Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Restaurant in hotel van Moussa Dembélé heropent met gerechtjes om te delen

12/10/2019 - 14:57
"The Gilded, het restaurant in het hotel van Mousa Dembélé, opent volgende maand opnieuw de deuren. In juni vertrok chek-kok Nick De Backer er, en het restaurant sloot enkele maanden de deuren. Maar nu heeft de familie Dembélé een nieuw team klaar om het restaurant in hotel De Gulde Schoen te runnen. En je hoeft maar 1 ding te doen in dat restaurant: je eten delen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Restaurant in hotel van Moussa Dembélé heropent met gerechtjes om te delen (12/10/2019 - Gazet van Antwerpen)

The Gilded, het restaurant in het hotel van Mousa Dembélé, opent volgende maand opnieuw de deuren. In juni vertrok chek-kok Nick De Backer er, en het restaurant sloot enkele maanden de deuren. Maar nu heeft de familie Dembélé een nieuw team klaar om het restaurant in hotel De Gulde Schoen te runnen. En je hoeft maar 1 ding te doen in dat restaurant: je eten delen. [naar artikel]


2. The Jane heropent met ... verbrande gerechtjes (09/04/2019 - Gazet van Antwerpen)

Sterrenrestaurant The Jane van Sergio Herman en Nick Bril op het Paradeplein in Antwerpen is weer open. The Jane moest een maand lang de deuren sluiten door een brand. Het vuur ontstond nadat een steekvlam in de dampkap terechtkwam. Om opnieuw klanten te kunnen ontvangen, moest het restaurant de nodige werken ondergaan. De brandgeur is nu volledig weg en het interieur is opgefrist. Dinsdagmiddag konden de eerste klanten er al genieten van hun lunch. [naar artikel]


3. Ook Marcelo Ballardin keurt lekkere gerechtjes in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’: "Sergio zorgt ervoor dat ik niet te grof ben" (11/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Nog een kleine maand pruttelen en VTM serveert 'Mijn keuken mijn restaurant'. Een nieuw programma gebaseerd op de succesrecepten van 'De beste... [naar artikel]


4. Kelder van hotel van Moussa Dembélé geeft "schat" uit 18e eeuw prijs (14/12/2017 - VRT NWS)

In de kelder van het hotel van Moussa Dembélé in Antwerpen hebben archeologen bij toeval een schat aan porselein, glas en keramiek uit de 18e eeuw ontdekt. Dat gebeurde enkele jaren geleden al, maar nu is alles verwerkt en geïnventariseerd. [naar artikel]


5. Hotel Moussa Dembélé geeft "schat" uit 18e eeuw prijs (14/12/2017 - Sporza)

In de kelder van het hotel van Rode Duivel Moussa Dembélé in Antwerpen hebben archeologen bij toeval een schat aan porselein, glas en keramiek uit de 18e eeuw ontdekt. [naar artikel]


6. Tim Meuleneire haalt zijn ster terug met Hotel Franq: “Een goed hotel moet een goed restaurant hebben” (20/11/2018 - Gazet van Antwerpen)

Tim Meuleneire had al eens een ster in restaurant De Koopvaardij in Stabroek. Na amper een jaar heeft hij er weer een te pakken in Hotel Franq op Kipdorp. [naar artikel]


7. Restaurant Lilium | Revival van het betere hotel-restaurant (18/03/2024 - De Tijd)

07:00 In België beleven we een revival van het betere hotel-restaurant. De nieuwste aanwinst: restaurant Lilium in hotel De Witte Lelie in Antwerpen. [naar artikel]


8. Oost-Vlaanderen blijft culinair aan de top! Restaurant Hof Van Cleve van chef Peter Goossens is nu al 20 jaar het beste restaurant van Vlaanderen. Jonge chef van het jaar is Davy Devlieghere van restaurant Julien uit Lievegem. (08/11/2022 - VRT NWS)

1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]


9. Vieze gerechtjes in griezelkeuken van De B@S!S (01/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Op donderdag 27 oktober organiseerde Gemeentelijke Basisschool De B@S!S in Alken 'Halloween for kids'. [naar artikel]


10. Vanmiddag in ons Kaffee: 125 gratis gerechtjes van de Foodtruck (15/11/2016 - Gazet van Antwerpen)

Een nieuwe week, een nieuwe Foodtruck in het Kaffee van Antwerpen. En vandaag is dat Foodies on Tour: zij bereiden heerlijke quiches, soepen en ‘daily specials’. Het Kaffee gaat open vanaf 16u, de eerste 125 gasten krijgen een gratis gerechtje. Vandaag op het menu: overheerlijke champignonsoep en een pasta met kalkoenragout. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!