LIVE. Tweede helft afgetrapt: komt Gent opnieuw gretig uit kleedkamer?

22/12/2019 - 15:35
"• Jupiler Pro League • Speeldag 20 • Ghelamco Arena • Aftrap: 14u30"

1. LIVE. Tweede helft afgetrapt, komt Anderlecht gretig uit de kleedkamer? (29/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 28ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Freethiel • Anderlecht met klein kansje op play-off 1, Waasland-Beveren moet degradatie zien te... [naar artikel]

2. LIVE. Tweede helft afgetrapt, 0 op 18 wenkt voor AA Gent (10/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Rhein-Neckar-Arena (21u) [naar artikel]

3. LIVE. Tweede helft afgetrapt: kan AA Gent na rust het tij keren? (22/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Europa League • Speeldag 1 • Stadion U Nisy • Groep L [naar artikel]

4. LIVE. Antwerp start gretig aan tweede helft, Gent moet op zoek naar gelijkmaker (28/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Ghelamco Arena (13u30) [naar artikel]

5. LIVE: Tweede helft afgetrapt in Standard-Gent (0-0) (16/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Laforge Stadion: Sclessin Gent won vijf laatste competitiewedstrijden Herpakt Standard zich na één op zes? [naar artikel]

6. LIVE. Tweede helft afgetrapt! Bouwt AA Gent voorsprong uit op Le Canonnier? (19/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Zesde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • Stade Le Cannonier • AA Gent wil weg van onderste regionen [naar artikel]

7. LIVE. Tweede helft afgetrapt, Moeskroen leidt tegen AA Gent (11/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Le Canonnier (20u) • Ref: Jan Boterberg • Beide ploegen hebben vier op zes • Hoe herstelt Gent zich van zware uitmatch in Cyprus? [naar artikel]

8. LIVE. Tweede helft afgetrapt, neemt Engeland opnieuw het meeste initiatief? (07/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Halve finale EK • Wembley • Aftrap: 21 uur • Ref: Danny Makkelie (Ned) [naar artikel]

9. LIVE. Tweede helft afgetrapt! Domineert AA Gent ook na rust tegen Famagusta? (30/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag Conference League • Ghelamco Arena • AA Gent won vorige speeldag tegen Flora Tallinn • Hein Vanhaezebrouck: “Sterke en te duchten tegenstander” [naar artikel]

10. LIVE. Tweede helft afgetrapt! Herpakt AA Gent zich na rust? (22/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Bosuil • Bölöni moet AA Gent uit het slop halen [naar artikel]

11. LIVE GENT-UNION. Vanhaezebrouck start met Hong aan tweede helft, kan Gent nog iets halen tegen sterk Union? (08/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent en Union zijn eraan begonnen in een goed volgestroomde Ghelamco Arena. De bal was nog maar net aan het rollen of Lazare maakte de 0-1 al. Bij de Buffalo’s staat Alessio Castro-Montes opnieuw centraal achterin. Bij Union komt Burgess terug uit schorsing. Volg de match hier live. [naar artikel]

12. LIVE. Tweede helft afgetrapt: komt Italië na rust wél tot scoren tegen Turkije? (11/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Openingsmatch EK • Italië is 27 matchen ongeslagen • Aftrap: 21 uur • Stadio Olimpico [naar artikel]

13. LIVE: Anderlecht komt gretig uit de kleedkamer (0-0) (01/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Constant Vanden Stockstadion Scheidsrechter: Lawrence Visser Laatste wedstrijd voor Frutos als T1 Sa Pinto toch op de bank [naar artikel]

14. LIVE AA GENT-OHL. OHL met twee wissels aan aftrap tweede helft, kan Gent dit nog uitdiepen? (21/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent neemt het in eigen huis op tegen OHL. Na de zure nederlaag in Brugge inclusief VAR-hetze, proberen de Buffalo’s opnieuw punten te pakken. De Leuvenaars moeten dat ook doen na een troosteloze 1 op 21. Wie trekt aan het langste eind? Volg het live in onderstaande liveblog. [naar artikel]

15. LIVE PSV-AJAX. Erop en erover! Lozano verdubbelt de voorsprong in een dolgekke tweede helft (29/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Tijd voor De Topper in Nederland. PSV heeft een perfect rapport en Ajax ploetert onderaan in het klassement. PSV komt sterk uit de kleedkamer na een eerste helft waarin het onder lag en komen zowaar op voorsprong. Blijft dat ook zo? Volg het hier! [naar artikel]

16. LIVE. Tweede helft afgetrapt: heerst Man City ook na rust? (21/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

* 18de speeldag Premier League [naar artikel]

17. LIVE. Tweede helft afgetrapt! Wie breekt de ban in een voorlopig matige wedstrijd? (06/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 18u30 [naar artikel]

18. LIVE. Ref Boterberg fluit de tweede helft op gang in Gent, Bronn komt Souquet vervangen (16/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 20u • Stadion: Ghelamco Arena • Gent kan derde plaats veroveren • STVV op zoek naar tweede zege [naar artikel]

19. LIVE. Tweede helft afgetrapt, krijgen we nu wel goals te zien? (01/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 11 • Aftrap: 18u15 • Sclessin [naar artikel]

20. LIVE. Tweede helft afgetrapt! Kan Italië voorsprong nog uitdiepen? (20/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Groep A • Aftrap: 18u • Ref: Ovidiu Hategan (Roe) • Stadio Olimpico [naar artikel]

21. LIVE. Tweede helft afgetrapt, vindt Spanje na rust weg naar de netten? (14/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21u • Groep E • Ref: Slavko Vin?i? • Sevilla [naar artikel]

22. KIJK LIVE. Tweede helft afgetrapt: herpakt Beerschot zich tegen KV Mechelen? (11/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Achtste finales Croky Cup • Aftrap: 18u • Olympisch Stadion • Kijk op HLN.be LIVE naar de wedstrijd! [naar artikel]

23. LIVE: Spektakel in de Ghelamco Arena! AA Gent maakt opnieuw gelijk in knotsgekke tweede helft (2-2) (29/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Gent begon dan wel uitstekend aan play-off 1, momenteel sputtert de motor van de Buffalo's. Dat kan niet gezegd worden van Standard dat teert op de... [naar artikel]

24. LIVE: Gent klimt vroeg in de tweede helft al op gelijke hoogte dankzij strafschop (09/11/2023 - Sporza)

AA Gent kan een belangrijke stap zetten naar groepswinst in de Conference League met een zege tegen Breidhablik, de IJslanders die ze thuis al inblikten met 5-0. Volgt er opnieuw een ruime overwinning voor Gent? Volg het hier of op Radio 1. [naar artikel]

25. LIVE. Moeskroen komt het best uit de kleedkamer en komt dicht bij tweede doelpunt (20/12/2020 - Het Laatste Nieuws)