Het Antwerpse sterrenrestaurant The Glorious stopt ermee. De eigenaars geven zichzelf een maand om een overnemer te vinden, zo niet worden de boeken neergelegd. De coronacrisis ontnam de eigenaars alle moed. “Met de maatregels was het niet vol te houden.” [naar artikel]
Geruisloos is sterrenrestaurant The Glorious overgegaan in andere handen. Het team in zaal en keuken bleef en werkt frisse ideeën uit, zoals de zaterdaglunch. [naar artikel]
Pralines hebben een vaste plaats in het hart van menig chocolade liefhebbers. Maar de die hard-fans van chocolade boeken voor dit weekend toch nog... [naar artikel]
Met The Glorious ziet Antwerpen een toprestaurant verdwijnen. De sterrenzaak kon het hoofd niet meer boven water houden door de strenge coronamaatregelen. Hoe reageren de uitbaters van andere sterrenzaken in de regio op het nieuws? En wat doen zij om in deze moeilijke tijden toch rendabel te blijven? [naar artikel]
Het Antwerpse sterrenrestaurant L’Epicerie Du Cirque levert voortaan ook gerechten aan huis. Daarvoor heeft het restaurant een samenwerking gesloten met het bestelplatform Deliveroo, dat maaltijden met de fiets bij klanten bezorgt. Deliveroo maakt gewag van een Belgische primeur. Er wordt aan toegevoegd dat het bestelplatform wereldwijd naast het Antwerpse restaurant slechts drie andere sterrenzaken als […] The post Antwerps sterrenrestaurant levert ook aan huis appeared first on Express [NL]. [naar artikel]
Het sterrenrestaurant The Jane in de Antwerpse wijk Groen Kwartier plant opnieuw de deuren te openen op 9 april, exact een maand na de korte maar hevige keukenbrand die het pand trof. Dat heeft chef Nick Bril gezegd tijdens de presentatie van het gastronomisch festival Antwerpen Proeft. De brandgeur is verleden tijd en de keuken […] Het bericht Antwerps sterrenrestaurant The Jane plant heropening op 9 april verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Topchef Sergio Herman stapt uit tweesterrenrestaurant The Jane in Antwerpen. Dat meldt de krant De Tijd. Hij zou zijn aandelen verkopen aan zijn zakenpartner Nick Bril, de Nederlandse chef-kok met wie hij de zaak opende in 2014. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.