04/12/2019 - 23:54
"Club Brugge plaatste zich met veel moeite voor de kwartfinales in de Croky Cup. Blauw-zwart won na een strafschoppenreeks in Oostende, Simon..."

1. Clement: “Was tijdens rust heel kwaad”, penaltyheld Mignolet: “We willen de Croky Cup absoluut winnen” (04/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge plaatste zich met veel moeite voor de kwartfinales in de Croky Cup. Blauw-zwart won na een strafschoppenreeks in Oostende, Simon... [naar artikel]

2. Mignolet opnieuw penaltyheld, maar deze keepers konden er ook wat van (01/02/2017 - Sporza)

Simon Mignolet stopte tegen Chelsea de 9e penalty uit zijn Premier League-carrière. Hiermee bevestigt hij zijn reputatie als specialist, al kan het nóg straffer. [naar artikel]

3. Penaltyheld Mignolet: "Had me nochtans voorbereid op Hazard" (03/02/2017 - Sporza)

Simon Mignolet eiste in het gelijkspel tegen Chelsea een hoofdrol op. De Rode Duivel zag er niet goed uit bij de 0-1, maar herpakte zich door een penalty te stoppen. [naar artikel]

4. Clement en Mignolet hebben geen schrik na oplawaai tijdens heenwedstrijd: “We zijn hier niet op schoolreis, wél voor de punten” (02/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Twee weken geleden verloren Club Brugge en Philippe Clement 1-5 tegen een oppermachtig Manchester City, woensdagavond volgt round two. In se heeft blauw-zwart niets te verliezen tegen de kampioen van Engeland, maar op speeldag 4 van de Champions League gaat het wel om de knikkers. Dromen van een stunt, deel twee? “We gaan iets proberen doen dat niet normaal is”, aldus Clement. [naar artikel]

5. Anthony Moris ontpopt zich tot penaltyheld na fel betwiste strafschop (06/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

De bal in eigen gelederen houden  en de wedstrijd uitspelen. Dat trachtte KV Mechelen te doen bij een 0-1-stand in de slotfase van hun tweede [naar artikel]

6. Bossut ontpopt zich tot penaltyheld op de Heizel en schenkt Essevee de Beker (18/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem mag voor de tweede keer de Beker van België in de prijzenkast stallen. Met dank aan Sammy Bossut. Na een knotsgekke finale was er [naar artikel]

7. VIDEO: penaltyheld Svilar (+ zijn own goal) en "great goalkeeping from Proto" (01/11/2017 - Sporza)

Als u de hoogtepunten van de Champions League-wedstrijden van gisterenavond op een rijtje wil zien, dan bent u in dit artikel aan het juiste adres. [naar artikel]

8. Penaltyheld Subasic schenkt Kroatië kwartfinale na spectaculaire strafschoppenreeks, Denemarken is uitgeschakeld (01/07/2018 - Het Belang van Limburg)

Kroatië heeft zich gekwalificeerd voor de kwartfinales van het WK voetbal na een bijzonder spannende partij tegen Denemarken. De Kroaten misten diep in de verlengingen een ultieme kans op winst toen Modric vanaf de stip miste. In de strafschoppenreeks lukte het wel: doelman Subasic pakte drie strafschoppen en was de grote held. Na 120 minuten was de stand 1-1, in de penaltyreeks werd het 3-2 voor de Kroaten. [naar artikel]