Lokeren en Zulte Waregem houden elkaar in evenwicht

09/12/2016 - 22:31
"In de Jupiler Pro League ontving Lokeren competitieleider Zulte Waregem. Het werd 1-1. Zulte Waregem begon goed aan de wedstrijd, maar de tweede helft was heel wat minder. "

1. Lokeren en Zulte Waregem houden elkaar in evenwicht (09/12/2016 - Het Belang van Limburg)

In de Jupiler Pro League ontving Lokeren competitieleider Zulte Waregem. Het werd 1-1. Zulte Waregem begon goed aan de wedstrijd, maar de tweede helft was heel wat minder. [naar artikel]

2. LIVE. Rode lantaarn Lokeren en Zulte Waregem houden elkaar voorlopig in evenwicht (26/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u, Daknam • 23ste speeldag Jupiler Pro League • Ref: Wesley Alen • Debuut De Boeck bij Lokeren, dat zes punten minder telt dan Essevee [naar artikel]

3. LIVE: Sint-Truiden en Lokeren houden elkaar in evenwicht bij rust (30/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

In het duel tussen Sint-Truiden en Lokeren vielen er na 45 minuten nog geen doelpunten. De wedstrijd begon veelbelovend, maar evolueerde nadien [naar artikel]

4. Waasland-Beveren en Lokeren houden elkaar in evenwicht (24/09/2016 - Het Belang van Limburg)

Waasland-Beveren en Lokeren hebben elkaar in evenwicht gehouden in de derby van het Waasland. De match eindigde op 1-1 nadat beide ploegen een penalty omzetten. [naar artikel]

5. Lokeren en STVV houden elkaar in evenwicht na snertmatch (14/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

De ene week is de andere niet. Waar Lokeren op de vorige speeldag Zulte Waregem nog knap opzij zette, kreeg het vanavond tegen STVV lang geen voet... [naar artikel]

6. VIDEO: Charleroi en Lokeren houden elkaar in evenwicht (11/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Voor de vierde opeenvolgende wedstrijd morsen de Carolo's met de punten. Lokeren moest vanavond het kind van de rekening worden maar de bezoekers... [naar artikel]

7. Twee achteloze penalty's en een schitterende streep: Beerschot-Wilrijk en Lokeren houden elkaar in evenwicht (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Geen winnaar op het Kiel tussen Beerschot-Wilrijk en Lokeren. Lange tijd leken de Waaslanders op weg naar een zes op zes, maar Joren Dom sleepte... [naar artikel]

8. LIVE. Rusten op Daknam. Lokeren en Charleroi houden elkaar in evenwicht na goals van Hupperts en Gholizadeh (25/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 20u • Daknam • Scheidsrechter: Erik Lambrechts • Lokeren staat laatst met 10 punten [naar artikel]

9. Zulte Waregem en KV Mechelen houden elkaar in evenwicht (26/12/2016 - Het Belang van Limburg)

De wedstrijd tussen Zulte Waregem en KV Mechelen is geëindigd op de brilscore. De thuisploeg raakte niet voorbij de Mechelse verdediging. Zulte Waregem komt voorlopig op gelijke hoogte met leider Club Brugge, dat maandagavond nog een wedstrijd speelt. Bekijk de samenvatting hier om 23u . [naar artikel]

10. LIVE: Zulte Waregem en Eupen houden elkaar voorlopig in evenwicht (0-0) (17/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap om 20u Scheidsrechter: Bert Put Regenboogstadion Eupen staat laatste met 21 punten, Zulte Waregem heeft er slechts 7 meer [naar artikel]