Ja, we weten dat het wansmakelijk klinkt, wij krijgen zelfs spontaan kokhalsneigingen als we denken aan een kiwi met harige schil opeten. En toch [naar artikel]
Het mag dan misschien niet erg aantrekkelijk klinken toch eet je een kiwi beter in zijn geheel op. En dat wil zeggen mét de bruine schil. [naar artikel]
Supergezond, kiwi's. Ze barsten van de vitamine C, B en E. En verschillende gezondheidssites moedigen je aan om hem met huid en haar te verorberen.... [naar artikel]
U bent wat u eet: wat we in onze winkelkar leggen, zegt vaak iets over hoe we leven en waar we weinig of veel belang aan hechten. Maar weten we altijd wat we in onze mond stoppen? Elke woensdag beantwoordt journaliste Sarah Vankersschaever een lezersvraag over voeding, in het kader van haar correspondentschap ‘Uw kar gekeerd’. [naar artikel]
Jan Tytgat, de bekendste toxicoloog van ons land, raadt af om een schijfje citroen toe te voegen aan je gin-tonic. “De schil zit vol pesticiden en die kunnen zelfs kankerverwekkend zijn”, zegt hij in Het Laatste Nieuws. [naar artikel]
Buiten valt onmiddellijk de houten bekleding op. Ook binnen werd gekozen voor natuurlijke materialen en een strakke vormgeving. Het uitzicht in de vier windrichtingen is fenomenaal. Welkom in de woning van tuinarchitect Kim Mondelaers, zijn partner Dorien Geypens en zijn kinderen Hanne en Lucas in Geel. [naar artikel]
Sinds kort verkoopt de Britse warenhuisketen Marks & Spencer baby avocado's en mensen kunnen er maar niet genoeg van krijgen. Ze lijken een beetje... [naar artikel]
Toegegeven, er zijn vervelender dingen dan bananen pellen, maar achteraf zit je toch altijd maar mooi met die schil opgescheept, een schil die dan wel vol voedingsstoffen zit, maar die je toch nooit opeet. Telers in Okayama, Japan, zijn er nu in geslaagd bananen te kweken met een schil die zo dun is, dat je ze zonder probleem mee kan opeten. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.