Chef-kok Frederik Cornelis (33) van het Haspengouwse restaurant Marsnil in Batsheers blijft niet bij de pakken zitten. Zijn restaurant is dan wel gesloten door de coronamaatregelen, maar vanaf zaterdag opent hij wel een hoevewinkel waar lokale streekproducten centraal staan. [naar artikel]
Niet alle zaken voelen de negatieve gevolgen van de coronacrisis. Sommige winkels, zoals de Limburgse hoevewinkels, draaien nu juist op volle toeren. De winkels worden continu bijgevuld en er mogen maar een beperkt aantal klanten de winkel tegelijk betreden. Zo is dat ook het geval bij hoevewinkel Mattes in Alken. [naar artikel]
Bezoekers van hoevehotel Karrehof kunnen proeven van de eerste witte wijn van het nieuwe wijndomein ‘Marsnil’ langs de Batsheersstraat. De familie Vanmarsenille-Cornelis zette er enkele jaren geleden de stap naar teelt van witte en rode druiven. [naar artikel]
Vorige maand opende Frederik Cornelis in het Haspengouwse Batsheers restaurant Marsnil, genoemd naar zijn familie langs moederszijde (Vanmarsenille) en de kadastrale aanduiding. [naar artikel]
Vandaag start ex-sterrenchef Karen Keygnaert (46) met het leven na een sterrenzaak. In het gloednieuwe Cantine Copine moet het voelen alsof je bij een vriendin komt tafelen. “We zijn anderhalve maand van stiel veranderd.” [naar artikel]
Het WK voetbal nadert met rasse schreden. Op 14 juni trappen Rusland en Saoedi-Arabië de wereldbeker op gang en steeds meer landen zakken af... [naar artikel]
Het WK voetbal nadert met rasse schreden. Op 14 juni trappen Rusland en Saoedi-Arabië de wereldbeker op gang en steeds meer landen zakken af... [naar artikel]
Het WK voetbal nadert met rasse schreden. Op 14 juni trappen Rusland en Saoedi-Arabië de wereldbeker op gang en steeds meer landen zakken af... [naar artikel]
Het WK voetbal nadert met rasse schreden. Op 14 juni trappen Rusland en Saoedi-Arabië de wereldbeker op gang en steeds meer landen zakken af... [naar artikel]
Dé winnaar van de nieuwe Michelingids is Jan Tournier (38) van het Lommelse restaurant Cuchara, die als enige chef van één naar twee sterren promoveerde. Zijn geheim? ‘Als het rustig is, ga ik in mijn eentje aan een tafeltje zitten en eet ik het volledige menu’, zei hij op het podium. Maar wat als ook zijn personeel zijn voorbeeld zou volgen? Volgens Kamagurka is dat geen al te best idee. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.