Wereldgoal van Koïta bezorgt STVV zege, Club Brugge incasseert nieuwe dreun

17/03/2024 - 15:50
"STVV heeft thuis van een mak Club Brugge gewonnen. Na de rust bogen Zahiroleslam en Koïta de 0-1-achterstand om in een 2-1-zege. De onfortuinlijke Kaya miste een penalty, de Club-fans slingerden na afloop de verwensingen naar het hoofd van coach Deila."

1. Wereldgoal van Koïta bezorgt STVV zege, Club Brugge incasseert nieuwe dreun (17/03/2024 - Het Belang van Limburg)

STVV heeft thuis van een mak Club Brugge gewonnen. Na de rust bogen Zahiroleslam en Koïta de 0-1-achterstand om in een 2-1-zege. De onfortuinlijke Kaya miste een penalty, de Club-fans slingerden na afloop de verwensingen naar het hoofd van coach Deila. [naar artikel]

2. Ongelukkig Standard incasseert in het slot nog wereldgoal en moet meerdere erkennen in Rangers (22/10/2020 - Gazet van Antwerpen)

Standard heeft tegen Rangers FC zijn eerste wedstrijd dit seizoen in de Europa League verloren. Gavory gaf in de eerste helft een penalty weg aan Rangers. Tavernier trapte de 0-1 op het bord vanop de stip. Daarna trof Standard tweemaal de lat, maar tegenscoren lukte niet. Op het einde scoorden de bezoekers nog een wereldgoal vanop de eigen helft. Zo maakte Rangers FC met 0-2 een einde aan de ongeslagen reeks van Standard van vijftien Europese wedstrijden in eigen huis. [naar artikel]

3. Union incasseert nieuwe dreun tegen Cercle Brugge en kan leidersplaats straks kwijt zijn aan Anderlecht (07/04/2024 - Sporza)

Union heeft zijn start in de play-offs compleet gemist. Na het verlies tegen Genk volgde nu een nieuwe dreun tegen Cercle Brugge: 0 op 6 is het bikkelharde verdict. Voor eigen publiek stonden de Brusselaars na amper zes minuten al 0-2 in het krijt. Union vond wel een aansluitingstreffer, maar botste dan op een dodelijke counter. Straks kan Anderlecht de leidersplaats overnemen. Wat zou dat teweegbrengen in de kopjes van Union? [naar artikel]

4. Union incasseert nieuwe dreun tegen Cercle Brugge na defensieve uitschuivers (07/04/2024 - Sporza)

Union heeft zijn start in de play-offs compleet gemist. Na het verlies tegen Genk volgde nu een nieuwe dreun tegen Cercle Brugge: 0 op 6 is het bikkelharde verdict. Voor eigen publiek stonden de Brusselaars na amper zes minuten al 0-2 in het krijt. Union vond wel een aansluitingstreffer, maar botste dan op een dodelijke counter na alweer slap verdedigen. [naar artikel]

5. VIDEO. Wereldgoal van Thomas Meunier bezorgt PSG de zege (02/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Paris Saint-Germain won de Champions League-wedstrijd tegen FC Basel dankzij een wereldgoal van Thomas Meunier in de slotminuut. De Rode Duivel zorgde ook al voor de assist bij het eerste doelpunt. [naar artikel]

6. Coulibaly - wéér hij - bezorgt AA Gent Europese overwintering met wereldgoal in minuut 95 (08/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent mag zich opmaken voor een verlengd verblijf in Europa. Tot diep in de extra tijd flirtten de Buffalo's met de uitschakeling, tot 'mister [naar artikel]

7. Video: Wereldgoal van Carroll bezorgt Benteke en Allardyce kopzorgen (14/01/2017 - Sporza)

Andy Carroll heeft een glimlach getoverd op het gezicht van de supporters van West Ham. Onder mee dankzij zijn fenomenale goal zette West Ham Crystal Palace opzij met 3-0. [naar artikel]

8. VIDEO. Deze wereldgoal bezorgt Dessel onverhoopte zege tegen Lommel (14/05/2018 - Het Belang van Limburg)

Dankzij een late wereldgoal van Kevin Janssens kon Dessel Sport promovendus Lommel SK kloppen in de play-offs. De Desselse middenvelder kwam in balbezit op eigen speelhelft vlakbij het middenveld en verraste doelman Clepkens met een harde pegel die prachtig in doel viel. Een winnend doelpunt dat wellicht een lang leven zal leiden. [naar artikel]

9. Wereldgoal Adnan Januzaj bezorgt Rode Duivels groepswinst: maandag achtste finale tegen Japan in Rostov (28/06/2018 - Het Belang van Limburg)

De Rode Duivels hebben op het WK ook hun derde groepswedstrijd gewonnen. Een zeldzaam moment van schoonheid, getekend Adnan Januzaj, beslechtte een voor het overige weinig begeesterende wedstrijd. De Rode Duivels spelen volgende maandag om 20u hun achtste finale tegen Japan in Rostov. [naar artikel]