POLL. Verdiende AA Gent een penalty na tackle van Mechele?

06/10/2019 - 15:54
"Net op het halfuur kwam Club Brugge goed weg toen scheidsrechter Jonathan Lardot niet naar de stip wees. Met Brandon Mechele op de huid, graaide..."

1. POLL. Verdiende AA Gent een penalty na tackle van Mechele? (06/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Net op het halfuur kwam Club Brugge goed weg toen scheidsrechter Jonathan Lardot niet naar de stip wees. Met Brandon Mechele op de huid, graaide... [naar artikel]

2. Vormer na vliegende tackle Dalsgaard: "Ik houd wel van een goeie tackle op de bal" (02/05/2017 - Sporza)

Na Club-Zulte Waregem was er heel wat te doen over de vliegende tackle van Dalsgaard op Vormer, waarvoor ref Boucaut zelfs niet floot. Ruud Vormer liet het niet aan zijn hart komen. [naar artikel]

3. Ricca (Club Brugge) ontsnapt aan rood na zware tackle, gelijkaardige tackle kost Frans (Beerschot) wél rood (22/08/2021 - Het Belang van Limburg)

De VAR zit tegenwoordig in Tubize, maar zich verstoppen voor enige kritiek zit er nog niet in. Tijdens Club Brugge-Beerschot werden twee gelijkaardige tackles op een andere manier beoordeeld. [naar artikel]

4. Verdiende Club vlak voor tijd een penalty na hands? Onze huisref Tim Pots: “Geen penalty” (18/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Vier minuten voor tijd consternatie op Jan Breydel. Na een goede combinatie tussen Vormer en Diatta bracht de jonge Senegalees de bal voor doel.... [naar artikel]

5. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

6. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

7. Eden Hazard opnieuw aan de aftrap bij Real Madrid, maar verdiende deze smerige tackle geen rood? (12/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Eden Hazard stond na zijn geslaagde passage bij de Rode Duivels samen met Thibaut Courtois weer in de startelf bij Real Madrid voor de thuismatch tegen Celta Vigo. [naar artikel]

8. Davy Roef stopte een strafschop van KV Mechelen, maar verdiende Malinwa er nog eentje voor deze dubieuze tackle? (10/05/2022 - Het Belang van Limburg)

AA Gent boekte in de Europese play-offs een 1-2-overwinning bij KV Mechelen. De thuisploeg kreeg vlak na de pauze nochtans een penalty na een ingreep van de VAR. Davy Roef stopte de inzet van Kerim Mrabti. In de eerste helft had KVM ook een elfmeter kunnen krijgen na een tackle van Elisha Owusu op Hugo Cuypers. Ref Jan Boterberg en de VAR lieten echter begaan. [naar artikel]

9. Penalty na hands Mechele zorgt voor controverse: “Dit is een bizarre en onlogische regel” (14/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Een beresterk Racing Genk won vanmiddag met 3-1 van Club Brugge, maar werd kort na rust wel in het gareel geholpen door de spelleiding. Alexandre... [naar artikel]

10. Ook in VISTA! kwam het handspel van Mechele aan bod: “In lijn met het reglement is dit een terechte penalty” (15/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

In VISTA! werd ook het handspel van Brandon Mechele besproken. “De nieuwe reglementen zeggen dat als je hand niet naast je lichaam is, dat het... [naar artikel]