Geen zes op zes: Club mist vooral in de tweede helft de kansen en geraakt niet voorbij Lazio (1-1)

28/10/2020 - 23:04
"Geen zes op zes voor Club Brugge in de Champions League. Blauw-zwart beet vanavond de tanden stuk op een veredeld B-elftal van Lazio (1-1). Al is vier op zes natuurlijk óók geen slecht begin."

1. Geen zes op zes: Club mist vooral in de tweede helft de kansen, maar geraakt niet voorbij Lazio (1-1) (28/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Geen zes op zes voor Club Brugge in de Champions League. Blauw-zwart beet vanavond de tanden stuk op een veredeld B-elftal van Lazio (1-1). Al is vier op zes natuurlijk óók geen slecht begin. [naar artikel]

2. Gemiste kans: Club Brugge mist koelbloedigheid tegen Lazio en raakt niet verder dan 1-1 (28/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge is er woensdagavond niet in geslaagd om zijn tweede groepsmatch in de Champions League te winnen tegen een verzwakt Lazio. De Belgische landskampioen kwam al snel op achterstand, maar Vanaken maakte nog voor de rust vanop de stip gelijk. In de tweede helft kreeg Club Brugge een handvol grote doelkansen, maar het ontbrak aan koelbloedigheid in de zestien meter. Het bleef 1-1 en zo deelt Club de leiding met 4 op 6 de leiding met de Italianen. [naar artikel]

3. Degryse en Mulder spreken van gemiste kans: “De prestatie was goed, de uitslag niet” (28/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge is in eigen huis niet voorbij Lazio geraakt. De landskampioen bleef steken op een 1-1-gelijkspel. Een gemiste kans, zo vonden ook de analisten in de studio. “Vooral omdat Club Brugge in de tweede helft oké was”, stak Jan Mulder van wal. “Ze begonnen sneller te combineren, het aanvalsspel was mooi... Ze hadden het verdiend.” Mulder zag dat blauw-zwart niet altijd het geluk aan z'n zijde had. “Die keeper (Reina, red.) redde een keer met z'n zitvlak, dan zit het ook niet mee. De prestatie was goed, de uitslag niet.” [naar artikel]

4. “Het was bijna slapstick”: matig Bayern gaat na dramatische tweede helft nu ook kopje onder in Lazio (15/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

De druk op Thomas Tuchel neemt toe. Een vooral in de tweede helft zieltogend Bayern München verloor op het veld van Lazio met 1-0 na een penalty van Ciro Immobile. De Duitsers kregen niet één bal tussen de palen in het Stadio Olimpico. [naar artikel]

5. Zelfs geen enkele bal tussen de palen: matig Bayern gaat nu ook kopje onder in Lazio (14/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

De druk op Thomas Tuchel neemt toe. Een vooral in de tweede helft zwak Bayern München verloor op het veld van Lazio met 1-0 na een penalty van Ciro Immobile. De Duitsers kregen niet één bal tussen de palen in het Stadio Olimpico. [naar artikel]

6. Geen winnaar in een leeg Sclessin: Standard geraakt in tweede helft niet voorbij Leysen en OHL (06/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een dramatische eerste helft en een betere tweede periode. Maar het bleef 0-0 tussen Standard en OH Leuven. Doelman Tobe Leysen hield de bezoekers recht in een partij achter gesloten deuren. [naar artikel]

7. Geen doelpunten in leeg Sclessin: Standard geraakt in tweede helft niet voorbij Leysen en OHL (06/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

8. “Dat belooft voor later”: onze chef voetbal ziet Club vooral na rust op Champions League-niveau acteren (28/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Nadat Lazio domweg Club Brugge weer in de match had geholpen, speelde gans blauw-zwart vervolgens een tweede helft om U tegen te zeggen. Het wordt in volle lockdown een warme herfst voor Club – kwalificatie blijft voor hen een stevige optie. [naar artikel]

9. Antwerp geraakt via Owusu verdiend voorbij Roeselare: 1-0 (06/01/2017 - Gazet van Antwerpen)

Met een treffer van Owusu in de 67ste minuut kon Antwerp vrijdagavond dan toch Roeselare opzijzetten. Antwerp was zo goed als verplicht om de West-Vlamingen een nederlaag aan te smeren om de kansen op periodewinst gaaf te houden. In de eerste helft en tot diep in de tweede helft was Antwerp weliswaar de beste ploeg, maar tot scoren kwam rood-wit niet. [naar artikel]

10. STVV raakt niet voorbij Mallorca (24/07/2016 - Het Belang van Limburg)

STVV heeft zaterdagavond 0-0 gelijkgespeeld tegen de Spaanse tweedeklasser Mallorca. De Kanaries controleerden en hadden balbezit, maar creëerden niet veel kansen. Uitblinker was Oekraïens international Roman Bezus, maar hij miste voor rust twee opgelegde kansen. Nochtans kwamen de bezoekers na 25 minuten al met zijn tienen te staan na een tweede gele kaart. In de tweede helft beperkte Mallorca zich vooral tot verdedigen en zo bleef het bij een scoreloos gelijkspel. [naar artikel]

11. Club speelt vanavond tegen B-ploeg: marktwaarde basiselftal Lazio bijna gehalveerd (28/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Lazio mist door coronaperikelen heel wat basisspelers tegen Club Brugge. Maar in welke mate is de Italiaanse club onthoofd? Wij vergeleken de verwachte basisploeg met het elftal van vorige week tegen Dortmund. Het verschil in marktwaarde is groot. [naar artikel]

12. “Zet je er toch eens over, Club”: onze watcher roept blauw-zwart op te stoppen met dat irritant gemekker (26/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Tussen Sint-Petersburg en Lazio: een misstap in Leuven. Kán gebeuren, als je zóveel kansen mist. Maar gelieve op te houden met dat irritant gemekker. Sta daar toch boven, Club. [naar artikel]

13. Football Talk. Carrasco valt geblesseerd uit - Lazio houdt goede generale repetitie voor duel tegen Club, Zenit de boot in (25/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Lazio Roma heeft op de vijfde speeldag van de Serie A met 2-0 gewonnen van Bologna. Woensdag is Lazio de tegenstander van Club Brugge op de tweede speeldag van de groepsfase in de Champions League. [naar artikel]

14. KIJK LIVE. Club start goed aan tweede helft: Dennis en Vanaken dicht bij de 2-1! (28/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Pakt Club Brugge zes op zes in de Champions League? Lazio mist liefst twaalf spelers, onder meer topspits Ciro Immobile moet passen voor de confrontatie met blauw-zwart. Kijk LIVE naar de wedstrijd op VTM 2 en HLN.be. De voorbeschouwing met Marc Degryse, Jan Mulder en Maarten Breckx start om 20u35. De aftrap in Jan Breydel is om 21u. [naar artikel]

15. LIVE. Haaland mist dé kans op de openingstreffer! (28/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag Champions League • Groep F • Aftrap: 21u • Zenit verloor van Club, Dortmund van Lazio [naar artikel]

16. Club knokt zich na zinderende tweede helft voorbij Genk en gooit titelstrijd weer helemaal open (12/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk had de titel vast bij de rust, maar een ontketend Club Brugge ging in een dolle tweede helft op en over de Limburgers. De suspense stijgt. [naar artikel]

17. Skov Olsen bezorgt Club pas laat puntje in derby tegen Cercle, dat vooral doelman Warleson en doelkader mag danken (01/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Hoeveel kansen kan je missen? Club Brugge deed zichzelf - na een sterke tweede helft - tekort in een intense Brugse derby: 1-1. Dankzij het gelijkspel springt Club wel over Antwerp naar de derde plek. [naar artikel]

18. Club speelt met vuur in topper tegen Anderlecht, maar houdt punt thuis dankzij Vanaken (19/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

In een begeesterende topper hebben Club Brugge en Anderlecht elkaar in evenwicht gehouden op Jan Breydel. Een puntendeling die landskampioen Club Brugge terugslaat tot op zes punten van leider Union, terwijl Anderlecht niet voorbij nummer drie Antwerp geraakt. Vooral voor Club Brugge, oppermachtig in de eerste helft, zijn dit twee verloren punten. [naar artikel]

19. Officieel: match tussen Seraing en Union bij 0-2 afgelast, geen voetbal meer in tweede helft door dichte mist (15/01/2022 - Het Belang van Limburg)

De dichte mist heeft zijn tol geëist. De eerste 45 minuten werden nog gespeeld, maar scheidsrechter Wesli De Cremer heeft zonet, na een uitstel van 30 minuten, de tweede helft niet meer op gang gefloten. [naar artikel]

20. Champions League – Club Brugge geraakt in Champions League-opener niet voorbij Galatasaray (18/09/2019 - Metro)

Club Brugge heeft woensdagavond op de openingsspeeldag in groep A van de Champions League in het eigen Jan Breydelstadion een scoreloos gelijkspel afgeleverd tegen de Turkse landskampioen Galatasaray. Club was doorlopend de betere ploeg, maar vergat de kansen af te maken en doet zo geen goede zaak in de strijd om de derde plaats in […] Het bericht Champions League – Club Brugge geraakt in Champions League-opener niet voorbij Galatasaray verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

21. Club-coach Clement blijft “realistisch” tegen gehavend Lazio, Vormer spreekt ambities wel uit: “Unieke kans om zes op zes te halen” (27/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Alle wedstrijden hebben Clement en zijn staf van Lazio gezien, maar aan de vooravond van de tweede groepsmatch in de Champions League heeft de Brugse coach nog geen benul wie bij die Italianen zal spelen. Corona slaat namelijk toe bij Lazio: zowel Immobile als Luis Alberto trainden, net als een aantal anderen, niet mee. [naar artikel]

22. Lazio betwist besmetting van sterkhouders: Immobile en co ondergaan tweede coronatest (27/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Ontmoet Club Brugge morgenavond een B-team van Lazio in het Jan Breydelstadion? In principe wel. Onder meer Immobile, Luis Alberto, Anderson en Pereira testten positief op corona. Al liet de Italiaanse club intussen wel een tweede coronatest uitvoeren... [naar artikel]

23. LIVE CLUB-AA GENT. 0-0 halfweg, blauw-zwart verzilvert kansen in eerste helft niet: “Maar de goal zal wel vallen” (26/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het staat nog 0-0 in Club Brugge-AA Gent halfweg, maar Buchanan, Vanaken en vooral Jutglà hadden in de eerste helft kansen om te scoren. Buchanan ontsnapte wel aan rood na een bewuste elleboog. Wie wint de Slag om Vlaanderen? Meteen ook de Slag om de vierde plek. Volg de topper hieronder LIVE. [naar artikel]

24. Vaarwel Silvio Proto? Lazio neemt doelman Pepe Reina over van AC Milan (27/08/2020 - Het Belang van Limburg)

De Spaanse doelman Pepe Reina verruilt AC Milan voor Lazio Roma, zo maakte die laatste club donderdag bekend. In de tweede helft van vorig seizoen werd hij nog uitgeleend aan Aston Villa. [naar artikel]