Gylian Menten, een jongeman van 23 lentes, opent zijn eigen cocktailbar in het oude notariaat in de Boerenkrijglaan in Westerlo-centrum. Hij kleedde Le Notariat warm en gezellig aan, zonder de eigenheid van de oude woning verloren te laten gaan. [naar artikel]
In de Pelgrimstraat opende de gloednieuwe cocktailbar Vertigo vrijdagavond voor het eerst zijn deuren. Nog niet voor het brede publiek, wel voor kennissen en handelspartners van kersvers eigenaar Savas Coskun. Zij kregen een eerste inkijk in het volledig vernieuwde etablissemen en reageren meteen enthousiast. “Wanneer je de trappen afdaalt, kom je in een volledig nieuwe wereld terecht.” [naar artikel]
Nood aan een portie peptalk om de uitdagingen van deze week het hoofd te bieden? We serveren je vandaag de eerste van een vierdelige reeks... [naar artikel]
Jos Emmerechts en Wim Verbeke, respectievelijk de ex-burgemeester en ex-schepen van Meise, zijn veroordeeld voor passieve corruptie en belangenvermenging. Ze krijgen een celstraf van 1 jaar met uitstel en een geldboete van 32.000 euro. De twee mannen hadden partijgenoot Gunther Van Doorslaer vergunningen bezorgd om zijn plantenbedrijf uit te breiden, in ruil voor reisjes naar zee en het buitenland. Ook de ondernemer krijgt 1 jaar cel met uitstel en moet 16.000 euro betalen. [naar artikel]
Het gekende restaurant De Goei Goesting in Hasselt sluit de deuren op 12 maart. Dan wordt er voor het laatst eten geserveerd het etablissement van ondernemer Dirk Hendrickx. Zo’n 2 maanden later moet De Goei Goesting opnieuw opengaan, maar met een totaal ander concept. Het voorste gedeelte wordt dan een cocktailbar, annex club. Het achterste gedeelte zal een onderdeel worden van het naastgelegen L’Aperi Vino. [naar artikel]
In het beruchte dopinglaboratorium van Sotsji zijn Russen een nieuw handeltje begonnen: de verkoop van alcoholische cocktails. Op het menu staat onder meer de B-staal, een shotje van sambuca, tequila en tabasco voor 320 roebel (4,60 euro). [naar artikel]
Of je nu groene vingers hebt of niet: het hebben van een moestuin is weer populair. Wil je ook je eigen kruiden kweken, maar heb je geen idee wat... [naar artikel]
Ergens in hartje Antwerpen, verscholen in een smal, sfeerrijk verlicht pand in de Wijngaardstraat, klopt het hart van de Belgische cocktailbarscene. In Dogma kom je niet zomaar voor een gin-tonic, en al zeker niet voor een Sex on the Beach, maar voor ‘liquid dishes’. [naar artikel]
Het noodlot heeft toegeslagen bij de Antwerpse cocktailbar Dogma. Woensdag brak er brand uit, waarbij ook de hele stock in vlammen opging. Uitbater Didier Van den Broeck zit in zak en as. “Je zit compleet aan de grond als de schade zo groot blijkt te zijn, maar ik wist meteen dat we moesten blijven vechten voor het bedrijf.” [naar artikel]
Drie vrienden die in een gekke bui het idee opperen om een horecazaak te openen, dat is het verhaal achter Bruut. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.