Gazet van Antwerpen

22/10/2020 - 21:01
"Standard heeft tegen Rangers FC zijn eerste wedstrijd dit seizoen in de Europa League verloren. Gavory gaf in de eerste helft een penalty weg aan Rangers. Tavernier trapte de 0-1 op het bord vanop de stip. Daarna trof Standard tweemaal de lat, maar tegenscoren lukte niet. Op het einde scoorden de bezoekers nog een wereldgoal vanop de eigen helft. Zo maakte Rangers FC met 0-2 een einde aan de ongeslagen reeks van Standard van vijftien Europese wedstrijden in eigen huis."

1. Ongelukkig Standard incasseert in het slot nog wereldgoal en moet meerdere erkennen in Rangers (22/10/2020 - Gazet van Antwerpen)

Standard heeft tegen Rangers FC zijn eerste wedstrijd dit seizoen in de Europa League verloren. Gavory gaf in de eerste helft een penalty weg aan Rangers. Tavernier trapte de 0-1 op het bord vanop de stip. Daarna trof Standard tweemaal de lat, maar tegenscoren lukte niet. Op het einde scoorden de bezoekers nog een wereldgoal vanop de eigen helft. Zo maakte Rangers FC met 0-2 een einde aan de ongeslagen reeks van Standard van vijftien Europese wedstrijden in eigen huis. [naar artikel]

2. Wereldgoal van Koïta bezorgt STVV zege, Club Brugge incasseert nieuwe dreun (17/03/2024 - Het Belang van Limburg)

STVV heeft thuis van een mak Club Brugge gewonnen. Na de rust bogen Zahiroleslam en Koïta de 0-1-achterstand om in een 2-1-zege. De onfortuinlijke Kaya miste een penalty, de Club-fans slingerden na afloop de verwensingen naar het hoofd van coach Deila. [naar artikel]

3. ‘Wat is er mis met ongelukkig zijn? Ongelukkig zijn, is ook een deel van het leven’ (18/11/2022 - De Morgen)

4. KIJK. Persfotograaf incasseert meerdere vuistslagen tegen hoofd na ongeval, vrouw opgepakt voor mishandeling (27/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een persfotograaf is dinsdagavond mishandeld door een vrouw toen hij foto's maakte bij een ongeluk in Den Haag. De vrouw gaf de fotograaf meerdere vuistslagen tegen zijn hoofd. “Het is helaas niet de eerste keer dat ik aangifte moet doen.” [naar artikel]

5. Standard incasseert oplawaai voor eigen publiek tegen freewheelend Essevee: 0-4 (18/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Wat een afgang. Wat een ontnuchtering. Een ontstellend zwak Standard lijkt na de veelbelovende seizoensstart het noorden weer helemaal kwijt. [naar artikel]

6. BEKERLIVE: Genk incasseert snelle tegengoal - ‘Schrik van het Astridpark’ speelt bij Standard, Teo op de bank (29/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Vanavond worden nog vijf achtste finales van de Croky Cup afgewerkt. Om 20u ontvangt KV Mechelen in het AFAS-stadion KRC Genk en treft Antwerp... [naar artikel]

7. Football Talk. Standard incasseert zware nederlaag op oefenstage in Marbella (08/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Standard heeft een zware 4-1-nederlaag moeten incasseren tegen het Franse Nice op winterstage in het Spaanse Marbella. Eerder op de dag verloren de Rouches ook al nipt van het Spaanse Girona met 1-0. [naar artikel]

8. Standard incasseert zware nederlaag tegen Nice op oefenstage in Marbella (08/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Standard heeft donderdagnamiddag een zware 4-1 nederlaag moeten incasseren tegen het Franse Nice op winterstage in het Spaanse Marbella. Eerder op de dag verloren de Rouches ook al nipt van het Spaanse Girona met 1-0. [naar artikel]

9. Football Talk. AA Gent breekt contract Salah open - Standard incasseert zware nederlaag - Mazzu verliest bij comeback Charleroi (08/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Sporting Charleroi heeft met 2-1 verloren van de Turkse topclub Besiktas in een vriendschappelijk duel. Het was de eerste match van Felice Mazzu in zijn tweede ambtstermijn bij de Carolo’s. Halfweg keken de Henegouwers tegen een dubbele achterstand aan op stage in Turkije, onder meer door een doelpunt van gewezen Standard-aanvaller Jackson Muleka. Verder dan de aansluitingstreffer van Hosseinzadeh geraakten de Zebra’s in de tweede helft niet meer. [naar artikel]

10. LIVE. Standard moet achtervolgen na ongelukkig hands, Tavernier trapt elfmeter voorbij Bodart (22/10/2020 - Het Laatste Nieuws)