06/11/2019 - 22:56
"Club Brugge liet in de tweede helft een unieke kans liggen om op gelijke hoogte te klimmen tegen PSG. Blauw-zwart kreeg een strafschop na een fout..."

1. Diagne verpest het voor Club: invaller wil penalty verrassend zelf trappen, maar mist knullig (06/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge liet in de tweede helft een unieke kans liggen om op gelijke hoogte te klimmen tegen PSG. Blauw-zwart kreeg een strafschop na een fout... [naar artikel]

2. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

3. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

4. Penalty De Rossi wist blunder Buffon uit en verpest Spaans feestje (1-1) (06/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Op de tweede speeldag van de WK-kwalificatiecampagne 2018 hebben Italië en Spanje de punten gedeeld na een bitsige topper, 1-1. De Spanjaarden [naar artikel]

5. Penalty De Rossi wist blunder van Buffon uit en verpest Spaans feestje (1-1) (06/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

6. Penalty De Rossi wist blunder van Buffon uit en verpest Spaans feestje (06/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

7. Golden boy Charles De Ketelaere en invaller Hans Vanaken trappen Club Brugge naar zucht van titel (16/05/2021 - Het Belang van Limburg)

De titel is na de 2-1-zege tegen Antwerp echt in zicht voor Club Brugge. Na een moeilijke eerste helft, werd de wedstrijd beslist in vijf dolle minuten na rust. Charles De Ketelaere scoorde op het uur de 1-0, maar Mbokani hing de bordjes meteen daarna weer gelijk. Butez veroorzaakte echter een strafschop, waardoor invaller Hans Vanaken de winning goal vanop de stip maakte. Club Brugge geeft zo genoeg aan een gelijkspel donderdag op Anderlecht om de tweede landstitel op een rij binnen te halen. [naar artikel]

8. VIDEO. City wint Manchester derby overtuigend van United: Haaland opnieuw uitblinker en invaller Doku krijgt rake trappen (29/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Manchester City heeft zondagavond op de tiende speeldag de Manchester derby gewonnen en dat met dank aan Erling Haaland. De Noorse superster mepte stadsrivaal Manchester United op Old Trafford met een penalty en een kopbaldoelpunt tegen het canvas (3-0). [naar artikel]

9. Oeps, ref vergeet verlengingen in beker en laat meteen penalty's trappen (23/08/2016 - Sporza)

Scheidsrechter Jurgen Brinckman heeft niet de beste avond uit zijn carrière beleefd. De ref vergat in een bekerduel dat er verlengingen moesten worden gespeeld en ging meteen over naar de penalty's. [naar artikel]

10. Oefenduel tegenstander RC Genk stinkt naar matchfixing: spelers trappen penalty expres naast (30/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Astra Giurgiu, de Roemeense tegenstander van RC Genk in de zestiende finales van de Europa League, heeft vorige week een oefenduel afgewerkt dat [naar artikel]