10/12/2022 - 16:29
"KV Kortrijk en Cercle Brugge oefenden tijdens het WK achter gesloten deuren op Le Canonnier. De wedstrijd eindigde in een 2-3 overwinning voor Cercle in een wedstrijd die 120 minuten duurde. "

1. Ook om te oefenen lukt het niet voor KVK: Cercle Brugge legt KV Kortrijk over de knie in oefenduel (10/12/2022 - Het Belang van Limburg)

KV Kortrijk en Cercle Brugge oefenden tijdens het WK achter gesloten deuren op Le Canonnier. De wedstrijd eindigde in een 2-3 overwinning voor Cercle in een wedstrijd die 120 minuten duurde. [naar artikel]

2. LIVE CERCLE BRUGGE-KV KORTRIJK. Zet Cercle Brugge concurrenten voor plek in Europe play-offs onder druk met zege tegen KV Kortrijk? (01/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zowel Cercle Brugge als KV Kortrijk kunnen de punten gebruiken. Groen-zwart doet nog volop mee voor een ticket voor de Europe play-offs en KVK is nog steeds niet helemaal veilig. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

3. KV Kortrijk kan ook derde oefenduel niet winnen, Cercle Brugge wint onder nieuwe coach Paul Clement (11/07/2020 - Het Belang van Limburg)

KV Kortrijk heeft zaterdag ook zijn derde oefenduel ter voorbereiding op het nieuwe seizoen niet kunnen winnen. De Kerels verloren in een leeg Guldensporenstadion met 0-1 van Cercle Brugge, dat zijn eerste wedstrijd speelde onder nieuwe coach Paul Clement. Aanvaller Guy Mbenza zorgde na een halfuur voor het enige doelpunt van de partij. [naar artikel]

4. Jupiler Pro League – Zulte Waregem verslaat Cercle Brugge in oefenduel met 2-3 (03/07/2019 - Metro)

In een oefenwedstrijd heeft Zulte Waregem woensdag in Lichtervelde met 2-3 gewonnen van Cercle Brugge. Het haalde daarbij een 2-0 achterstand op. Jérémy Taravel opende in de 5e minuut de score tegen zijn ex-club en zeven minuten later verdubbelde Dylan De Belder de voorsprong. Op slag van rust milderde de Griekse tester Nikolaos Kainourgios tot […] Het bericht Jupiler Pro League – Zulte Waregem verslaat Cercle Brugge in oefenduel met 2-3 verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

5. Zulte Waregem verslaat Cercle Brugge in oefenduel (03/07/2019 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem kon eindelijk nog eens winnen in de voorbereiding. In een oefenwedstrijd heeft Zulte Waregem woensdag in Lichtervelde met 2-3 gewonnen van Cercle Brugge. Het haalde daarbij een 2-0 achterstand op. [naar artikel]

6. Oefenduel van Cercle Brugge tegen Knokke gaat niet door (29/07/2020 - Het Belang van Limburg)

De vriendschappelijke wedstrijd van Cercle Brugge op het veld van amateurclub Royal Knokke FC van woensdagavond is afgelast. Dat laat de Vereniging weten. [naar artikel]

7. Standard boekt nipte zege in oefenduel tegen Cercle Brugge (03/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Standard spoelde de extrasportieve beslommeringen van de afgelopen dagen door met een nipte overwinning tegen Cercle Brugge. Na negentig minuten stond de 3-2 eindstand op het bord. Voor Standard scoorden Denis Dragus, Nathan Ngoy en Jackson Muleka. De troepen van Yves Vanderhaeghe scoorden tegen via Olivier Scholaert en Kurt Mert. [naar artikel]

8. LIVE CERCLE BRUGGE-KV KORTRIJK. Groen-zwart leidt oververdiend met 2-0 tegen een erg matig KV Kortrijk (01/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zowel Cercle Brugge als KV Kortrijk kunnen de punten gebruiken. Groen-zwart doet nog volop mee voor een ticket voor de Europe play-offs en KVK is nog steeds niet helemaal veilig. Cercle leidt voorlopig oververdiend met 2-0. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

9. CERCLE BRUGGE - nieuws 20/01 Verdediger van 10 miljoen voor Cercle Brugge (20/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Cercle Brugge krijgt er nog een centrale verdediger bij. Het gaat om de Serviër Strahinja Pavlovic. De viervoudige international komt op huurbasis over van moederclub Monaco. [naar artikel]

10. OEFENMATCHEN JPL. Cercle verliest oefenduel in Monaco (10/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Zaterdagvoormiddag speelde Cercle Brugge op het oefencentrum La Turbie van AS Monaco een oefenwedstrijd tegen zijn moederclub, die met 3-1 werd verloren. De Bulgaar Dimitar Velkovski bracht groen-zwart al snel op voorsprong, nadat hij uitstekend was gelanceerd door Dino Hotic en met een puik schot de actie afrondde. [naar artikel]