Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Dit zijn de duo’s die starten in het nieuwe ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’

19/02/2020 - 12:35
"Een cocktail van ‘De beste hobbykok van Vlaanderen’ en ‘Mijn pop-uprestaurant’, dat wordt het nieuwe ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’. Tien..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Dit zijn de duo’s die starten in het nieuwe ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ (19/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een cocktail van ‘De beste hobbykok van Vlaanderen’ en ‘Mijn pop-uprestaurant’, dat wordt het nieuwe ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’. Tien... [naar artikel]


2. Wint de Turkse of de vegetarische keuken? Wij wikken en wegen de finalisten van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ (03/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

50.000 euro. Dat bedrag staat vanavond op het spel in 'Mijn keuken mijn restaurant'. Na een uitputtingsslag van enkele maanden kruisen twee duo's in de finale de koksmessen: liefhebbers van de verfijnde Turkse keuken Lorenzo en Ayse, en de vegetarische tweelingzusjes Jasmina en Deborah. Wij nemen alvast onze keukenweegschaal om hun kansen tegen elkaar af te wegen. [naar artikel]


3. Er komt dan toch een ‘restaurant’-fase in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ (19/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

De kogel is door de kerk, na lang wikken en wegen heeft VTM besloten toch een ‘restaurant-fase’ op te nemen in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’. Door... [naar artikel]


4. Tweeling Deborah en Jasmina mag eigen restaurant openen in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ (09/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

Met de hakken over de sloot won de tweeling Deborah en Jasmina de tweede battle van het VTM-programma ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’. De zussen... [naar artikel]


5. Claudia en Pino van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ openen restaurant in Waterschei cité (12/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Gepassioneerd door de Italiaanse keuken openen Claudia en haar vader Pino Guarraci pal in de cité van Waterschei op 22 januari hun eigen restaurant. Het succesvolle duo mag dan wel net de finale van het VTM-programma Mijn Keuken Mijn Restaurant gemist hebben, culinaire topkwaliteit blijft hun hoogste goed. [naar artikel]


6. Oost-Vlaanderen blijft culinair aan de top! Restaurant Hof Van Cleve van chef Peter Goossens is nu al 20 jaar het beste restaurant van Vlaanderen. Jonge chef van het jaar is Davy Devlieghere van restaurant Julien uit Lievegem. (08/11/2022 - VRT NWS)

1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]


7. Video opgedoken van Oekraïens gezin dat verjaardag vierde in gele keuken voor Russische aanval op Dnipro: vader sterft, keuken blijft quasi intact (16/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een familievader is lachend te zien, terwijl één van zijn dochters de kaarsjes op de verjaardagstaart uitblaast. Het is een video van gelukkiger tijden want zaterdag verwoestte een Russische raket niet alleen het flatgebouw in Dnipro, maar ook vele levens. Zo vond ook de familievader, Mykhailo Korenovsky, die te zien is in bovenstaande video, de dood. De opvallende gele keuken van deze familie bleef quasi intact. [naar artikel]


8. Twijfel slaat toe in ‘Celebrity MasterChef’-keuken: kandidaten wagen zich aan de Thaise keuken (01/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Na weken van strijd is het deelnemersveld gehalveerd in ‘Celebrity MasterChef’. Titus De Voogdt, Olga Leyers, Liesa Naert, Daan Alferink en Serine Ayari roeren nog in de potten, maar ze hebben niet veel in de pap te brokken. De jury heeft weer een pittige opdracht in petto voor het vijftal. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!