Wim Ballieu. De chef-kok zegt zelfs wakker te hebben gelegen van dit zoveelste schandaal met vlees. Het doet hem in "De wereld vandaag" op Radio 1 besluiten: "Over 20 jaar eten we geen vlees meer". [naar artikel]
Wim Ballieu heeft als slagerzoon de liefde voor vlees van jongs af aan meegekregen. Vandaag baat hij het restaurant Balls & Glory uit, waarin hij... [naar artikel]
Televisiekok en oprichter van gehaktballenketen Balls & Glory, Wim Ballieu, is geschrokken van het Veviba-schandaal. “Ik heb de cultuur van vlees altijd verdedigd, maar ik denk niet dat we over 20 jaar nog vlees zullen eten.” [naar artikel]
In Antwerpen heeft het donderdagnacht gebrand in de opslagruimte van restaurant Balls & Glory in het Felixpakhuis aan de Godefriduskaai. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.