De chef-kok van een gerenommeerd restaurant in Knokke stapt naar de rechter omdat hij zijn smaak- en reukzin kwijt is na een elleboogstoot van een klant. “Mijn cliënt moet sinds die slag op zijn neus personeel inschakelen om te proeven van de gerechten en de wijn”, zegt zijn advocaat. Volgens specialisten kan een beschadigde reukzenuw inderdaad een duidelijke impact hebben op desmaakperceptie en -beleving. [naar artikel]
Vandaag start ex-sterrenchef Karen Keygnaert (46) met het leven na een sterrenzaak. In het gloednieuwe Cantine Copine moet het voelen alsof je bij een vriendin komt tafelen. “We zijn anderhalve maand van stiel veranderd.” [naar artikel]
Het WK voetbal nadert met rasse schreden. Op 14 juni trappen Rusland en Saoedi-Arabië de wereldbeker op gang en steeds meer landen zakken af... [naar artikel]
Het WK voetbal nadert met rasse schreden. Op 14 juni trappen Rusland en Saoedi-Arabië de wereldbeker op gang en steeds meer landen zakken af... [naar artikel]
Het WK voetbal nadert met rasse schreden. Op 14 juni trappen Rusland en Saoedi-Arabië de wereldbeker op gang en steeds meer landen zakken af... [naar artikel]
Het WK voetbal nadert met rasse schreden. Op 14 juni trappen Rusland en Saoedi-Arabië de wereldbeker op gang en steeds meer landen zakken af... [naar artikel]
Dé winnaar van de nieuwe Michelingids is Jan Tournier (38) van het Lommelse restaurant Cuchara, die als enige chef van één naar twee sterren promoveerde. Zijn geheim? ‘Als het rustig is, ga ik in mijn eentje aan een tafeltje zitten en eet ik het volledige menu’, zei hij op het podium. Maar wat als ook zijn personeel zijn voorbeeld zou volgen? Volgens Kamagurka is dat geen al te best idee. [naar artikel]
Op VIER kan je vanaf donderdagavond opnieuw zien hoe enkele Vlamingen en Nederlanders proberen te overleven op een onbewoond eiland en het daarbij... [naar artikel]
Op VIER kan je vanaf donderdagavond opnieuw zien hoe enkele Vlamingen en Nederlanders proberen te overleven op een onbewoond eiland en het daarbij... [naar artikel]
Toegegeven, snel komen de kilo's er bij chefkok Sofie Dumont uit Pepingen niet aan. Maar dan nog zou ze het lekkere eten en drinken niet laten staan. "Koekjes bakken en positief denken. Zo kom ik ook de tweede lockdown door", vertelt ze op Radio 2 Vlaams-Brabant en Brussel. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.