Oefenduel van Cercle Brugge tegen Knokke gaat niet door

29/07/2020 - 09:51
"De vriendschappelijke wedstrijd van Cercle Brugge op het veld van amateurclub Royal Knokke FC van woensdagavond is afgelast. Dat laat de Vereniging weten."

1. Oefenduel van Cercle Brugge tegen Knokke gaat niet door (29/07/2020 - Het Belang van Limburg)

De vriendschappelijke wedstrijd van Cercle Brugge op het veld van amateurclub Royal Knokke FC van woensdagavond is afgelast. Dat laat de Vereniging weten. [naar artikel]

2. Standard boekt nipte zege in oefenduel tegen Cercle Brugge (03/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Standard spoelde de extrasportieve beslommeringen van de afgelopen dagen door met een nipte overwinning tegen Cercle Brugge. Na negentig minuten stond de 3-2 eindstand op het bord. Voor Standard scoorden Denis Dragus, Nathan Ngoy en Jackson Muleka. De troepen van Yves Vanderhaeghe scoorden tegen via Olivier Scholaert en Kurt Mert. [naar artikel]

3. “Knokke is Knokke niet meer”: wij gingen op zoek naar het volkse Knokke, dat (nog) niet helemaal verdwenen is (26/05/2023 - Het Nieuwsblad)

Knokke wordt volgebouwd met pronkerige torens. De straten worden gedomineerd door golfkarretjes. Bestaat er nog zoiets als een authentiek, volks Knokke? “Wij zijn hier opgegroeid, maar onze kinderen zullen hier nooit iets kunnen kopen.” [naar artikel]

4. Jupiler Pro League – Zulte Waregem verslaat Cercle Brugge in oefenduel met 2-3 (03/07/2019 - Metro)

In een oefenwedstrijd heeft Zulte Waregem woensdag in Lichtervelde met 2-3 gewonnen van Cercle Brugge. Het haalde daarbij een 2-0 achterstand op. Jérémy Taravel opende in de 5e minuut de score tegen zijn ex-club en zeven minuten later verdubbelde Dylan De Belder de voorsprong. Op slag van rust milderde de Griekse tester Nikolaos Kainourgios tot […] Het bericht Jupiler Pro League – Zulte Waregem verslaat Cercle Brugge in oefenduel met 2-3 verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

5. Zulte Waregem verslaat Cercle Brugge in oefenduel (03/07/2019 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem kon eindelijk nog eens winnen in de voorbereiding. In een oefenwedstrijd heeft Zulte Waregem woensdag in Lichtervelde met 2-3 gewonnen van Cercle Brugge. Het haalde daarbij een 2-0 achterstand op. [naar artikel]

6. KV Kortrijk kan ook derde oefenduel niet winnen, Cercle Brugge wint onder nieuwe coach Paul Clement (11/07/2020 - Het Belang van Limburg)

KV Kortrijk heeft zaterdag ook zijn derde oefenduel ter voorbereiding op het nieuwe seizoen niet kunnen winnen. De Kerels verloren in een leeg Guldensporenstadion met 0-1 van Cercle Brugge, dat zijn eerste wedstrijd speelde onder nieuwe coach Paul Clement. Aanvaller Guy Mbenza zorgde na een halfuur voor het enige doelpunt van de partij. [naar artikel]

7. Ook om te oefenen lukt het niet voor KVK: Cercle Brugge legt KV Kortrijk over de knie in oefenduel (10/12/2022 - Het Belang van Limburg)

KV Kortrijk en Cercle Brugge oefenden tijdens het WK achter gesloten deuren op Le Canonnier. De wedstrijd eindigde in een 2-3 overwinning voor Cercle in een wedstrijd die 120 minuten duurde. [naar artikel]

8. LIVE CERCLE BRUGGE-KV KORTRIJK. Zet Cercle Brugge concurrenten voor plek in Europe play-offs onder druk met zege tegen KV Kortrijk? (01/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zowel Cercle Brugge als KV Kortrijk kunnen de punten gebruiken. Groen-zwart doet nog volop mee voor een ticket voor de Europe play-offs en KVK is nog steeds niet helemaal veilig. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

9. CERCLE BRUGGE - nieuws 20/01 Verdediger van 10 miljoen voor Cercle Brugge (20/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Cercle Brugge krijgt er nog een centrale verdediger bij. Het gaat om de Serviër Strahinja Pavlovic. De viervoudige international komt op huurbasis over van moederclub Monaco. [naar artikel]

10. OEFENMATCHEN JPL. Cercle verliest oefenduel in Monaco (10/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Zaterdagvoormiddag speelde Cercle Brugge op het oefencentrum La Turbie van AS Monaco een oefenwedstrijd tegen zijn moederclub, die met 3-1 werd verloren. De Bulgaar Dimitar Velkovski bracht groen-zwart al snel op voorsprong, nadat hij uitstekend was gelanceerd door Dino Hotic en met een puik schot de actie afrondde. [naar artikel]