KV Oostende pakt belangrijke overwinning in Kortrijk

21/12/2016 - 22:50
"KV Oostende heeft woensdagavond een belangrijke zege geboekt met het oog op play-off 1. De kustboys gingen met 0-2 winnen op het veld van KV Kortrijk. Cyriac en El Ghanassy scoorden de goals op het einde van de eerste en de tweede helft. Door die zege wipt Oostende over Charleroi, KV Mechelen en voorlopig ook Anderlecht naar de derde plaats. Op zes punten van leider Club Brugge. KV Kortrijk blijft verweesd achter met 0 op 15 en zakt weg naar de tiende plaats."

1. KV Oostende pakt belangrijke overwinning in Kortrijk (21/12/2016 - Het Belang van Limburg)

KV Oostende heeft woensdagavond een belangrijke zege geboekt met het oog op play-off 1. De kustboys gingen met 0-2 winnen op het veld van KV Kortrijk. Cyriac en El Ghanassy scoorden de goals op het einde van de eerste en de tweede helft. Door die zege wipt Oostende over Charleroi, KV Mechelen en voorlopig ook Anderlecht naar de derde plaats. Op zes punten van leider Club Brugge. KV Kortrijk blijft verweesd achter met 0 op 15 en zakt weg naar de tiende plaats. [naar artikel]

2. Oostende pakt belangrijke overwinning op veld van KV Mechelen (16/10/2016 - Het Belang van Limburg)

KV Oostende heeft een gouden zaak gedaan in het klassement met een 2-3 zege bij KV Mechelen op de tiende speeldag van de Jupiler Pro League. Ibrahima Conté, voor het eerst in de basis, bezorgde de Kustboys in de laatste minuut de volle buit. De thuisploeg moest wel één helft met tien spelen na een rode kaart voor Uros Vitas. [naar artikel]

3. LIVE. Pakt Lommel United belangrijke overwinning tegen Union? (28/01/2017 - Het Belang van Limburg)

Lommel United staat voor bijzonder belangrijke weken. Zo moet groen-wit in de vijf resterende competitieduels voldoende punten sprokkelen om binnenkort niet in een quasi kansloze positie aan de ‘playdowns’ te beginnen? Vandaag krijgen de Noord-Limburgers een eerste kans. In eigen huis wordt immers partij gegeven aan rechtstreekse concurrent Union. [naar artikel]

4. KVO pakt belangrijke driepunter in streekduel tegen Kortrijk (20/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende heeft met veel moeite afstand genomen van KV Kortrijk. De bezoekers waren in grote delen van de wedstrijd de betere ploeg, toch trok... [naar artikel]

5. Kortrijk pakt belangrijke driepunter tegen Lokeren nadat het eerst op achterstand kwam (06/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

KV Kortrijk heeft vanavond een goede zaak gedaan. Op het veld van Lokeren ging het met 1-3 winnen nadat het nochtans op achterstand was gekomen.... [naar artikel]

6. AA Gent pakt belangrijke zege op Kortrijk dankzij David en zondagsschot De Smet (27/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 23ste speeldag • Guldensporenstadion • Aftrap: 20u • Vanderhaeghe tegen zijn ex-ploeg [naar artikel]

7. VIDEO. AA Gent pakt belangrijke zege op Kortrijk dankzij David en zondagsschot De Smet (27/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Jess Thorup spaarde zijn beste krachten voor de bekerwedstrijd van woensdag op Oostende, maar ging toch met de drie punten aan de haal in Kortrijk.... [naar artikel]

8. OHL rekent in één helft af met KV Kortrijk en pakt belangrijke zege in de strijd om play-off 1 (12/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

OH Leuven heeft voor het eerst in vijf competitiewedstrijden nog eens de drie punten gepakt. Thuis tegen KV Kortrijk hadden de Leuvenaars bij de rust hun schaapjes al op het droge, ondanks een rode kaart voor Malinov. Na de pauze milderde Gano nog, maar dat veranderde weinig aan het verdict: 3-1. [naar artikel]

9. Limburg United pakt belangrijke zege in en tegen Kortrijk (12/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Limburg United heeft in Kortrijk geantwoord na de thuisnederlaag tegen Bergen. Deze keer speelde het wel een heel sterke eerste helft en had het bij de rust al een ruime voorsprong. Al werd het in het slotquarter nog even warm. [naar artikel]

10. Racing Genk zet scheve situatie in extremis recht en pakt eerste overwinning van het seizoen in Kortrijk (07/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

Daar is ie dan eindelijk, die eerste competitiezege voor Racing Genk. Op KV Kortrijk zette Daniel Muñoz zijn eigen foutje recht door in de laatste minuut zijn team de overwinning te bezorgen. Is de Genkse trein nu vertrokken? [naar artikel]