Club Brugge geeft zege uit handen tegen KV Mechelen

31/10/2020 - 22:52
"Club Brugge en KV Mechelen hebben 2-2 gelijkgespeeld. De landskampioen kon nu al drie competitiewedstrijden op rij niet winnen."

1. Club Brugge geeft zege uit handen tegen KV Mechelen (31/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge en KV Mechelen hebben 2-2 gelijkgespeeld. De landskampioen kon nu al drie competitiewedstrijden op rij niet winnen. [naar artikel]

2. KV Mechelen geeft dubbele voorsprong tegen tienkoppig Lommel bijna uit handen, maar wint wel na controversiële treffer in het slot (17/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar KV Mechelen is de tweede periode in 1B toch gestart met een zege. Tegen Lommel - dat een helft met... [naar artikel]

3. VIDEO. KV Mechelen geeft dubbele voorsprong tegen tienkoppig Lommel bijna uit handen, maar wint wel na controversiële treffer in het slot (17/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

4. KV Mechelen geeft in draw tegen FC Keulen tweemaal bonus uit handen (07/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen speelde op winterstage 2-2 gelijk tegen de Duitse eersteklasser FC Köln. KV Mechelen kwam met een sterk team aan de aftrap.... [naar artikel]

5. KV Mechelen geeft 2-0-voorsprong uit handen tegen Cercle in incidentrijke wedstrijd (26/02/2022 - Het Belang van Limburg)

In een bits, maar aangenaam kijkstuk hielden KV Mechelen en Cercle Brugge elkaar in evenwicht. Alle doelpunten vielen in een dol derde kwartier, waarin Malinwa een op dat moment gevleide 2-0-voorsprong uit handen gaf. Ondanks een handvol kansen kon de thuisploeg na rust geen afstand meer nemen van de Vereniging, het bleef 2-2. Van Der Bruggen en Souza kregen nog rood. [naar artikel]

6. KV Mechelen geeft weer voorsprong uit handen en moet tevreden zijn met gelijkspel tegen Charleroi (12/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het wordt een kwalijke gewoonte. KV Mechelen heeft voor de derde keer op rij een voorsprong uit handen gegeven. Tegen Charleroi had het bij rust een dubbele voorsprong beet, maar na een nieuwe tegengoal op hoekschop én een penaltytreffer van Bayo werd het nog 2-2. [naar artikel]

7. KV Mechelen geeft dubbele voorsprong uit handen en moet vrede nemen met gelijkspel tegen Charleroi (12/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Na een aangenaam kijkstuk staan zowel KV Mechelen als Charleroi weer een puntje dichter bij de Europe play-offs. Via treffers van Hairemans en Cuypers leek Malinwa zijn schaapjes op het droge te hebben, maar voor de vijfde keer dit seizoen gaf het zijn dubbele voorsprong alsnog prijs. Andreou lukte de aansluiter, waarna Bayo een VAR-strafschop mocht hernemen en Coucke alsnog te grazen nam. [naar artikel]

8. Kangoeroes Mechelen geeft in slotseconde van thriller tegen Panathinaikos zege uit handen (13/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Kangoeroes Mechelen heeft op de eerste speeldag in groep E van de EuroCup na een verlenging een 87-91 nederlaag geleden tegen het Griekse Panathinaikos. In de slotseconde van het vierde kwart stond de Belgische kampioen 74-72 voor, op de buzzer maakte Jazmine Jones er met een layup nog 74-74 van. [naar artikel]

9. E. Mechelen a/d Maas geeft overwinning uit handen tegen Torpedo Hasselt: 3-3 (10/12/2023 - Het Belang van Limburg)

De wedstrijd E. Mechelen a/d Maas-Torpedo Hasselt in eerste provinciale eindigde zondag op een 3-3-gelijkspel. [naar artikel]

10. Anderlecht gaat achteruit in plaats van vooruit: paars-wit geeft voorsprong in extremis uit handen tegen KV Mechelen (01/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht kan maar niet winnen in 2024. Paars-wit startte nog goed tegen Malinwa, maar kroop daarna toch weer angstig in zijn schulp: 2-2. Als het niet draait in een match, krijgt Brian Riemer het tij ook niet gekeerd. Wat wordt het zondag tegen AA Gent? [naar artikel]