De café’s moeten vanaf vandaag om 11 uur ‘s avonds sluiten in plaats van om 1 uur. De verstrengde coronamaatregelen gelden enkel voor café’s en niet voor restaurant. Veel café-uitbaters vinden dat oneerlijke concurrentie. [naar artikel]
De cafés moeten sinds vrijdag om 23 uur sluiten in plaats van om 1 uur. De verstrengde coronamaatregelen gelden enkel voor cafés en niet voor restaurants. Veel café-uitbaters vinden dat oneerlijke concurrentie. La Suite op de Waalsekaai in Antwerpen heeft alvast een manier gevonden om dat sluitingsuur te omzeilen. [naar artikel]
Een café in Antwerpen is in de nacht van vrijdag op zaterdag bestuurlijk gesloten wegens het niet respecteren van het verplichte sluitingsuur. Op sociale media had de zaak laten weten dat ze zouden sluiten om 23 uur, maar net na middernacht opnieuw de deuren zouden openen. [naar artikel]
De uitbater van café De Sok in het Nederlandse Schijndel heeft een handige oplossing bedacht om het vervroegde sluitingsuur in zijn land te omzeilen. Op de bovenverdieping van café De Zwarte Ruiter in Turnhout organiseert hij een privé-feest waar enkel zijn gevaccineerde klanten zijn toegelaten. Die worden met bussen naar Turnhout en weer naar huis gebracht. [naar artikel]
Cafés en restaurants in ons land moeten volgens de huidige coronamaatregelen de deuren sluiten om 23 uur. Horeca Vlaanderen pleit voor een later sluitingsuur op kerst- en oudejaarsavond. Het volgende Overlegcomité vindt plaats op 22 december, maar topman bij Horeca Vlaanderen Matthias De Caluwé benadrukt dat er al eerder een beslissing genomen moet worden over het sluitingsuur voor de horeca. [naar artikel]
Cafés en restaurants in ons land moeten volgens de huidige coronamaatregelen de deuren sluiten om 23 uur. Horeca Vlaanderen pleit voor een later sluitingsuur op kerst- en oudejaarsavond. Het volgende Overlegcomité vindt plaats op 22 december, maar topman bij Horeca Vlaanderen Matthias De Caluwé benadrukt dat er al eerder een beslissing genomen moet worden over het sluitingsuur voor de horeca. [naar artikel]
Een kwart van de cafés en zowat alle cateraars hebben hun omzet met meer dan de helft zien zakken door de huidige coronamaatregelen. “We zijn open maar we bloeden dood”, zegt cafébaas Bart Boelens. Ze willen het sluitingsuur zo snel mogelijk afgeschaft zien. [naar artikel]
Een Fransman heeft een wel heel bijzondere noodzaak gevonden om even aan de lockdown te ontsnappen. Er verdiende iemand namelijk nog een goeie pak rammel. En wel nú! Helaas voor hem ging die vlieger niet op. Waar we in ons land gelukkig nog zelf mogen beslissen wanneer we ons huis willen verlaten (behalve ’s nachts) […] Het bericht Fransman probeert lockdown te omzeilen: ” Moet nu iemand in elkaar slaan”ou om DEZE opmerkelijke reden de lockdown omzeilen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.