VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt tarte tatin met witloof. [naar artikel]
Lang leve quiche, want je kunt ze op zó veel verschillende manieren bereiden, met zó veel verschillende ingrediënten... En je hebt ook een beetje het gevoel dat je taart eet. Win-win! Onze nieuwe favoriet is deze rijkelijke tarte tatin. Witloof, honing en geitenkaas zijn het bitterzoete droomtrio van dienst dat deze taart tot een herfstige verwennerij transformeert. La quiche, c'est chic! [naar artikel]
Vanavond komt de Sint langs en we kunnen ons weer aan allerlei lekker snoep verwachten. Chocolade, pepernoten, marsepein en uiteraard veel speelgoed! Maak deze dag extra feestelijk én een beetje gezonder met een tarte tatin van mandarijntjes. [naar artikel]
Deze beroemde appeltaart is uniek omdat je ze eigenlijk ondersteboven bakt. Heerlijk met een bolletje vanille-ijs! [naar artikel]
Vorige week werd het derde seizoen van Bake Off Vlaanderen afgetrapt. Daarin strijden 10 kandidaten om de titel van Beste Bakker 2019. Begon jij... [naar artikel]
Van de filmset naar de keuken, het lijkt een verrassende stap voor acteur Filip Peeters. Maar eigenlijk ook niet, want in tijden van corona, zonder duidelijke vooruitzichten voor de film- en theaterwereld, grijpt de bekende Boechoutenaar graag terug naar zijn koksdiploma. [naar artikel]
Het witte goud wordt witloof wel eens genoemd. Om de delicate smaak en crunch goed te bewaren, hou je best rekening met deze tips. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.