De food- en reiswebsite Big 7 Travel heeft de Antwerpse bar Dogma in de Wijngaardstraat uitgeroepen tot beste cocktailbar van Europa. Volgens de website is Dogma een wegbereider, waar je drankjes met sterallure drinkt. [naar artikel]
Nippen van de lekkerste cocktails van Europa? Dan moet je naar Dogma in Antwerpen. De bar is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de beste Europese cocktailbar door reissite Big 7 Travel, die jaarlijks een lijst opstelt op basis van positieve recensies op sociale media en websites zoals Tripadvisor en Yelp. [naar artikel]
Het noodlot heeft toegeslagen bij de Antwerpse cocktailbar Dogma. Woensdag brak er brand uit, waarbij ook de hele stock in vlammen opging. Uitbater Didier Van den Broeck zit in zak en as. “Je zit compleet aan de grond als de schade zo groot blijkt te zijn, maar ik wist meteen dat we moesten blijven vechten voor het bedrijf.” [naar artikel]
Nippen van de lekkerste cocktails van Europa? Dan moet je naar Dogma in Antwerpen. De bar is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de beste Europese cocktailbar door reissite Big 7 Travel, die jaarlijks een lijst opstelt op basis van positieve recensies op sociale media en websites zoals Tripadvisor en Yelp. [naar artikel]
Kan jij ook niet wachten om te sippen aan een verfrissende cocktail? Plan dan eens een tripje naar Antwerpen. Voor het tweede jaar op rij is Dogma... [naar artikel]
Beloftevolle wielrenner opent cocktailbar: het is geen voorpaginanieuws. Beloftevolle wielrenner stopt na een verkeerde diagnose aan de knie met koersen, stampt in een paar jaar tijd in Antwerpen de beste cocktailbar van Europa uit de grond en wil naar de Olympische Winterspelen in het skeleton: dat is andere koek. Didier Van den Broeck (30) van Dogma Cocktails is dan ook geen gewone jongen. Hij fleurt uw zomer op met waanzinnig lekkere cocktails om te delen in goed gezelschap. [naar artikel]
De Vlaamse landbouw is verantwoordelijk voor 9,6 procent van de totale uitstoot aan broeikasgassen waarvoor Vlaanderen bevoegd is. Als we de klimaatdoelstellingen in 2030 willen halen, moet dat dringend veranderen. In bovenstaande video vertelt onze chef binnenland Inge Ghijs waarom de uitstoot van de landbouw dringend moet dalen. [naar artikel]
De Vlaaikensgang in Antwerpen is een cocktailbar rijker. Tazu wil een topservice bieden, de service die je krijgt in de bar van een vijfsterrenhotel, maar dan zonder het hotel. Het kader, een mooie, nog niet ontdekte hoek van de Vlaaikensgang, is een ontdekking op zich. [naar artikel]
Met gemiddeld 132 vierkante meter oppervlakte en bouwjaar 1964 behoren de Vlaamse woningen tot de grootste, oudste en meest energieverslindende van Europa. Als we de klimaatdoelstellingen in 2030 willen halen, moet dat dringend veranderen. In bovenstaande video vertelt binnenlandredacteur Jef Poppelmonde waarom iedereen zo snel mogelijk moet beginnen met renoveren. [naar artikel]
Lees dit artikel: iOS 15: waarom je dringend de nieuwe update moet installeren Met iOS 15.0.2 heeft Apple een beveiligingslek gedicht dat actief door hackers werd uitgebuit. De update verhelpt ook verschillende bugs. De installatie ervan is dus van essentieel belang voor de gebruikers. Het bedrijf uit Cupertino heeft zojuist een nieuwe update uitgebracht voor apparaten die compatibel zijn met iOS 15 en iPadOS 15. Deze update is […] Lees dit artikel: iOS 15: waarom je dringend de nieuwe update moet installeren [naar artikel]
Ecolo maakt van de kernuitstap geen dogma. Dat zegt de covoorzitster van de Franstalige groenen, Rajae Maouane, zaterdag in La Libre Belgique. [naar artikel]
Wanneer in 2021 de horecazaken weer open mogen, zal je Bram Van Geert (32), de sympathieke barman uit het tv-programma ‘First Dates’, ook in het echt achter de toog kunnen zien staan. Bram plant immers in januari een cocktailbar te openen op de Melkmarkt 23 in Antwerpen. Dat doet hij uit de doeken in het weekblad Story. [naar artikel]
Didier Van den Broeck, brein achter de Antwerpse cocktailbar Dogma, maakt ons warm voor de winter met een hartverwarmend drankje. Après-ski was nog nooit zo smakelijk. Vandaag: cook the books. Scho-ho-hol. [naar artikel]
Nee het is geen bier, wel een verfrissend, koolzuurhoudend drankje op basis van gember. Didier van de Antwerpse cocktailbar Dogma testte acht ginger beers en ging op zoek naar de juiste hoeveelheid pit en de ideale bellen. “Gemberbier is niet simpel om te maken.” [naar artikel]
Waarom smaakt die cocktail thuis niet zoals in de cocktailbar? Wat doe ik verkeerd? Wij vroegen de beste bartenders van de stad om uitleg. In deze video toont Manuel Wouters van cocktailbar Sips u hoe een Classic Margarita te maken, dat is die met dat zoutrandje op het glas. [naar artikel]
Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. [naar artikel]
Didier Van den Broeck, brein achter de Antwerpse cocktailbar Dogma, maakt ons drie weken op rij warm voor de winter met een hartverwarmend drankje. Après-ski was nog nooit zo smakelijk. Vandaag: Irish coffee. Scho-ho-hol. [naar artikel]
Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van ÂDidier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. [naar artikel]
Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. [naar artikel]
Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. [naar artikel]
Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. Deze week: How you like them apples. [naar artikel]
Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. Deze week: Red snapper. [naar artikel]
Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. [naar artikel]
Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. Deze week: Horse’s neck. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.