VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt hij hespenrolletjes met... [naar artikel]
Woensdagnamiddag overhandigde een delegatie van Kiwanis en het LOC een cheque met het mooie bedrag van 11.500 euro aan de organisatie van de Special Olympics Belgium. [naar artikel]
Op zondag 5 mei begint de moslimgemeenschap aan de ramadan, de jaarlijkse vastenmaand. Vanaf dinsdag 7 mei lanceert Studio Brussel daarom "Ramadamadingdong", een radioprogramma dat gedurende de ramadan iedere dinsdag jonge mensen samenbrengt van zonsondergang tot middernacht. [naar artikel]
Nu de feestdagen weer achter de rug zijn, kunnen we ons hoofd opnieuw beginnen breken over wat we normaal op tafel zetten tijdens de week. Deze witloof in hespenrolletjes van Piet Huysentruyt kan je ongetwijfeld wel bekoren. Witloof smaakte nog nooit zo goed! Met een laagje kaas erover, het ideale gerecht om een lange werkdag comfortabel af te sluiten. [naar artikel]
Geef de moeder van alle cocktails een Billie-upgrade met kaneelcola in plaats van het gewone spul. Maak het in een fancy mixing glass, die ietwat mondaine air is niet misplaatst wanneer je daarna deze alcoholbom binnenwerkt. Succes! [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt tarte tatin met witloof. [naar artikel]
Petra en Jan van AE-architecten bouwden tussen de bergen van het West-Vlaamse Heuvelland een hedendaagse woning met grote ramen die uitzicht bieden op het agrarische landschap. In de woning zijn er verschillende niveauverschillen merkbaar en vind je een rits aan houtsoorten. Hierdoor straalt het interieur een en al rust uit. Kijk mee binnen met bouwsite Livios. [naar artikel]
Beton, hout of glas zijn niet meteen materialen die je associeert met handtassen. Toch slaagt de Gentse ontwerpster Pearl De Buck (43) erin om die ongewone texturen creatief te combineren met fijn leder tot elegante “pièces uniques”. Voor durvers met stijl. [naar artikel]
Waarom kiezen tussen een smashed burger of taco’s als je beide kan combineren? Enter: de ‘smash burger taco’s’. Een ontzettend populair recept op sociale media en dé foodtrend van het moment. Wat maakt deze unieke combinatie zo lekker? En vooral: hoe maak je dat zelf thuis? HLN-chef Jelle Beeckman verklapt zijn recept en deelt vier belangrijke stappen om de lekkerste versie op tafel te krijgen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.