Nooit eerder was het aanbod van voedingsmiddelen zo groot. Producenten verzinnen steeds wat nieuws. Een professional beoordeelt producten en geeft... [naar artikel]
Afgelopen week stond Delhaize Holsbeek op zijn kop, toen uitbater Inga Lambregts (55) er besloot jackfruit in de toonbank te leggen: een flinke knaap van 13 kilogram met een prijskaartje van liefst 199 euro. Een koper verwachtte Lambrechts voor haar “specialleke” niet meteen te vinden, maar dat was dan buiten Reginald ‘Jerry’ Jooren (62) gerekend. “Er waren nog geïnteresseerden? Dan heb ik echt geluk gehad.” [naar artikel]
Zo goed als elke supermarktfolder stunt met kortingsacties voor vlees: 1+1 gratis, -40%, 2 voor 3 euro. Toch gaan er zowel bij boeren, dierenwelzijnsorganisaties én in de politiek stemmen op om zulke buitensporige promoties te verbieden. “Zelfs zonder korting is vlees vandaag te goedkoop”, klinkt het. Waarom zouden we meer betalen voor een kotelet of biefstuk? En is het einde van de vleespromo’s echt in zicht? [naar artikel]
In de Russische hoofdstad Moskou is het eerste voormalige restaurant van fastfoodketen McDonald's opnieuw opengegaan, met een nieuw logo en een nieuwe naam. "Vkoesno & Totskja" heet de keten nu, wat zoveel wil zeggen als "Lekker, punt uit". [naar artikel]
De bierprijzen zijn er normaal al niet om over naar huis te schrijven, maar dit keer had een Australiër in het Engelse Manchester daadwerkelijk... [naar artikel]
Voor een lekker stukje vlees moet u bij de beenhouwer zijn. Dat nam slager Darren Gerrand uit het Australische dorp Lancelin wel heel erg [naar artikel]
Gek op hamburgers maar wil je wat minder of helemaal geen vlees meer eten? Dan is het nieuwe boek van de in Nederland wonende blogger Nina Olsson... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.