‘Winter is coming’ en dus keren we terug naar binnen om ons te verwarmen aan elkaar en gerechten waar je instant blij van wordt. Chefs Wim Ballieu, Dagny Ros, Hendrik Dierendonck, Sandra Bekkari en Dominique Persoon verklappen je hun ultieme comfortfoodgerecht én geven het recept. [naar artikel]
‘Winter is coming’ en dus keren we terug naar binnen om ons te verwarmen aan elkaar én natuurlijk aan gerechten waar je instant blij van wordt. Chefs Wim Ballieu, Dagny Ros, Hendrik Dierendonck, Sandra Bekkari en Dominique Persoone verklappen hun ultieme comfortfoodgerecht en delen het recept. “Deze ciabattaschnitzel is een echte familieklassieker!” [naar artikel]
Na haar Nooit meer diëten- en Fast food-reeksen komt bestsellerauteur en voedingsdeskundige Sandra Bekkari met een nieuw concept: Framily food. Roep vrienden en familie alvast aan tafel. Met deze gezonde comfortfood scoor je sowieso! [naar artikel]
Van heerlijk lenteweer kunnen we voorlopig nog niet spreken. Maar met deze koolhydraatarme, mediterraanse auberginelasagne van Sandra Bekkari breng je wél zonnige vibes naar je keuken. Gezonde, zuiderse comfortfood? We love it! [naar artikel]
Voorlopige komen er geen nieuwe afleveringen van Open Keuken, het dagelijkse VTM-programma rond gezonde voeding. Voedingsdeskundige Sandra Bekkari last een televisiepauze in. [naar artikel]
Vier tot zes weken, zo lang duurt het voor je een gezonde voeding en levensstijl van je huid kan aflezen. In haar nieuwe boek geeft Sandra Bekkari... [naar artikel]
Sandra Bekkari (43) krijgt een eigen kookprogramma op VTM. Ze neemt in de vooravond de plek in van Sofie Dumont en wordt met haar gezonde kost de [naar artikel]
Dit is ze, de fonkelnieuwe keuken van foodie Sandra Bekkari (44). Hier zal ze vanaf maandag 28 augustus elke weekdag gezonde en lekkere gerechten [naar artikel]
Kookprogramma’s, Vlaanderen blijft ervan houden. Gezien Sandra Bekkari, ster van de gezonde voeding, een pauze neemt van haar programma ‘De Open... [naar artikel]
VTM-kok Sandra Bekkari (45) gaat geen afleveringen van ‘Open Keuken’ meer presenteren. De experte in gezonde voeding last een tv-pauze in om zich... [naar artikel]
Gezonder eten begint bij minder gezonde gewoontes opgeven. Onze huischef Sandra Bekkari stelt voor om die spaghetti op je bord te vervangen door [naar artikel]
Weet jij – alweer – niet wat te koken dit weekend? En heb je deze keer écht geen zin om frieten te halen of pizza te laten leveren? Dan redden wij je met veel plezier uit de nood, door drie recepten uit ‘Framily Food’ van Sandra Bekkari te delen. Als je nog inspiratie wil, hebben […] Het bericht Gezonde inspiratie voor het weekend: 3 recepten uit ‘Framily Food’ van Sandra Bekkari + win 5 exemplaren verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Ben jij ook zo’n Sandra Bekkari fan? Goed nieuws, want vanaf nu vind je al haar recepten ook terug onder een icoontje op je smartphone. Vandaag lanceerde de tv-chef namelijk haar eigen app: De recepten van Sandra. Van Nooit meer Diëten 1 tot Family Food. In haar nieuwe app deelt voedingsdeskundige Sandra Bekkari meer dan […] Het bericht Sandra Bekkari bundelt haar culinair oeuvre in een app: De recepten van Sandra verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Sandra Bekkari hoeven we niet meer voor te stellen. Lang voor ze Vlaanderen veroverde met haar open keuken en lekkere en gezonde gerechten, groeide... [naar artikel]
Fast food, daar is Sandra Bekkari een expert in. Van de gezonde soort wel, want ze brengt al voor de derde keer een boek uit vol supersnelle receptjes die ook nog eens goed voor ons zijn. [naar artikel]
De truc tegen indigestie tijdens deze feestdagen? Tussen kerst en nieuw gezond eten. En nee, gezond hoeft niet saai te zijn. Leg dat strenge stemmetje in je hoofd gerust het zwijgen op. Deze eindejaarsperiode mag je milder worden: voor jezelf én je eetgewoonten. Hoe? Deze tips en gezonde receptjes van Sandra Bekkari helpen je op weg. “Als je nu één ding uit je eetpatroon schrapt, laat het dan het gekke idee zijn dat je ‘geen koolhydraten mag eten’.” [naar artikel]
Een nieuw schooljaar gaat voor jong en oud vaak gepaard met een nieuw lijstje vol goede voornemens. En om die vol te houden, is een gezonde ‘brooddoos’ belangrijk. Past brood in dat gezonde plaatje? En wat zijn alternatieven voor een boterham met kaas of een smoske onderweg? Voedingsdeskundige Sandra Bekkari geeft tips, helpt misverstanden de wereld uit en deelt 3 exclusieve recepten. “De overschotjes van je avondeten kunnen een mooie basis vormen.” [naar artikel]
Vanuit de Cultuurdienst in Bilzen krefen de Kookvaders van Martenslinde de vraag of er geen interesse was om een hapje gereed te maken uit een van de boeken van Sandra Bekkari. Lang werd er niet over nagedacht want dit was een uitgelezen kans om ons te bewijzen als kookvaders tegenover al die aanwezige dames. [naar artikel]
De meeste mensen leerden Sandra Bekkari (47) kennen als tv-kok op VTM en via haar succesvolle kookboeken, maar ze is al 25 jaar bezig met gezonde voeding. In haar column kun je lezen wat haar bezighoudt en waar ze op dit moment het meeste naar uitkijkt. [naar artikel]
De meeste mensen leerden Sandra Bekkari (47) kennen als tv-kok op VTM en via haar succesvolle kookboeken, maar ze is al 25 jaar bezig met gezonde voeding. In haar column kun je lezen wat haar bezighoudt en waar ze op dit moment het meeste naar uitkijkt. [naar artikel]
Nu de herfst weer in het land is, is het tijd om volop quiche te beginnen maken. Ook andere (gezonde) comfortfood kan niet ontbreken op ons menu dit najaar. Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman kiezen alvast samen vijf recepten waar je de herfst mee uit de startblokken kookt. En dat voor minder dan 25 euro. [naar artikel]
Vanaf maandag 9 januari starten we samen met HLN-chef Sandra Bekkari aan de ‘Start Gezond’-challenge die 14 dagen lang zal duren. Zet je meldingen van HLN Eten in de app aan om elke dag om 10 uur een tip te ontvangen die je helpt die gezonde voornemens vol te houden. Ontdek in het artikel hoe. [naar artikel]
Wie naar buiten kijkt, krijgt spontaan zin om onder een warm dekentje te kruipen én opwarmende comfortfood op tafel te zetten. Een beetje gember in de soep of chili in een curry: meer moet dat volgens Sandra Bekkari niet zijn. Ze deelt 5 recepten met 5 pittige kruiden die de stormblues meteen wegblazen: “eigenlijk is ras el hanout twintig smaakmakers in één.” [naar artikel]
‘s Ochtends snel een boterham met choco naar binnen werken en fruitsap achteroverslaan, herkenbaar? De rest van de ochtend heb je koffie nodig om wakker te blijven. En je lunch? Daar kijk je al vanaf 10 uur naar uit. Zo moet het dus níet. HLN-chef Sandra Bekkari vertelt hoe je van de suikerrollercoaster afstapt en met welke vier voedingsstoffen jij het ideale ontbijt maakt. Ze deelt ook drie gezonde ontbijtrecepten. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.