Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Waarom u dringend cocktailbar Dogma in Antwerpen moet ontdekken

14/05/2018 - 10:01
"Ergens in hartje Antwerpen, verscholen in een smal, sfeerrijk verlicht pand in de Wijngaardstraat, klopt het hart van de Belgische cocktailbarscene. In Dogma kom je niet zomaar voor een gin-tonic, en al zeker niet voor een Sex on the Beach, maar voor ‘liquid dishes’."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Reis- en foodsite Big Seven Travel: “Dogma is de beste cocktailbar van Europa” (01/03/2019 - Gazet van Antwerpen)

De food- en reiswebsite Big 7 Travel heeft de Antwerpse bar Dogma in de Wijngaardstraat uitgeroepen tot beste cocktailbar van Europa. Volgens de website is Dogma een wegbereider, waar je drankjes met sterallure drinkt. [naar artikel]


2. Antwerpse cocktailbar is beste van Europa (27/02/2020 - Het Belang van Limburg)

Nippen van de lekkerste cocktails van Europa? Dan moet je naar Dogma in Antwerpen. De bar is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de beste Europese cocktailbar door reissite Big 7 Travel, die jaarlijks een lijst opstelt op basis van positieve recensies op sociale media en websites zoals Tripadvisor en Yelp. [naar artikel]


3. Benefiet helpt Antwerpse cocktailbar Dogma uit as te herrijzen (30/06/2018 - Gazet van Antwerpen)

Het noodlot heeft toegeslagen bij de Antwerpse cocktailbar Dogma. Woensdag brak er brand uit, waarbij ook de hele stock in vlammen opging. Uitbater Didier Van den Broeck zit in zak en as. “Je zit compleet aan de grond als de schade zo groot blijkt te zijn, maar ik wist meteen dat we moesten blijven vechten voor het bedrijf.” [naar artikel]


4. Deze Belgische cocktailbar is de beste van Europa (27/02/2020 - Het Belang van Limburg)

Nippen van de lekkerste cocktails van Europa? Dan moet je naar Dogma in Antwerpen. De bar is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de beste Europese cocktailbar door reissite Big 7 Travel, die jaarlijks een lijst opstelt op basis van positieve recensies op sociale media en websites zoals Tripadvisor en Yelp. [naar artikel]


5. De beste cocktailbar van Europa ligt in Antwerpen (29/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Kan jij ook niet wachten om te sippen aan een verfrissende cocktail? Plan dan eens een tripje naar Antwerpen. Voor het tweede jaar op rij is Dogma... [naar artikel]


6. Van beste cocktailbar van Europa naar Olympische Spelen: “Ik weet dat het waanzinnig klinkt, maar ik blijf gaan” (25/06/2021 - Het Belang van Limburg)

Beloftevolle wielrenner opent cocktailbar: het is geen voorpaginanieuws. Beloftevolle wielrenner stopt na een verkeerde ­diagnose aan de knie met koersen, stampt in een paar jaar tijd in Antwerpen de beste cocktailbar van Europa uit de grond en wil naar de Olympische Winterspelen in het skeleton: dat is andere koek. Didier Van den Broeck (30) van Dogma Cocktails is dan ook geen gewone jongen. Hij fleurt uw zomer op met waanzinnig lekkere cocktails om te delen in goed gezelschap. [naar artikel]


7. Waarom u dringend meer peulvruchten moet eten (13/02/2021 - De Standaard)

De Vlaamse landbouw is verantwoordelijk voor 9,6 procent van de totale uitstoot aan broeikasgassen waarvoor Vlaanderen bevoegd is. Als we de klimaatdoelstellingen in 2030 willen halen, moet dat dringend veranderen. In bovenstaande video vertelt onze chef binnenland Inge Ghijs waarom de uitstoot van de landbouw dringend moet dalen. [naar artikel]


8. Wirwar van steegjes verbergt nieuwe cocktailbar Tazu in Vlaaikensgang: “Antwerpen heeft de internationale vibe die ik zocht” (28/06/2022 - Gazet van Antwerpen)

De Vlaaikensgang in Antwerpen is een cocktailbar rijker. Tazu wil een topservice bieden, de service die je krijgt in de bar van een vijfsterrenhotel, maar dan zonder het hotel. Het kader, een mooie, nog niet ontdekte hoek van de Vlaaikensgang, is een ontdekking op zich. [naar artikel]


9. Waarom u dringend uw woning moet renoveren (06/02/2021 - De Standaard)

Met gemiddeld 132 vierkante meter oppervlakte en bouwjaar 1964 behoren de Vlaamse woningen tot de grootste, oudste en meest energieverslindende van Europa. Als we de klimaatdoelstellingen in 2030 willen halen, moet dat dringend veranderen. In bovenstaande video vertelt binnenlandredacteur Jef Poppelmonde waarom iedereen zo snel mogelijk moet beginnen met renoveren. [naar artikel]


10. iOS 15: waarom je dringend de nieuwe update moet installeren (12/10/2021 - Express)

Lees dit artikel: iOS 15: waarom je dringend de nieuwe update moet installeren Met iOS 15.0.2 heeft Apple een beveiligingslek gedicht dat actief door hackers werd uitgebuit. De update verhelpt ook verschillende bugs. De installatie ervan is dus van essentieel belang voor de gebruikers. Het bedrijf uit Cupertino heeft zojuist een nieuwe update uitgebracht voor apparaten die compatibel zijn met iOS 15 en iPadOS 15. Deze update is […] Lees dit artikel: iOS 15: waarom je dringend de nieuwe update moet installeren [naar artikel]


11. In geval van bevoorradingsproblemen zal “Ecolo geen dogma van kernuitstap dogma maken” (10/10/2020 - Het Nieuwsblad)

Ecolo maakt van de kernuitstap geen dogma. Dat zegt de covoorzitster van de Franstalige groenen, Rajae Maouane, zaterdag in La Libre Belgique. [naar artikel]


12. ‘First Dates’-barman Bram Van Geert opent cocktailbar in Antwerpen: “Berekend risico” (22/12/2020 - Gazet van Antwerpen)

Wanneer in 2021 de horecazaken weer open mogen, zal je Bram Van Geert (32), de sympathieke barman uit het tv-programma ‘First Dates’, ook in het echt achter de toog kunnen zien staan. Bram plant immers in januari een cocktailbar te openen op de Melkmarkt 23 in Antwerpen. Dat doet hij uit de doeken in het weekblad Story. [naar artikel]


13. Warm vanbinnen met een wintercocktail: zo maak je een cook the books (02/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Didier Van den Broeck, brein achter de Antwerpse cocktailbar Dogma, maakt ons warm voor de winter met een hartverwarmend drankje. Après-ski was nog nooit zo smakelijk. Vandaag: cook the books. Scho-ho-hol. [naar artikel]


14. DE GROTE TEST. Welke ginger beers zijn de beste? “Hier moet je al heel ver zoeken om de gember te proeven” (10/06/2023 - Gazet van Antwerpen)

Nee het is geen bier, wel een verfrissend, koolzuurhoudend drankje op basis van gember. Didier van de Antwerpse cocktailbar Dogma testte acht ginger beers en ging op zoek naar de juiste hoeveelheid pit en de ideale bellen. “Gemberbier is niet simpel om te maken.” [naar artikel]


15. Zoutrandje op het glas? Zo maak je een Margarita op de goede manier (26/07/2017 - Gazet van Antwerpen)

Waarom smaakt die cocktail thuis niet zoals in de cocktailbar? Wat doe ik verkeerd? Wij vroegen de beste bartenders van de stad om uitleg. In deze video toont Manuel Wouters van cocktailbar Sips u hoe een Classic Margarita te maken, dat is die met dat zoutrandje op het glas. [naar artikel]


16. Zo maak je een klassieke margarita net dat tíkje beter (02/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van ­Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. [naar artikel]


17. Warm vanbinnen met een wintercocktail: zo maak je een lekkere Irish Coffee (25/12/2021 - Het Belang van Limburg)

Didier Van den Broeck, brein achter de Antwerpse cocktailbar Dogma, maakt ons drie weken op rij warm voor de winter met een hartverwarmend drankje. Après-ski was nog nooit zo smakelijk. Vandaag: Irish coffee. Scho-ho-hol. [naar artikel]


18. Frisser wordt een cocktail niet: zo maak je een Green Dragon (23/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van ­Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. [naar artikel]


19. Veel te veel over van een watermeloen? Zo draai je hem in een zomerse cocktail (27/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van ­Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. [naar artikel]


20. RECEPT. Een cocktail met een laagje wijn erover? Zo maak je de Summer in Brooklyn (20/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van ­Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. [naar artikel]


21. RECEPT. Zo maak je de cocktail ‘How you like them apples’ (06/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van ­Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. Deze week: How you like them apples. [naar artikel]


22. RECEPT. Zo maak je de red snapper, een bloody mary met gin in plaats van wodka (13/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van ­Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. Deze week: Red snapper. [naar artikel]


23. Je hebt er maar 5 ingrediënten en 10 minuten tijd voor nodig: zo maak je een Grey Collins (09/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van ­Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. [naar artikel]


24. RECEPT. Deze cocktail is een klassevol alternatief voor gin-tonic (30/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van ­Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. Deze week: Horse’s neck. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!