Gazet van Antwerpen

24/11/2019 - 05:03
"Beerschot heeft net geen vervolg kunnen breien aan de mooie 0-3-zege in Leuven. Eerst kostte het de Mannekes in eigen huis bloed, zweet en tranen om een zwak en inspiratieloos Lokeren te omzeilen. En een karrenvracht engelengeduld. Want pas tien minuten voor affluiten was een rebound van Bourdin goed voor de 1-0. De nipte zege leek in de maak, maar dat was buiten Beridze gerekend, die het geschenkje vanop vrijschop enig mooi en vooral ijzig kalm verzilverde: 1-1. Vreven sprong letterlijk een gat in de lucht, terwijl ze bij Beerschot een hap uit de grasmat harkten uit frustratie. Een punt in eigen huis tegen dit Lokeren en zo slechts vier op zes, daar kan op het Kiel niemand blij mee zijn."

1. Met kansen morsend Beerschot geeft in blessuretijd nog domweg zege uit handen tegen Lokeren (24/11/2019 - Gazet van Antwerpen)

Beerschot heeft net geen vervolg kunnen breien aan de mooie 0-3-zege in Leuven. Eerst kostte het de Mannekes in eigen huis bloed, zweet en tranen om een zwak en inspiratieloos Lokeren te omzeilen. En een karrenvracht engelengeduld. Want pas tien minuten voor affluiten was een rebound van Bourdin goed voor de 1-0. De nipte zege leek in de maak, maar dat was buiten Beridze gerekend, die het geschenkje vanop vrijschop enig mooi en vooral ijzig kalm verzilverde: 1-1. Vreven sprong letterlijk een gat in de lucht, terwijl ze bij Beerschot een hap uit de grasmat harkten uit frustratie. Een punt in eigen huis tegen dit Lokeren en zo slechts vier op zes, daar kan op het Kiel niemand blij mee zijn. [naar artikel]

2. Genk sust kritische fans met gouden driepunter tegen met kansen morsend KVO (2-1) (31/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Van een leien dakje liep het zeker niet, maar RC Genk heeft in dé topper van de eerste speeldag tegen KV Oostende drie gouden punten op zak [naar artikel]

3. Finnbogason bezorgt met kansen morsend Bayern in extra tijd ijskoude douche (19/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Achtste speeldag Bundesliga • WWK ARENA • Aftrap: 15u30 • Bayern verloor op vorige speeldag van Hoffenheim [naar artikel]

4. Paul Onuachu trekt met kansen morsend Genk over de streep tegen Kortrijk (08/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Wat maakte Racing Genk het zichzelf nog lastig tegen KV Kortrijk. Met een 1-0-ruststand beloonden de Limburgers zichzelf bijzonder karig voor hun totale dominantie in de eerste helft. Door een heerlijke vrije trap van Faïz Selemani leek onnodig puntenverlies in de maak. Paul Onuachu kon met een rake strafschop – zijn tweede goal van de namiddag – averij voorkomen. [naar artikel]

5. Genk sust kritische fans met gouden driepunter tegen morsend KVO (2-1) (31/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

6. Vreven zaterdag tegen ex-club Beerschot: “Hoezo, Vreven tegen Beerschot? Het is Lókeren dat tegen Beerschot speelt” (21/11/2019 - Gazet van Antwerpen)

Daar is Stijn Vreven weer. Een goede maand na zijn ontslag bij Beerschot werd de 46-jarige coach gisteren officieel voorgesteld bij concurrent Lokeren. De Limburger debuteert zaterdag uitgerekend op het veld van zijn voormalige club. “Ik heb mijn ontslag bij Beerschot inmiddels wel een plaats kunnen geven.” [naar artikel]

7. De verlosser komt pas in blessuretijd: Brazilië beukt pas in blessuretijd Costa Ricaanse deur open (22/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Brazilië heeft zich niet laten verrassen door Costa Rica, maar veel scheelde het niet. Pas in de 91ste minuut tikte Coutinho de verlossende 1-0 binnen, aan het einde van de blessuretijd kwam daar nog de 2-0 van Neymar bij. De Seleçao begint met vier op zes aan het WK, maar schitterde nog niet. [naar artikel]

8. Lokeren-aanvoerder Overmeire trekt van leer tijdens onderbreking Lokeren-Beerschot: “Dit is ongehoord” (29/02/2020 - Gazet van Antwerpen)

In 1B is het doek gevallen over de tweede periode. Lokeren - Beerschot werd in de tweede helft stilgelegd omdat de supporters van de thuisploeg het te bont maakten. Aanvoerder Kilian Overmeire (34) probeerde de gemoederen te bedaren, maar kon niet verhinderen dat scheidsrechter Wim Smet de wedstrijd kortstondig moest stilleggen. Toch heeft hij begrip voor de reactie van zijn supporters: “Een beetje meer respect is op zijn plaats.” [naar artikel]

9. Owusu alweer de held van Antwerp, Lokeren gaat in blessuretijd onderuit (05/05/2018 - Het Belang van Limburg)

Antwerp is met 1-2 gaan winnen op het veld van Lokeren, dat zijn eerste nederlaag lijdt in Play-off 2. William Owusu zorgde in de blessuretijd voor het winnende doelpunt. Door de zege wordt Antwerp tweede in Play-off 2B op drie punten van leider Lokeren. [naar artikel]

10. STVV vergeet kansen af te maken en geeft zege in blessuretijd uit handen tegen Eupen (03/11/2023 - Het Belang van Limburg)

STVV gaf vrijdagavond diep in blessuretijd de zege uit handen. Een owngoal van Paeshuyse leek lange tijd voldoende te zullen worden voor de Kanaries. Tot Pantovic diep in blessuretijd de bal voorbij het pak én Suzuki krulde. Weg Truiense overwinning. [naar artikel]