LIVE. Antwerp start gretig aan tweede helft, Gent moet op zoek naar gelijkmaker

28/08/2022 - 14:46
"• Ghelamco Arena (13u30)"

1. LIVE. Club op zoek naar gelijkmaker, Antwerp virtueel Europa in (19/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

* Slotspeeldag play-off 1 * Jan Breydelstadion * Aftrap om 18 uur * Antwerp op zoek naar zege en derde plaats bij Club [naar artikel]

2. LIVE. AA Gent moet zonder aanvoerder Odjidja op zoek naar gelijkmaker tegen Anderlecht (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Twaalfde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u15 • Ghelamco Arena • Wint Anderlecht ook op het veld van AA Gent? [naar artikel]

3. LIVE. AA Gent gaat in tweede helft op zoek naar mirakel (29/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21u [naar artikel]

4. LIVE POGON-GENT. AA Gent gaat in tweede helft wél op zoek naar goals, Pogon houdt voorlopig de nul (17/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent heeft de schaapjes eigenlijk al op het droge tegen Pogon. De Poolse club is er met een 5-0 uit de heenmatch nagenoeg aan voor de moeite in de Conference League. Wat brengt de terugmatch? Volg het live op deze pagina. [naar artikel]

5. LIVE: Antwerp begint dramatisch aan tweede helft en slikt meteen gelijkmaker tegen Porto (25/10/2023 - Sporza)

Op de derde speeldag van de Champions League speelt Antwerp thuis tegen de Portugese vicekampioen FC Porto. Pakt het na nederlagen tegen Sjachtar en Barcelona een eerste keer punten? Volg de match hier vanavond live. Aftrap 21 u. [naar artikel]

6. LIVE ANTWERP-OHL. Tweede helft van start, houdt Antwerp voorsprong vast? (02/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp kreeg deze week een nieuwe opdoffer te verwerken in de Champions League. Zaterdagavond krijgt de landskampioen OH Leuven over de vloer op de Bosuil. Kan Antwerp zich herpakken? Volg alles op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

7. LIVE. Ref Boterberg fluit de tweede helft op gang in Gent, Bronn komt Souquet vervangen (16/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 20u • Stadion: Ghelamco Arena • Gent kan derde plaats veroveren • STVV op zoek naar tweede zege [naar artikel]

8. LIVE: Standard vruchteloos op zoek naar de gelijkmaker tegen tienkoppig Antwerp, schot Kanga strandt op de paal (31/01/2024 - Sporza)

Antwerp heeft dringend punten nodig als het zich iets steviger in de top 6 wil nestelen. Mark van Bommel moet het wel doen zonder zijn stormram Vincent Janssen. Volg de wedstrijd op het veld van Standard vanaf 21 uur. [naar artikel]

9. LIVE. Antwerp op zoek naar eerherstel bij Union (04/09/2016 - Gazet van Antwerpen)

Tegen Lommel liep Antwerp op de vorige speeldag tegen een serieuze tegenslag aan. Een nieuwe uitschuiver kan Antwerp zich op de vierde speeldag niet veroorloven. Evident zal het alleszins niet zijn, want de Great Old moet op bezoek bij Union, de tweede in het klassement. De wedstrijd gaat deze namiddag van start om 16u00. Volg de ontwikkelingen hier op de voet. [naar artikel]

10. LIVE. Matig Antwerp toch op voorsprong, wat kan OHL nog in tweede helft? (02/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Met nog twee speeldagen voor de boeg staat Antwerp nog altijd op een PO1-plek. De ‘Great Old’ telt wel maar één puntje voorsprong op AA Gent en Anderlecht. Een misstap op het veld van OH Leuven kan Antwerp dan ook duur te staan komen. Volg de wedstrijd hier live! [naar artikel]

11. LIVE OHL-ANTWERP. Antwerp gaat op zoek naar dubbele voorsprong, Visser teruggefloten door VAR (18/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

OHL en Antwerp openen de vierde speeldag in de Jupiler Pro League. De landskampioen kan mits een zege op gelijke hoogte komen met Union en AA Gent aan de kop van het klassement. Volg de match live op deze pagina. [naar artikel]

12. LIVE GENT-MOLDE. Op slag van rust mist Nurio onbegrijpelijk, Buffalo’s moeten in tweede helft op zoek naar cruciale goal (03/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 18u45 • Zesde speeldag groepsfase Conference League • Ghelamco Arena • Gent moet winnen van Molde, Vanhaezebrouck kiest voor Depoitre en Salah [naar artikel]

13. LIVE. Antwerp kon code van Eupen nog niet kraken, zorgt tweede helft voor verlossing? (03/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Antwerp moet aan thuisreputatie werken [naar artikel]

14. LIVE. Tweede helft afgetrapt: komt Gent opnieuw gretig uit kleedkamer? (22/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 20 • Ghelamco Arena • Aftrap: 14u30 [naar artikel]

15. LIVE: Gent begint na doldwaas halfuur in genietbare topper tegen Antwerp met 2-1-voorsprong aan de tweede helft (25/02/2024 - Sporza)

AA Gent zit de laatste weken in de hoek waar de klappen vallen. De Buffalo's pakten vorige week tegen Eupen wel hun eerste competitiezege van 2024, maar gingen er daarna roemloos uit in Europa tegen het bescheiden Maccabi Haifa. Tegen landskampioen Antwerp is er geen ruimte meer voor uitschuivers. Volg de partij live om 16 uur. [naar artikel]

16. LIVE. Antwerp vol op zoek naar de gelijkmaker: Seck kopt op de lat, Miyoshi trapt naast (27/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 19 • Bosuil • Aftrap: 13u30 [naar artikel]

17. LIVEBLOG GENT-ANTWERP. AA Gent begint tweede helft met Gandelman in plaats van Sonko, kan Antwerp nog iets halen? (25/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent krijgt zondag landskampioen Antwerp over de vloer. Met slechts twee punten verschil tussen beide ploegen is het een belangrijk duel in de strijd om een ticket voor de Champions’ Play-offs. Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

18. KIJK LIVE. Club Brugge pakt derde landstitel na ommekeer in tweede helft tegen Antwerp (15/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge mag de champagnekurken laten knallen. De achttiende landstitel in Clubs geschiedenis is officieel binnen, na 1-3 winst op de Bosuil. Een gretig Antwerp deed het blauw-zwart niet cadeau, maar finaal bleek de ploeg van trainer Alfred Schreuder dodelijk efficiënt. [naar artikel]

19. LIVE. Oostende op zoek naar gelijkmaker, Antwerp houdt stand (29/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Negende speeldag Jupiler Pro League • Versluys Arena • Aftrap: 20u • Negen op negen voor Antwerp? [naar artikel]

20. LIVE. AA Gent voert druk op tegen Antwerp, kunnen Buffalo’s gelijkmaker forceren? (22/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Bosuil • Bölöni moet AA Gent uit het slop halen [naar artikel]

21. De nipt afgekeurde Antwerpse gelijkmaker en ultieme penaltysave Roef: de hoogtepunten van de tweede speeldag (07/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

De tweede speeldag in de Jupiler Pro League zit erop. Anderlecht haalde het met het kleinste verschil van Antwerp, dat in het slot de gelijkmaker afgekeurd zag. Voorts wonnen Club Brugge, Union en AA Gent hun wedstrijd. Racing Genk ging verrassend ten onder tegen Eupen. Bekijk hieronder de samenvattingen. [naar artikel]

22. Gent verliest derde plek aan Standard na knettergekke tweede helft (29/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Standard heeft het rechtstreekse duel om de derde plek tegen AA Gent gewonnen. De Rouches gingen in de Ghelamco Arena met 1-3 winnen na een opwindende tweede helft, waarin ook de videoref weer een hoofdrol speelde. De VAR keurde de gelijkmaker van Janga af, nadien miste Yaremchuk een door de videoref toegekende strafschop. [naar artikel]

23. LIVE WESTERLO-GENT. Daar is de gelijkmaker: Watanabe knikt binnen op hoekschop (13/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Hein Vanhaezebrouck gaat met AA Gent in Westerlo op zoek naar een nieuwe driepunter. Pakken de Buffalo’s die ook? Volg het duel op deze pagina op de voet! [naar artikel]

24. LIVE. Antwerp gaat op zoek naar de gelijkmaker, maar Bodart houdt Lamkel Zé van treffer met prima redding (22/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 27ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Sclessin • Twee maanden na het geruzie in de bekerclash keert Antwerp terug naar Sclessin [naar artikel]

25. LIVE. Antwerp heeft de zege binnen handbereik, al probeert Linz wel nog met z’n tienen op zoek te gaan naar de gelijkmaker (26/11/2020 - Het Laatste Nieuws)