Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

Ook bekende chefs Wim Ballieu & Peter Goossens heropenen maandag: "Al konden we wel wat meer voorbereidingstijd gebruiken”

04/06/2020 - 10:24
"Ook de restaurants van de bekende Oost-Vlaamse chefs Wim Ballieu (Balls & Glory) en Peter Goossens (Hof van Cleve) heropenen maandag de deuren na de beslissing van de Veiligheidsraad. De verplichte sluiting was een harde dobber, maar had ook positieve gevolgen. "Het heeft het beste in het personeel naar boven gehaald", getuigt Ballieu."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Ook bekende chefs Wim Ballieu & Peter Goossens heropenen maandag: "Al konden we wel wat meer voorbereidingstijd gebruiken” (04/06/2020 - VRT NWS)

Ook de restaurants van de bekende Oost-Vlaamse chefs Wim Ballieu (Balls & Glory) en Peter Goossens (Hof van Cleve) heropenen maandag de deuren na de beslissing van de Veiligheidsraad. De verplichte sluiting was een harde dobber, maar had ook positieve gevolgen. "Het heeft het beste in het personeel naar boven gehaald", getuigt Ballieu. [naar artikel]


2. Kunnen de jongste kerncentrales tegen 2025 nog eens 10 jaar langer draaien? “Er moet rekening gehouden worden met een voorbereidingstijd van 5 jaar” (19/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Gisteren besliste het kernkabinet dat de twee jongste kerncentrales - Doel 4 en Tihange 3 - tien jaar langer zullen openblijven. Normaal zouden de kerncentrales in 2025 sluiten, maar de oorlog in Oekraïne heeft deze koers gewijzigd. Maar is het eigenlijk wel mogelijk om twee kerncentrales langer dan gepland open te houden? [naar artikel]


3. “Cas Goossens is blij dat Cas Goossens terug is” (02/04/2020 - Het Belang van Limburg)

De coronacrisis heeft ook zijn goeie kanten. Zoals de terugkeer, na twintig jaar, van Het Leugenpaleis. Bart Peeters vertelt over het hoe en waarom, maar ook over zijn livesingle ‘Dicht bij mij’ die uitdrukt wat we nu allemaal samen voelen en missen. [naar artikel]


4. "Waar blijft de witte kassa?", vraagt Wim Ballieu zich af (20/12/2016 - De Redactie)

Al is ze dit jaar echt verplicht ingevoerd, toch loopt het met de witte kassa in de horeca nog niet naar behoren. "Ik begin me stilletjes aan de "stomme aap" in plaats van een van de dappere ridders te voelen", Ballieu van Balls & Glory op zijn blog. [naar artikel]


5. VIDEO. Wim Ballieu bakt gehaktballen in Antwerpen-Centraal (20/02/2017 - Gazet van Antwerpen)

Wie maandagmiddag in het station Antwerpen-Centraal passeert, krijgt daar mogelijk een heerlijke gehaktbal voorgeschoteld. Wim Ballieu, kok van Balls & Glory, staat de hele dag achter zijn fornuis in de hal op het gelijkvloers. Ballieu bakt zoveel mogelijk gehaktballetjes voor de voorbijgangers, of toch zoveel als mogelijk is met 700kWh aan groene energie. De gehaktballen worden vanaf 15.00 uur uitgedeeld. [naar artikel]


6. Wim Ballieu opent ‘Balls & Glory’ in Hasselt: “Via Limburg richting New York” (02/03/2018 - Het Belang van Limburg)

‘Balls & Glory’, het pop-uprestaurantconcept dat TV-kok Wim Balliau (35) zes jaar geleden in Gent lanceerde, blijft uitbreiden. Na vestigingen in Gent, Antwerpen, Brussel en Leuven en drie foodtrucks die de festivals aandoen, wil Balliau nu ook Hasselt veroveren. “Dat klopt en daarvoor zoeken we echt een pand op een A-locatie, in de binnenstad dus. We zoeken niet alleen een geschikt pand, maar ook een geschikte uitbater die dit op franchisebasis wil runnen.” Einddoel is binnen dit en twee jaar tot zes vestigingen te komen. [naar artikel]


7. Wim Ballieu: "Over 20 jaar eten we geen vlees meer" (15/03/2018 - VRT NWS)

Het vleesschandaal bij het Waalse slachthuis Veviba hakt er in bij Wim Ballieu.  De chef-kok zegt zelfs wakker te hebben gelegen van dit zoveelste schandaal met vlees. Het doet hem in "De wereld vandaag" op Radio 1 besluiten: "Over 20 jaar eten we geen vlees meer". [naar artikel]


8. Slagerszoon Wim Ballieu: "Over 20 jaar eten we geen vlees meer" (16/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Wim Ballieu heeft als slagerzoon de liefde voor vlees van jongs af aan meegekregen. Vandaag baat hij het restaurant Balls & Glory uit, waarin hij... [naar artikel]


9. Wim Ballieu: “Over 20 jaar eten we geen vlees meer” (16/03/2018 - Het Belang van Limburg)

Televisiekok en oprichter van gehaktballenketen Balls & Glory, Wim Ballieu, is geschrokken van het Veviba-schandaal. “Ik heb de cultuur van vlees altijd verdedigd, maar ik denk niet dat we over 20 jaar nog vlees zullen eten.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!